reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam i ja.
Z bolem glowy,ale juz wiem ze to zatokowe.Kurcze znow mi nie odpusci z 3 z miesiace:wściekła/y::wściekła/y:

Marcysia nieciekawie ma twoja kolezanka ;:no:
Ide sie wykapac i na kawke.

Witam.
Vikamcia zdróweczka zycze.
Lubiczanko.Marta udanych imprez:-).
Ja dziś pospałam długo,ale nawet sie wyspałam.Śniadanko kończe jeść.
Kurcze z tą pogoda,taka jak wczoraj pewnie bedzie padać.
Miłego Dzionka.

bry!

Wpadłam ucałować 'komunistów' i życzyć pięknej uroczystości!
208 - adoracja.jpg

@ nadejszla wczoraj wiec zdycham..A. pracuje a ja sama z mala..:cool2:
A dziś tyle do załatwienia..:eek:

pozdrawiam!

Witam sie i ja:-)

Tichonek udanej wizyty u fryzjera

Ewelcia nie zawstydzaj mnie :zawstydzona/y: z Ciebie tez sliczna kobietka :tak: fajna masz fryzurke :tak:

Lubicznako,Marta udanych uroczystosci zycze

Asienko jak tam lot minal

Didi super ze lecisz do Hiszpani

Gliwa korzystaj poki mozesz ze spaniem :tak:
Vikamcia zdrowka zycze

Anineczko mowisz ze drugie dziecie jest spokojniejsze...zobaczymy czy Twoja teoria sie sprawdzi ;-)jak Lenka bedzie taka jak Natalia to ja poprostu nie bede musiala robic pasmek bo same sie beda robily:-D
Natalia od malego malo spala mi w dzien:-D pozniej jak zaczela chodzic to wszedzie jej pelno i tak jej zostalo moje dziecie nie usiedzi spokojnie poprostu zywe sreberko:-D

Pauletta powodzenia w odpieluszkowaniu

My wczoraj pozno wrocilismy ze juz nawet nie mialam sily odpalac kompa marzylo mi sie tylko lozko,Nacia tez szybko zasnela dzis o dziwo pozniej wstala bo po 8 :tak:
Zakupy sie udaly juz mam wszystko takze juz moge jechac rodzic :-D
Uciekam pranie powiesci i sie za obiad wziasc za niedlugo bedzie J

Milego dnia

Ostatnia edycja:
A moje dzieci sie wsciekly normalnie.Musze siedziec w pokoju bo jak tylko wstane z kanapy na momencik nie mowiac juz o wyjsciu do toalety to obydwie zaczynaja tak wrzeszczec ze uszy pekaja.Ostatnio to sie coraz czesciej powtarza.Kurcze Max porafil sie soba zajac, te tez tak ucze ale widze ze tu bedzie tylko mamusia..Ide sprobuje jeszcze raz nalot na kuchnie bo mi sie kawy chce..

Miska jak tam,?Dajesz rade?Jak Alex?Mniej zazdrosny? Napisz cos bom ciekawa:cool2:

Anineczko...mi tez mowili ze 2 dziecko to przeciwienstwo pierwszego i mialam nadzieje na grzeczna spokojna corcie..ale to tylko nadzieje byly bi u mnie niestety ta teoria sie nie sprawdza....

reklama
dzięki dziewczyny....
miłam od rana mleko z miodem i trochę przeszło ale jak mogę strepsils to sobie kupię
i mam nadizeję że przejdzie bo jeszcze mi tu brakuje tego zebym się rozcohorowała:sorry:

gastone cierpliwości :-) hehe
ale z 2 to masz wesoło co nie?? :-)

aniaa ja też po zakupach przewaznie zmczona wracam i tylko o spaniu myślę :-p
fajnie że juz masz wszytsko:tak:

Do góry