reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry
Tak,ja już po fryzjerze,od teraz mogę iść rodzić a nawet powiem,że bardzo bym już chciała ale nic nadzwyczajnego się nie dzieje:sorry:
Misia,delikatnie mówiąc,nieciekawie masz:sorry:Współczuję ale też myślę,że to wszystko przejściowe:tak:I Alutka zazdrość i Twój podły nastrój:tak:Trzymam kciuki,żeby wszystko szybko do normy powróciło:tak:
Marcysia szybkiego powrotu do zdrówka dla syncia:tak:
Asienko welcom back:-)
Dla dzieci pierwszokomunijnych wszystkiego najlepszego:tak:

komunia.jpg

o mamo dopiero usiadlam na tylku, o 13 przyszla znajoma zebym jej pomogla robic tort i ze 2 placki z galaretka,wlasnie skonczylysmy( troche bylo zabawy przy tym a juz nie wspomne o wpadkach czekolada nam sie w mikrofali zjarala, lukier za rzadki i wyplywa ehhhh chyba juz sie za torty nie bede zabierac wogole)
Miska bedzie dobrze!
Lubiczanko MartoF dla Waszych pociech komunijnych wszystkiego co najlepsze.
imagesCA3MV351.jpg

Asienko witamy na irlandzkiej ziemi.
emmmmm cos jeszcze chcialam pisac i zapomnialam, no nic trzeba sie wykápac.

Misia wiem przez co przechodzisz..U nas troszke inna sytuacja jest bo Max jest zarowno do mnie prywiazany jak i do J,moze nawet wiecej do niego.Ale pamietam jak wrocilam z dziewczynami ze szpitala i Max nie byl zazdrosny ale bywaly chwile kiedy musielismy go uciszac bo budzil dziewczyny swoimi glosnymi zabawami.On byl wtedy taki biedny a we mnie szalaly hormony,wylam z bezsilnosci bo Hania miala reflux nie spala cale noce a Max taki biedny ciagle uciszany,upominany a mnie sie sere rozrrywalo ze nie moge mu poswiecic wiecej czasu,ze nie moge mu poczytac wiecej przed snem.Padal biedny miedzy nami ,zmeczony krzykiem dziewczyn a ja patrzylam na niego i plakalam jak bobr,przez te cholerne hormony..ciagle mialam zal do siebie ze nie moge inaczej,ze mam jeszcze dwie male istotki ktorym jestem tez potrzebna.Ale Miska takie uczucia to tylko przejaw prawdziwej milosci jaka dajemy swoim dzieciom.Nie martw sie wkrotce wroci wszystko do normy,nie miej wyrzutow,nie zadreczaj sie jeszcze bardziej bo w depreche wpadniesz.Miedzy tymi wszystkimi smutkami,ta bezsilnoscia czy wyrzutami wez sie w garsc i ciesz sie nowym rzyciem ktore dalas.Mnie tez nie bylo latwo,zwarzywszy na to ze ja mialam dwie male istotki,i momentami myslalam ze nie dam rady do tego Max,ktory jest naszym oczkiem w glowie i jedynym moim synkiem,ktorego tak bardzo chcialam.Moj syn... ..
Misia nie martw sie ze milosci ci zabraknie,milosci sie nie dzieli,milosc sie mnozy ;-)

Ostatnia edycja:
Hej ja tylko na sekunde bo ostatnio nie mam czasu bo jutro Chrzciny Zuzi.
Podczytuje Was ale nie mam kiedy pisac

Misia to nieciekawie, ale miejmy nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy
ViKamcia zdrowka
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow pierwszokomunijnych
images

Buziaki

reklama
Asienko Witaj na Zielonej Wyspie:-)super ze lot Wam minął oki.
AsienkoM udanych chrzcin.
Tichonku i jak tam zadowolona z wizyty u fryzjera?
A my z M odpoczywamy i oglądamy telewizje.Wcześniej rozmawiałam z kuzynka przez skeypa:-):-):-).Naśmiałam sie :tak:.

Ostatnia edycja:
Do góry