reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

ewelcia kwiatki są podobne ale całkiem inne tylko kolorami mało sie różnią a ja nawet na jej włosy nie patrzyłam i jak dla mnie też nie są takie same,ona poprostu faceta od 2 tygodni nie ma i jej pada na mózg:-D

widze ze nowe fasolki nam sie szykują:-D:-D

reklama
Dzien dobry.
Ewelcia nigdy nie mow nigdy:-D

A ja mam migrene straaaaszna od nocy wlasciwie.A dziewczynom sie wzielo na piski i krzyki a ja umre zaraz...

agaNatalia nakresle pare slow ;-)

Witam mamunie:-)
Ale leje za oknem,a ja od wczoraj mam pranie na dworze i tak sobie juz ktorys raz zmoklo.Dzis mam bardzo leniwy dzien,nie moge sie do konca obudzic-to chyba przez pogode.Jeszcze z samego rana przyszedl list z manadatem,ktorego wogole sie nie spodziewalam.Wogole ostatnimi czasy to jakas zla passa wisi nad nami.
Kasiuleczka.Marcysia ja tez jestem jak najbardziej za wiekszym spotkaniem w busybees,trzeba tylko dogadac sie co do dnia i hola bedziemy szalec:-)

Bry:-)
Zajedługi miałam wczoraj dzień i wróciłam tak padnięta jak koń po westernie i nie chciało mi się nawet pisać:dry:
Wizyta na 14-tą,numerek 85:szok:Co wizyta do dalej:baffled:Koleżanka miała 97:sorry2:Ogólnie wydali chybo około 130 numerków a poczekalnia z miejscami siadzącymi na jakieś 40 kobiet:wściekła/y:Porażken,co?:sorry2:Godzinę stałam i myślałam,że mi krzyż pęknie albo nogi eksplodują:wściekła/y:Wreszcie poszłyśmy po rozum do głowy i podreptałyśmy do kawiarenki:tak:Tam siadłyśmy,kanapki sobie kupiłyśmy i odpoczęlyśmy wreszcie:-)Jak wróciłyśmy to akurat mój numerek na badanie ciśnienia i moczu wołali:tak:Nie pytajcie jakie to ciśnienie ale jak zwykle grubo powyżej normy:baffled:...Że też ja się tak zawsze muszę stresować:sorry2:Już mi się ryczeć chciało,że dziś mnie Day Care Clinic czeka i następny monitoring:sorry2:Lekarka mnie taka ciapata zawołała.Popytała o to co zwykle,spytała o to ciśnienie więc się zaczęłam tłumaczyć,że ja tak zawsze,że to,że tamto i pokazałam jej dwa raporty z poprzednich monitoringów gdzie wszystko perfekt więc nie kazała mi na szczęście znów się do nich tłuc:-)Myślałam,że ją ucałuję,na prawdę bo wizja kolejnego monitoringu mnie już trochę przerażała:baffled:On sam w sobie nie jest straszny ale jak ja bym się tam doczłapała?:baffled:
Poza tym główkę moje dziecko ma praktycznie w mojej szanownej więc nie dziwota,że mnie tak boli każdy krok:baffled:Scan mi zrobiła:-)Powiedziała,że pokazuje jej ponad 40 tydzień:sorry2:Następna wizyta w przyszły czwartek,chyba,że coś się zacznie dziać to wiadomo...
Zadowolona jestem bo ostatnim razem też miałam scan a ten wczorajszy był już piątym w tej ciąży więc to nie jest tak,że tylko dwa scany się należą:tak:
Ja byłam po wszystkim po 16-tej:baffled:ale koleżankę wysłali na Emergency,na KTG bo lekarka jej serduszka nie mogła znaleźć a i baby się mało ruszało więc zanim się doczekała,zanim jej zrobiono to 18:15 wyszłyśmy ze szpitala:baffled:Ale ja i tak zadowolona,że mogłam z nią jechać a nie tłuc sią autobusem:tak:

Tichonek [...]Jak Twoje samopoczucie-czekasz czy nie myślisz?
Czekam:tak:Nie myśleć nie mogę bo coś tam malutkimi kroczkami się posuwam do tej chwili chyba:sorry2:
Dziś mnie po 4-tej taki ból żołądka zbudził,że ledwo do klopa doleciałam:baffled:Wyczyściło mnie konkretnie:baffled:I potem jeszcze i jeszcze:baffled:Młody się tak zaczął kotłować,że myślałam,że się coś zacznie ale grzecznie poszedł spać bo ja dziś urodzić nie mogę,po prostu nie mogę:no:Nie w piątek,trzynastego:baffled:
No i do rana już nie spałam,po 5-tej sobie Inki z mlekiem zrobiłam bo taka głodna byłam,że szok a na nic nie miałam ochoty:sorry2:
Po 7:00 znów spotkanie z klopkiem i tyłek mnie już cały szczypie:baffled:
Niedawno zjadłam śniadanie,herbatki się napiłam i mam skurcze ale niebolesne więc to mam nadzieję nie dziś:-D
Kaszel mam taki paskudny,mokry,flegma mi się urywa,ze aż mnie na wymioty bierze:baffled:Wczoraj w poczekalni mnie dopadł,musiałam wyjść bo się wszyscy na mnie gapili,ja się łzami zalałam,mało nie haftnęłam,położne podleciały czy wody chcę,no mówię Wam wstyd jak nie wiem:baffled::-DA ja musiałam się po porostu wycherlać i wróciłam już ogarnięta:-DJuż się na porodówce widzę z tym kaszlem:wściekła/y:Kto zna jakiś syrop na mokry kaszel,który moge brać w ciąży?Bo ja,matoł,oczywiście zapomniałam lekarki się spytać:oo:
...Ale poemat walnęłam:baffled::-D
...Idę pranie wstawić:tak:

Heja
Marcysia dobry pomysł ja też chętna jestem z Olim na busy bees, bo tez energia go rozpiera!!
Larcia i jak amanda zjadła coś dzisiaj??
No machnęłam sie z tymi okularami, a to przez to że ta forumowiczka ma awatarek jakąs nature a mi sie skojarzyło z Lubiczanką:)))
JA właśnie jestem w trakcie @ i niech już sie skończy:/ Wyciagnęłam implanta 2 tyg temu i od dawna nie miałam tak mocnej@ :/
No dziś jeden dzień wolnego więc biore sie za sprzątanie i szykowanie pokoju dla gości na jutro:)) Będę miała wesoło w domu kuzyna przyjeżdza z mężem i córką (6lat) więc Oli będzie miał towarzystwo:))
Miłego dnia

Tichonek to faktycznie długi dzień miałaś, może to już tuż tuż:)

Ostatnia edycja:
Tichonek a ja juz myslalam ze na porodowce jestes :tak:
Super ze wsio ok no i ze Cie nie wysalali na monitoring skoro pokazalas im czarno na bialym to widzieli ze wszystko jest ok,to sie naczekalas troszku...a powiedz badali Cie,czy nie?
Specjalnie rano weszlam zobaczyc czy cos naskrobalas na forum czy tez nie dlatego eska pisalam :tak:

Gestone oby szybko minely Ci te bole migrenowe

Kamcia to bedziesz miala wesolo :-)

My dzis dzien wyjazdowy mamy narazie czekam jak hydraulik zrobi swoje znaczy pompe wymieni bo znowu nam sie popsula niecaly rok chodzila i cos znowu walnelo zrobi to jedziemy do Ratcoole po ostatnie drobiazgi dla cory a pozniej zajedziemy do szwgierki byli ostatnio w Polsce i tesciowa podala swojska wedzona szynke:tak:takze mam takiego smaka ze hoho:-D

Ostatnia edycja:
Aniaa jeśli pytasz o gmeranie w skrytce to nie,majtki pozostały na swoim miejscu:-D
A i właśnie P dzwonił,że jego mama eska pisała,że jednak wszystko w porządku z jej zdrówkiem i przyjedzie całe 5 tygodni:-)Ale super!!!
Nie taki straszny jednak ten 13-ty w piątek:-D

Aniaa jeśli pytasz o gmeranie w skrytce to nie,majtki pozostały na swoim miejscu:-D
A i właśnie P dzwonił,że jego mama eska pisała,że jednak wszystko w porządku z jej zdrówkiem i przyjedzie całe 5 tygodni:-)Ale super!!!
Nie taki straszny jednak ten 13-ty w piątek:-D

Super wiadomosc ze z Tesciowa wszystko w porzadku ...takze teraz zaciskaj nogi i czekaj na Tesciow :-D

Pompa wymieniona gosciu stwierdzil ze do naszego mieszkania jest za mala i dlatego tak sie dzieje ale liczy ze tym razem dluzej pochodzi.
Uciekam sie szykowac takze zycze Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry