reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
uffff wkoncu sobie siadlam bo od rana doprowadzam dom do uzywalnosci.Stos naczyn czekal,wszedzie zabawki sie walaly przez ta chorobe mlodego calkowicie odpuscilam sprzatanie, bo mi z rak wczoraj nie schodzil.Na szczescie od nocy goraczka sie nie pojawila wiec juz jest lepiej :-).
Wlasnie ciasto drozdzowe upieklam, bo sister ma wpasc na kawke :-)
chorowitkom-zdrowka,zeby te zatoki przestaly bolec i przeziebienie odposcilo na dobre;-)
milej niedzieli dziewczeta :tak:mykam ;-)

reklama
Zobacz załącznik 354255 llllll.jpg
a tu mój słodziak:-):-):-)
dla tych co nie mają mnie na nk:happy:

Ostatnia edycja:
No my juz po imprezie, zjadlam jeden kawal torta i ledwo dysze tak sie zaslodzilam, teraz smaze kotlety zeby zabic te slodkosc buahhh,
MartaF ale masz przystojnych chlopaków... moge zaklepac jedego dla mojej Olivy? ha ha
gastone ja juz z zatokami od tygodnia walcze lykam tabsy i syropy i nic.

asieńka od wrocławia aż po ełk:-D

kasiuleczka a ktorego córcia wybiera??? oba słodziaki moje kochane:-)

MartaF ha ha ona to jeszcze o chlopakach nie mysli raczej unika ich bo za duzo halasujá, jak bylysmy dzis na imprezie to wiekszosc czasu spedzila mi na kolanach bo chlopaki wariowali. Buahhhhh a ja to sie zdecydowac nie moge bo oboje sa uroczy:-D,a który by dluzej czekal? Bo tata Olivki odda ja dopiero za 27 lat:szok::-D no chyba ze mi sie go uda wczesniej urobic:-D;-)

kasiuleczka jej tatuś ją ma wiesz gdzie.....nigdy jej nie chcial(ja po rozwodzie) a na komunii podszedł tylko do Damiana:/:/także K trzeba pytac kiedy ją wyda za mąż:-D

a co do czekania to Damian jest bardziej cierpliwy:-D z Szymkiem nie ma szans:no:on po tatusiu:tak:szybki:-D:-D:sorry:

reklama
Do góry