reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone- dzieki. Fajne to co napisalas....dobrze wiedziec,ze inne mamy tez maja takie uczucie. Od ostatniego posta juz mialam dwa ataki ryku...tulilam alexa i cala glowe mu zmoczylam lzami....ten biedny nie wiedzial o co chodzi...a ja go w kolko pytalam,czy wie,ze go kocham. Az sie Aaron przejal i zaczal wypytywac,czy potrebuje wiecej pomocy albo psychologa!! czizas...

reklama
Anineczko...mi tez mowili ze 2 dziecko to przeciwienstwo pierwszego i mialam nadzieje na grzeczna spokojna corcie..ale to tylko nadzieje byly bi u mnie niestety ta teoria sie nie sprawdza....
juz nie od jedej osoby to samo slyszalam...
pierdziele nie ryzykuje:-D:-D:-D:cool2:
Hej.

Wpadam sie przywitac ale duzo nie popisze bo nie mam jak. Urobieni jestesmy po pachy...masakra. Z samym Tymciem nie byloby zle...cyc mu tylko do szczescia potrzebny co ok 30 minut!!! Po domu nosze go w chuscie takze rece mam wolne. Ale Alex to inna bajka...zazdrosc z niego kipi...nie radzimy sobie. Histerie co ok 30 minut...i to jakie!!!! I rozwalanie wszystkiego i zabieranie mi rzeczy dla malego i zrywanie ozdob ze scian...bicie oczywiscie-i mnie i Tymka jak mu sie uda. Na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie zostania z nimi sama na caly dzien. Mam nadzieje,ze aaron jeszcze dluuugo bedzie na zwolnieniu!!!
Lece. paaaa
Misia poryczalam sie noramalnie...:sorry:

muza na full!!!goście,martini,absolut rasbery:-D

dziękuje dziewczynki impreza przednia:-D

idziemy do pubu bo sie roztańczyliśmy:-D nie byłam 3 lata!!!
szkoda ze ja tak daleko mieszkam to moze i ja bym sie wkrecila na impre :-D:-D;-)

popijam martini...tak jakos mnie wzielo.,...mialam ciezki dzien...........

Misia ja dzieci urodzilam 9 miesiecy temu a wciaz mam dni ze chyba przydalby mi sie psycholog..
Ostatnio tych dni jest za duzo..
A dzis dziewczyny mi daly tak popalic ze musialam sie gdzies wyrzyc ,wzirlam kosiare i skosilam trawe.Meczylam sie 2 godzinki
bo trawa w kiepskIm stanie po urlopie,ale sie wyrzylam.Dobry sposob,bede to robic czesciej,a u mnie naprawde jest co kosic bo i przed domem i za.W dodatku aerobik z glowy:-))

ewelcia no nie tak daleko:no:next time,gości nie mieliśmy,tylko wujek i nasze słowaki ale ledwo żyje dziesiaj,nawet nie wiem o której wróciliśmy:no:

lubiczanka J doszedł do siebie??bo wczoraj chyba szok przeżył jak nas zobaczył ale impreza to impreza:-D:-D:-D

moj kochany synek skonczyl póltora roku:-)jeju jak to szybko zleciało

lubiczanka big kiss dla Danielka bo on 3 dni temu juz skończył!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
misia współczuję.. mam nadzieję że to minie Alankowi..
szkoda też ze mały co pół godiny przy ccu siedzi :-(
moja to akurat tak co ok 3 h się cycuje to wtedy mam czas dla Viki tak jak mialam , i móże dlatego nie jest zazdrosna.. poza tym nie wiem co mogłabym powiedziec..
moze pomagaj sobie smokiem...
aaa i nierz dawaj A Tymonka , zeby Alex nie czuł się odryzcony przez Ciebie , i nie czuł ze tylko Tymek teraz jest z Tobą....:tak: nakarm malego i daj mężowi , a sama pobaw się z Alexem

moja czasem tez nie słucha i wyrzuca i zabiera wszystko co jej mowię że nie wolno, i ma to gdzieś
ale z tym sie liczyłam bo robila tak zawsze :-p nawet przed rodzeniem Emci
niby grzzeczna ale jednak czasem nie :-D

trzymam kciuki żeby jednak u was szybko minąl ten okres.... yhhhh bo się biedulko wykończysz

a mój już od godziny w pracy a ja siedzę, pada deszcz... znów w chacie... masakra... nie ma co robić w tym domu:baffled:

Bry:-)
My z Radkiem dziś wstaliśmy przed ósmą i dajemy tacie pospać:tak:Pewno P się wynurzy za jakieś 1,5-2 godziny:-DA niech śpi,niedługo nie będzie tak dobrze:-D
Śniadanie zjedliśmy,do rodziców zadzwoniłam i zaraz sie za obiad biorę:tak:
Cherlam okropnie,normalnie płuca mi mało nie wylecą:szok:P się śmieje,że kaszlnę dwa razy na porodówce i dziecko urodzę:confused2:Bardzo śmieszne:confused2::-DNajgorsze,że Radek też tak zaczął jechać z koksem jak ja:wściekła/y:Maluch przyjedzie do domu pełnego zarazków:wściekła/y:
Ale jak na razie to sie chyba nigdzie nie wybiera bo harcuje w brzuchu i za nic się nie szykuje do wyjścia:sorry:...Może w tę pełnię,17-tego?:-DNie ukrywam,że już mi się strasznie nie chce jechać na kolejną wizytę do szpitala:baffled:

Tichonku i jak tam zadowolona z wizyty u fryzjera?
Tak,tak,zadowolona,dzięki:tak:...Czort wie kiedy teraz znów będę się mogła wyrwać:sorry:
Lubiczanko,MartoF najlepszego dla Waszych najmłodszych:tak:
AsienkoM udanych chrzcin:tak:

Ostatnia edycja:
elloMy dzis do 10 pospalysmy ale normalnie jak taka pogoda nie mam sil wstawac,na dodatek ten katar nie odpuszcza i cala glowa mnie boli i przez zatoki i przez pogode.O 13 mamy isc na kawe urodzinowá do 8latki,a mnie sie nie chce ... pojdziemy jedynie na chwilke bo nie chce nikogo pozarazac. Prezent kupiony wiec trzeba zaniesc( buahhh sama bym sie nim pobawila wlasnie w takie deszczowe dni jak dzis bo to zestaw roznych gier planszowych , karty, bierki, domino, za jedyne 8,50 w Tesco.-ciekawe tylko czy te dzisiejsza mlodziez takie cos zainteresuje???Szkoda ze moja jeszcze taka mala to tez bym jej kupila i z niá pograla ;-)Tichonku ladny masz brzucholek widzialam na Fajsie teraz tylko urodzic ;-)Asienko M Blogoslawienstwa Bozego dla córci choinka nie moge dodawac emotków i zdjec ?????

reklama
Ksiuleczka to witaj w klubie zatokowcow.Ja odsamego rana z bolem niemilosiernym walcze.Pogrzalm sie lampa,tabsy w ruch poszly.Na szczescie Ja opiekuje sie cala 3 i jeszcze kolo mnie chodzi.
Milej niedzieli.

Do góry