reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello.Kurcze pogoda brzydka pada:wściekła/y:,a musze isc do sklepu .
Tichonku to dobrze ze wszystko oki.zycze Ci szczesliwego rozwiązania i szybkiego.
Aniaa83 Miłych zakupów.
Asienko milego i udanego lotu na Zielona Wyspe.
Dziś sie lepiej czuje,zjadłam już sniadanko i jest oki.
Pranie wstawiłam,bo mi sie nazbierało,jest nas dwójka a zawsze tyle prania.:-)

Witam

Tichonku no to obyś przetrzymała dzisiejszy dzień i jutro będe Ci życzyc szybkiego rozwiązania :-D

AsieńkoR pomyślnych wiatrów tam w górze ;-)

to może któraś zafasolkuje bym sama nie została na wątku ciężarówkowym,hę? :dry:

U nas dobre newsy dziś,dostaliśmy list ze szpitala w Tullamore,że Antek zakwalifikował się do programu NTPF National Treatment Purchase Fund i mamy sobie wybrac jeden z czterech prywatnych szpitali na zabieg. :tak:
Fajnie bo całkowicie za darmo w dobrych warunkach :tak:

O tak,od jutra,tak od 16-tej już możecie mi życzyć rychłego porodu:-D...Jak się uczeszę:tak::-D
Anineczko no wreszcie:-)A na kiedy ten zabieg planują?
Asienko wysokich lotów i miękkiego lądowania:tak:
Kamcia a czemu wyjęłaś implanta?Czyżbys chciała Anineczce potowarzyszyć?:-D

helloł

jednak nie taki ten 13-sty straszny co

anineczko mordo moja :* gód nius:tak: aaa i mnie sie nie spodziewaj jako dołączającej do grona ciezarowek :cool2:

Tichonku super ze z tesciówką wsio ok :tak: no to od jutra czekam na fon:-D

asienko spokojnego lotu

Jutro Martysia jedzie na wycieczkę 2-dniową- walizka spakowana od 2 dni :nerd: a dzis ja ją przjrzałam- o mamo- czego tam nie było :-D pewnie jak wróci dziś ze szkoły to foch jak 150 bedzie ze mama znow nie pozwala zabrac pół szafy:baffled:

Lece- bo bank, bo pl sklep, bo przedszkole, bo dunnes - bo mam tylko 2 rece:confused:

spokojnego 13-stego mamcie

siemanko

Tichonek..superasnie ze wszystko cacy... no i to czyszczenie..hhih ..zalicz tego fryzjera i na porodowke smigaj...ihihih

Kamcia ..musze podrzucic aparat Oliego bo lezy i lezy tutaj..no i mam dla was zaproszenie na ur do Tomka.

zmykam dalej sprzatac bo dzisiaj rano w kuchni mialam niespodzianke.... i juz ma wscieklizne..mam niezpowiedianych gosci ..cyt mrowki...ale jakos od rana ich nie widze nigdzie

no i musze sie wam pochwalic..mam juz zaplanowane wakacje ..sama z dziecmi hhihi.. coprawda dopiero jakos pazdziernik - listopad ale juz jestem podjarana..lece odwiedic maja kumpele w hispani..hihih akurat jak bede tam to minie 2 lata jak sie niewidzialysmy

ok..lece sprzatac

Tichonku no tego jeszcze nie wiemy bo najpierw musimy wybrac szpital,jak się okazuje ni cholery nie wiem który,booo ładnie to one na stronie wyglądają,ale który ma najlepszą opiekę? :nerd:
A później pewnie czekanie na liście w tym szpitalu :dry: a mówią,że w Pl kolejki :angry::-D:-D my to od kiedy już czekamy? październik,listopad?:cool2:

W zasadzie Tichonku od ponad tygodnia masz ciąże donoszoną,tak więc nic tylko jak rodzic ;-)

Margaritta honey nie rób wiochy,daj większą walizkę córce :-D:-D:-D
No wiem,wiem,że nie mam co liczyc na ciebie,a szkoda wielka :-p:-D
Ja też zaraz startuję do maratonu,bank,sklep,szkoła,:dry:
w sumie to ominie nas plac zabaw,bo ciężkie chmury,jak zwykle wiszą :baffled:

didi ale Ci fajnieeee :-):-)

W zasadzie Tichonku od ponad tygodnia masz ciąże donoszoną,tak więc nic tylko jak rodzic ;-)

Margaritta...No wiem,wiem,że nie mam co liczyc na ciebie,a szkoda wielka :-p
Ciiiiii....bo Młody usłyszy:-DJeszcze jeden dzień i niech wyłazi:-D
A z tym nieliczeniem na Panią M to nigdy nic nie wiadomo,blaty w kuchni nadal są:-D:-D:-D

reklama
Do góry