reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia83 a sa jakies powody, aby sie bać??

Nie no, poprostu generalnie nie powinno sie latac w 3 pierwszych i 3 ostatnich miesiacach. Ja lece 27 grudnia i troche sie boje, choc to juz bedzie 4 miesiac, takze niby spoko. Nie wiem tylko czego mam sie spodziewac? Czy moze byc mi niedobrze? Zawsze dobrze znosze loty ale nie wiem jak tym razem.- sytuacja bowiem dla mnie nowa:)

reklama
ja teraz lecialam i dolecialam szczesliwie..mała dokazuje i wiem ze wszystko jest ok..wiec Misia..nie boj sie jesli masz zdrowa ciaze i nie plamisz nic nie zagraza maluszkowi bo jest bardzo dobrze chronione w brzuszku..ja wzielam sobie przed startem nospe forte..bo jednak cisnienie rosnie ale ogolnie wszystko jest ok..

Tak czytam o tym lataniu w ciąży... Sama lecę teraz we wtorek i wracam 27.12, ale myślę, że będzie dobrze, bo wszystko ze mną w porządku:tak:

pewnie ze bedzie ale przygotuj sobie zaswiadczenie od lekarza ze mozesz leciec..bo napewno bede Ciebie sprawdzac bo juz jestes wysoko w ciazy a ryanair chyba wpuszcza ciezarne do 32 tygodnia

pewnie ze bedzie ale przygotuj sobie zaswiadczenie od lekarza ze mozesz leciec..bo napewno bede Ciebie sprawdzac bo juz jestes wysoko w ciazy a ryanair chyba wpuszcza ciezarne do 32 tygodnia

Dzięki didi:tak: Lecę Aer Lingus'em do Warszawy;-) Z ciekawości jeszcze raz sprawdziłam czy potrzebuje zaświadczenia i okazuje się, że tak.

"You may travel up to week 28 of pregnancy with your doctor's permission. Between weeks 28-33 your doctor must complete an Expectant Mother Travel Advice Form. Aer Lingus will not carry any passengers over 34 weeks for any part of their journey, outbound or return."

Nie wiem jak mogłam tego nie zauważyć:eek:. Muszę to dzisiaj, albo jutro załatwić. Wystarczy jak to GP wypełni:confused: I tak lecę na styk, bo będę wracała w 34 tygodniu:sorry2:

krem na rozstepy to stretch marks cream. Osobiscie polecam Natalia prenatal massage oil, wmasowuje sie to w brzuszek codziennie, ladnie pachnie, nie mialam ani jednego rozstepu. Buteleczka jest mala,ale starczyla mi do konca ciazy. Do tego mozna tez dokupic olejek na stopy i plecy,wszystko swietnie dziala,specjalnie dla kobet w ciazy,polecam.

krem na rozstepy to stretch marks cream. Osobiscie polecam Natalia prenatal massage oil, wmasowuje sie to w brzuszek codziennie, ladnie pachnie, nie mialam ani jednego rozstepu. Buteleczka jest mala,ale starczyla mi do konca ciazy. Do tego mozna tez dokupic olejek na stopy i plecy,wszystko swietnie dziala,specjalnie dla kobet w ciazy,polecam.
Bardzo dziekuje za szybka odpowiedz :-):-):-)!Sproboje tego co polecasz:tak:

reklama
hmmmmmmm wiem ze, w eyre square na dole jest, ale ceny sa tam straszne.W New Look masz osobny dzial maternity i sa o wiele ladniejsze ciuchy niz w tym butiku i 2 razy tansze.Aha i w mothercare masz tez ciuchy dla kobiet w ciazy, maja fajne spodnie ciazowe. Ooo przypomnialo mi sie-jeszcze w Roches(tam gdzie Marks&Spencer), na 1 pietrze sa ubrania z osobnym dzialem dla ciezarnych.Udanych zakupow!

Ostatnia edycja:
Do góry