reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe,dzięki Ci litościwa kobieto:tak:Wiem o jaki syrop chodzi:tak:Kiedyś go miałam,dziś sobie zakupię bo już ledwo zipię:baffled:
Kamcia ja też zamierzam carrot cake zrobić za tydzień,jak teściowie przylecą:tak:A jak się rozsypię to i tak trochę czasu będą więc zrobię w późniejszym terminie:tak:No,takiego ciacha to w Polsce nie jedli:-)
http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw&feature=player_embedded

Ostatnia edycja:
reklama
nie czytam,tylko po łebkach:baffled:

ja z kuchni nie wychodze:no:

ewelcia śasiadka dzisiaj milutka i nawet prezent dla Damiana kupila:tak: i czy to mądra baba:confused:

Ja dzis mam sie lepiej.Ja ogolnie migrenowiec jestem a po urodzeniu dzieci pogorszyo mi sie a zwlaszcza jak pogoda taka to tragedia u mnie.

Dzis kupilam dziewczynkom nowe foteliki.Ciesze sie bo pojechalam do sklepu u nas i babbka mowi ze jeden kosztuje 145 a pojechlam do Limeriku tam promocja na te foteliki za90 euro!Ale sie ucieszylam bo w koncu wszystko podwojnie musze kupowac wiec wydatki mam i zoszczedzilam.;-)

Tak zaciazacie i wam zadroszcze ze jeszcze mozecie planowac..Ja bym bardzo jeszcze chciala jedno dziecko ale ja po dwoch cc wiec ..Oczywiscie mozna teraz ale moj lekarz mi odradzil..Wiec 3 mi wystarczy ech...ale moglabym oj moglabym....ech.

No i mój dzień off minał zmęczona jestem, plecy mnie bolą już leże w łóżeczku. Wypieki wyszły pyszniusie, trwaka skoszona, chata posprzątana więc luz:))
Dobrego wieczoru..

hejka:-)
U nas dzis busy dzien,wybylismy na miasto na male zakupki mlodemu jakies adidaski zakupic bo wyrosl a dopiero mu kupowalam ale tak to jest z dziecmi;-)Wogole wypad z dziecmi to masakra jakas, nic poogladac nie mozna bo tylko za nimi trzeba bylo patrzec,Nataniel jakby mial motorek w tylku pomiedzy regalami zapinkalal i nijak go zatrzymac-istny koszmar :wściekła/y:a namachalam sie przytym jakbym maraton przebiegla:-D:-Dpo powrocie wszyscy umordowani zasneli nawet J :baffled:mam tylko nadzieje,ze Natanielowi nic nie bedzie bo jakis taki niewyrazny sie obudzil i do tego poliki czerwon, oby to tylko te nieszczesne zeby.

Ktos tu wspomnial- chyba anineczka, ze drugie dziecko jest inne-swieta racja Norbert zawsze spokojny, za to Nataniel istny zywiol,wszedzie go pelno i jeszcze ten bunt dwulatka:szok:
a trzecie dziecko to chyba jakas mieszanka wybuchowa:-D:-D???
MartaF,Lubiczanko-udanych wypiekow i wszystkich innych pysznosci:blink:
Kamcia-no super, ze sie zdecydowaliscie na drugie :-)
u mnie J by jeszcze chcial coreczke ale ciezko mi sie zdecydowac, moze kiedys w niedlugim czasie kto wie,kto wie:rolleyes2: :-D:-D
gaston- jeszcze wszystko przed Wami, moja znajoma miala 3 cc, "podwiazali" jej jajowody i coooooooooo doczekala sie jeszcze blizniaczek, wiec wszystko sie moze zdazyc;-)
J usypia chlopcow wiec lece zrobic jakiegos drineczka, milego wieczorku :-)

Witam wieczorowa pora:-)
Ja wlasnie objadlam sie kebabem i zaraz pekne.Taka mialam zachcianke i wyslalam meza.Oczywiscie grzecznie spelnil moja prosbe,by zaraz pojechac znowu do pracy.Wiec kolejny samotny wieczor przede mna.
Marcysia przypomnialo mi sie,ze ostatnio pytalas o ksiazki.Ja mam jakies,tylko musze wdrapac sie na strych i dam Ci znac.A co do kolejnej dzidzi,to na kiedy planujesz?:-)

No ladnie jak mówicie ze drugie dziecie jest inne od pierwszego to mnie juz sie odechcialo:-D:-D:-D Bo moja Oliva jako niemowlak to tak jak by dziecka nie bylo w domku 0 placzu,zabki bezbolesnie wyszly, a jak by drugie jeszcze wdalo sie w tatusia to ladne przeboje bym miala:szok::-D

kurka wodna królik mi wskoczyl na kolana jak uslyszal ze cukierka odwijam:szok: chyba tez chce sobie zycie oslodzic:-D

nic poczytam sobie i zaraz w kimono trzeba maszerowac, ehhh i znów nudnawy weekend nas czeka jak bedzie taka pogoda jak dzis:zawstydzona/y:

Marcysia moze i tak tylko ze zdrowie tez wazne:-) Lekarz mi odradzil bo macica troche zle sie zrasta wiec powiedzial ze trojka wystarczy.A jak nie daj boze trafily by mi sie blizniaki jeszcze raz?
Wiec moze lepiej posluchac lekarza:-)
A jak to mozliwe ze po podwiazaniu jajowodow ciaza?? I to blizniacza??? Moze tAk byc???

A jak to mozliwe ze po podwiazaniu jajowodow ciaza?? I to blizniacza??? Moze tAk byc???
no raczej moze jak lekarze cos spartola:tak::-D:-D ale tej mojej znajomej nie jest do smiechu, bo niedosc, ze sytuacja finansowa kiepska to jeszcze dziewczynki chore, ahhh szkoda takich dzieciaczkow tyle sie nacierpia i po szpitalach wyjezdza:-(

Wilwia- plany planami i narazie tak zostanie:sorry2:, ale rzeczy nie sprzedaje bo byc moze sie przydadza ;-)moze jak Natanielek troszku podrosnie bo narazie jest straszny zazdrosnik i lobuziak:dry::baffled:
wlasnie obejrzelismy "THe next three days"suuper film trzymajacy w napieciu;-)
lece do wyrka :tak:

reklama
siemanko..

widze ze tematy kolejnych dzieci..moj P chcialby te jeszcze jedno ale ja jak narazie mowie stop musze odsapnac ale nie mowie ze nie chcialabym jeszcze jednego maluszka..

milego dnia laseczki ..moze pogoda w koncu nam sie poprawi o wczorajszy wieczor byl nawet ladny i sloneczny

Do góry