reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja już spis treści Kasi zrobiłam u siebie na wątku:-pNie widziałam wcześniej posta ViKamci i sobie poradziłam inaczej:sorry:Można skasować Kasi temat bo wszystko mam u siebie:tak:Teraz tylko muszę pododawać te przepisy pozostałe,które nie zostały jeszcze zaksięgowane:-)
Gastone no ładne cacko:-)

reklama
Hello my dziś busy opiekowałam sie dziecmi choć bawią się bardo ładnie musze przyznać:) Rodzinka pojechała w miasto zwiedzać. Usmazyłam im naleśniki, potem byliśmy na kulkach , i teraz skończyłam smażyć gofry:)
Widze że ochotnik sie znalazł do przepisów supcio Tichonku:)
Gastone fajna bryczka oby dobrze służyła.
Ja chyba też rodziłam w skarpetkach:)
Miłego wieczorku

Heloł

U nas dzionek spokojny:-).
Zuzia zaczela jesc po troszku obiadki:-). dzisiaj zjadla marchewke z kartofelkiem i to sporo, ale lepiej jej smakowal sloiczek bo ostatnio zrobilam sama i nie za bardzo jej szlo.
Ostatnio coraz wiecej sie smieje, nauczyla sie nas zaczepiac np. okolo 7 rano je i klade ja do nas do lozka i ide robic kanapki do pracy dla P a ona przekreca sie tak aby kopac P zeby sie do niej odwrocil:-D.

Margarita wszystkiego najlepszego dla cory
Tichonek dawaj na porodowke, czekamy na Mateuszka
Asienka_r jak tam zdrowko
Aniaa a jak tam u Ciebie, jak samopoczucie
Misia to faktycznie dziwna nurse Ci sie trafila
Gastone fajne autko

cos mialam jeszcze napisac... ooo juz wiem ja rodzilam bez skarpetek, mimo ze w styczniu, bo bylo mi strasznie goraco az kaloryfer przykrecalam i paznokietki u stop mialam pomalowane na czerwono:-).

Gastone autko sliczne!
Tichonku good job!!!a teraz biegiem na porodowke!
Ach Ty narobilas mi smakana golabki...ale w przyszlym tyg dopiero chyba zrobie:)
margaritta wszsytkiego najlepszego dla Twej Miski zycze!!!
jak tam egzamin Ci poszedl?

my dizs wiekszosc dnia na dworzu...bylo o wiele cieplej niz ostatnio i duuuzo przyjemniej..
szym dopiero wyladowal w wyrku po 21,mialo godzinne opoznienie.
Cieplej to i dzieci pelno na osiedlu!

EDIT:
ma ktoras wiekszy biust???
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,13416582,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-)
wczoraj nic nie pisalam bo mi cos w kark weszlo i glowa ruszac nie moge:baffled:Wczoraj do poludnia na kulkach bylo jeszcze w miare, pozniej posmarowalam sobie mascia i to byl blad,nawet ruszyc sie nie moglam,lzy w oczach przy minimalnym ruchu glowa.J mial polewke ze mnie bo chodzilam jak robocop:-D:-DNiestety dzis nie lepiej, a nocka to istna meczarnia:szok: masakra wrrrrrrrrrr

Tichonku-jestes jeszcze z nami??
gaston-niezle autko :rolleyes:
Margaritta-spoznione zyczonka dla twej coruni:-)
Misia-alez Ci sie trafila zacofana nurse, powinni je do edukowac:laugh2:
Larcia-doszlas juz do siebie??

kurcze zostawilam kawe na stoliku i mi sie mlody do niej dorwal i mowi ze mniami :szok::-D:-D lece bo mi cala wypije i spac na drzemke jeszcze nie pojdzie:-D:-D
milego dzionka

Do góry