reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) u mnie ostatnio jakoś taki busy busy jak uda mi się dojść do kompa to tylko przeczytam co się dzieje a na pisanie brak czasu :sorry2::sorry2::sorry2: i aż mi wstyd bo ja jako ostatnia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia ogroooooooomne gratulacje :tak::tak::tak:
Moniadan i dla Emmy spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe :tak:

U mnie się ostatnio dużo dzieje .....podjeliśmy próbę opieluchowania Wiktora ...tak kompletnie z partyzanta to wyszło i chyba dobrze ;-) póki co zdarzają się wypadki ale jest też dużo sukcesów :-):-):-) mam nadzieję, że się uda :tak: a najlepszą motywacją dla mojego synka są ciasteczka działają cuda :-D to na tyle bo muszę uciekać póki Zuza śpi pomyć podłogi i poprasować ...pogoda się ładna robi więc pewnie w weekend nie będzie czasu na sprzątanie ;-)

reklama
Hey
Kasiuleczka, a moze teścik sie mylił? ;-)To twój M na dluzej w tym Uk?

Tichonek, super wieści o teściówce :-)

Kamcia, no no, czyżbyś miała chętkę na małe bobo :-)

Marcysia a planujecie jakąs tv kupic? w N-ce jest juz polsat, gdybyś sie zastanawiała ;-)

Pauletta obys miała rację z tą pogodą :blink: powodzenia w odpieluchowaniu

Ja zrobiłam krupnik i spaghetti, posprzątałam u Eryka w pokoju, matko co on tam trzymał :szok: ciekawe co powie na taki porzadek i gdzie sa jego jaszczurki (z ciastoliny) prowiant dla jaszczurek (potarta bibuła) liście, steropian i mnóstwo innych rzeczy
Margaritta a moze na wyciece jakas rewia mody będzie :-D
Wiwia, o kurcze, a za co ten mandat??
Anineczko, super ze Antek siei zakwalifikowal, tylko tak jak mówisz ktory szpital teraz wybrac..? :confused:

Dziewczyny mam chętke na mełe bobo:)))
Ale wyjełam implant bo mi sie skóra pogorszyła i już mnie to wkurzało taki trądzik paskudny. Więc jestem na Dianette przez kilka miesięcy żeby poprawić skóre i potem kto wie....:)))
Didi spoko daj znać..:)
WIdze wszystkie dziś busy jestescie , ja zresztą też:)
Zmykam

wow piatek 13a ile sie dzieje....
Anineczko super ze Antka zakwalifikowali....:-)z wyborem kliniki na pewno sobie super poradzisz:)
Tichonku kamien z serca....na szczescie z tesciowa ok:)
bedziesz miec pomoc!:-)

Gastone i jak tam Twoja glowa dizs?boli jeszcze?
Ania udanych zakupow:)
sliczna z Ciebie kobieta...ogladalam Cie wczoraj na Nk:)
Coreczke tez masz slicznotke!!!!!!;-):-)
Pauletta swietnie zesa postepy u Wiktorka-oby tak dalej:)
Kamcia nonono....to jednak dolaczysz do anineczki;-)
Marta a to takie buty z ta sasiadka:-D:-D:-D:dry:

ja dizs jakas nie do zycia...przez pogode znow.......ech pada i slonce swieci:baffled:

Kamcia..dam znac jakbede sie wybierala do Ciebie..

poki co jakos sil mi brak na cokolwiek..cala chate wysprzatalam..calusienki dol potraktowalam domestososem nielicac lazienki bo to standard..a Albert chodzi i mowi co tu wszedzie tak smierdzi..hihi..a teraz ledwo zipie....hihi zostalo mi tylko pranie do ulozenia i jechac po P do pracy chyba ze Ewa zasnie to niegdzie mojej szanowniej nie ruszam...ide zaraz na lozeczko i przed tv..tylko czekam az dieci dokoncza obiad ..

Bry

A ja dalej celebruję moją leniwośc.A co mi tam.Zupkę miałam z wczoraj,kapuśniaczek to może za jakiś czas naleśniki trzasnę z serkiem białym :dry:

No na Kamcię czekam,aż skończy brac tablety,za 3 miesiące będziemy wyczekiwac dwóch kreseczek :blink:
Ale może ktoś w między czasie się pojawi,ewelcia ja Ci mówię,drugie dziecko jest zazwyczaj przeciwnością pierwszego,po za tym takiego drugiego TurbodymoSzymomena nie ma,on jest jedyny w swoim rodzaju :-D:-D

Moniadan poczytam opinię o tych klinikach i zdecyduję,a muszę szybko bo chcą bym odesłała list z wyborem.

A przyszedł mi też list ze szpitala,że jestem na waiting list for appointment i że będę wezwana jak szybko to możliwe,tak więc pozytywnie jak na razie co do tego szpitala,a mi dziwnie bo w Galway to juz dwa razy rodziłam i wiedziałam czego się spodziewac :blink:

No nic,idę niestety po kawkę rozpuszczalną bo nosem już szoruję po klawiaturze,ta pogoda mnie dobija :dry::baffled:

Moniadan ale skarby Twój Eryk ma w pokoju :szok::-D:-D

A u mnie przez mieszkanie jakby tajfun przeszedł:szok:Miałam przez godzinę 5 dzieci w domu i wszystko,dosłownie wszystko co się dało wywalili z pojemników z zabawkami:baffled:Na szczęście już ogarnęłam to,zjadłam zupkę ogórkową:-pi idę jeszcze trochę kuchnię posprzątać:tak:
Na drugie fasolka po bretońsku:-pMoje ostatnie podrygi z takimi wzdymającymi smakołykami:sorry2:
...To co z tym syropem,któraś mi pomoże bo mi oczy na wierzch wyłażą a więzadła tak bolą podczas kaszlu,że brak słów?:baffled:
Kamcia tak więc po wakacjach mamy wypatrywać II ?

Witam sie!

..ledwo żyje tak mnie brzuch naiwania. Niechże się już zacznie bo umrę!Jeszcze mi się ruskie robić zachciało. Żebym rano farszu nie zrobiła,dałabym se na spokój,ale się zlitowałam i ulepiłam...50:baffled::eek: i mam za swoje:dry:
Do tego Wikta za chiny spać nie spala i padła o 3ciej.Bomba.Nic to,z kanapy już nie wstaje..:-D
Tichonek-ja się zlituje bom tez cierpiąca..;-):-) Z tym ze nie mogę znaleźć zdjęcia dokładnie tego,który tu nabyłam..:sorry2:Nazwa to Glycerin Honey & Lemon.
Jest w każdej aptece.Brałam w ciąży..i nie tylko ja;-) :tak: Is honey and lemon glycerin safe to take whilst pregnant? - Pregnancy - First Trimester Forum

Wybaczcie ze tylko tyle,ale muszę się legnąć. :sorry2:

Milego weekendu!

reklama
Tak można wypatrywać z tym że nie ma presjii na spokojnie najpierw dojde do ładu ze skóra, kwas foliowy juz biore więc luz:))
No L pojechał po kosiarke będzie kosił nasz busz przed domem:)) Bo nam porosło habazi troche hahah ale dzięki temu że rodzinka przyjeżdza to go zmobilizowałam, bo inaczej to by nie ruszył haha
Wieje dziś wiatr owszem ale nawet udało mi sie kilka prań wystawic i nawet nie zmokło bo deszcz mój ogródek omijał hihihi
A w piekarniku właśnie mi rosną muffinki truskawkowo bananowe mniam...:) Pierwszy raz robie bo zawsze kupowałam i bardzo proste to jest :)) Zobaczymy jak w smaku...
Jeszcze zrobie carrot cake bo to jest coś czego moja rodzinka nie jada więc spróbuja czegoś nowego:)) A ostatnio mi pyszne wyszło więc działam. Na jutro nic siły nie będe miała po pracy więc dziś szykuje... I na lotnisko po nich jade o 19 , Oli sie już doczekać nie może..:)

Do góry