reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

heloooo

MartaF..zdrówka dla chorowitka malutkiego oby szybko minęło i nocki były przespane

kurcze coś mi wlazło w szyje wczoraj i boli ciągle ..coś czuje ze znowu mnie pogięło i ruchy głową będę miała ograniczone wrrrr

no cóż miłego dnia życzę..lecę ubierać się i młodą bo Al jeszcze śpi

reklama
witam się!

Marta-zdrówka Szymkowi
pauletta-urodzinowy buziak Wiktorowi!I ja nie wiem jak ja to przegapiłam..:zawstydzona/y::shocked2::sorry2:

Ta pogoda działa na mnie rozleniwiająco..Kiedy wyjdzie słońce?:nerd:

Milego dnia!

Pauletta-WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO TWEMU SYNKOWI-wszystkiego tego,co sprawi,że będzie się uśmiechał:)))
I właśnie dlatego nie za bardzo to przewijanie mi się podoba-tak zawsze człowiek widział,że mały X czy Y ma urodzinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta-powodzenia(bo Marta do szpitala pojechała o 7mej-Szym z temperaturką 40)
AsieńkoM-faaaaajnie:)Zaraz sama posprawdzam bilety;)))
Kamcia-współczuję bólu nóżek-masakra:(
Didi-lepszego samopoczucia!!!
Znowu szaro-buro:(((za co...Miłego dnia

Bry:-)
No,nie,Lubiczanko ranisz moje serce:-(Jak mogłaś nie wspomnieć o moich suwaczkach?!:szok::-D
Toż 2 tygodnie zostały:szok:Oszalał ten czas czy cuś?!:szok:
Ale za to jaki tekst pod suwaczkiem:-D:-D:-D
I u nas się pogoda,po wczorajszym jako takim dzionku,spierdzieliła dziś na maxa:baffled:Ciemno,buro,wiatr,deszcz:dry:Ale za to jak mi się w nocy dobrze spało:-)Lubię takie noce w ciepłym łóżeczku z mężusiem gdy za oknem zimno,deszczowo,wietrznie:-p
Gardło mnie boli cały czas i tak już chyba do porodu pozostanie:sorry2:O katarze nie wspominam bo ten chroniczny,z Radkiem do porodu się też męczyłam a jak tylko urodziłam-katar minął jak ręką odjął:sorry2:
Ewelcia pomyślałam,że może jednak Was odwiedzimy w tę sobotę ale P mnie wczoraj pocieszył,że na cały dzień do pracy musi iść:wściekła/y:Szlag...A w następną sobotę (mam nadzieję,że jeszcze zdążę) muszę fryzjera nawiedzić bo mam jeden wielki wiecheć na łbie:zawstydzona/y:
MartaF o kurczę,to nieciekawie:no:Powodzenia w szpitalu...A może to trzydniówka?Czy już wcześniej została przebyta?
Misia,jak tam bo na GG Cię nie ma:confused:
Lubiczanka dobrze prawi z tm przesuwaniem,długie sygnaturki były (w tym,bezsprzecznie moja:zawstydzona/y:)ale przynajmniej było dokładnie widać,co,kto,kiedy i jaką rocznicę ma:tak:
Pauletta
STO LAT i jeszcze więcej dla WIKTORKA!!!:-)
460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_24-05-2010%20195.JPG

Edit:poprawka-Misia właśnie GG włączyła:sorry2::-D:-D

Ostatnia edycja:
Tichonku drogi-no wyszłam z dziećmi do auta,odpalam i myśl-tożto czwartek i nowe suwaki u pewnej pani Agnieszki!!!Autentycznie:)Biję się w pierś;)No a opis-dajesz z szanownym:))))))))

witam

no i co? nic mi się nie chcę,nawet pisac :baffled:
nudy na pudy :sorry2:
To znaczy nie w każdej dziedzinie życia mego,bo np.wczoraj ojciec wymeldował mnie z domu :-D i moje dzieci :blink: he he myśli,że jak mnie wymelduje to stracę prawa do spadku :-D:-D

Tichonku juz blisko,blisko_O ludzie :szok::-D:-D
a co do sygnaturek,też jestem za suwakiem :-p
gdyby tak każdy miał tylko suwaczki to pewnie nie było by przewijania ;-)

MartaF jak Szymcio się czuję?
Może to faktycznie 3dniówka? Często jest mylona z anginą :sorry2:

didi masaż by się przydał,co?

AsieńkaR a co wy tak dziecko męczycie,że o 17:00 pada do spania?

Pauletta dla Wiktorka Sto Lat

w

AsieńkaR a co wy tak dziecko męczycie,że o 17:00 pada do spania?

:cool2::cool2::cool2::cool2: P0ojechała z nami do miasta, wyszalała się, potem miała iść spać, jak zwykle, ale był wujek, więc Ania nie chciała iść spać i z wujkiem szalała dalej, potem przyszła ciocia:-p, więc też nie usnęła. Usnęła, ale myśleliśmy, że się obudzi jeszcze wieczorem a ona nic:szok:, piżamkę zakładałam na śpiocha, mleko na śpiocha i dalej spała

Tichonku no to dawaj póki możesz:cool2::cool2::cool2:

Dzien dobry

MartaF zdrowka dla Synka no i chwal sie gdzie sie wybieracie na wakacje
My osttanio patrzylismy to ceny na 7 dni na nasza czworke to jakies 250 euro hotel ale jak zobaczylam bilety lotnicze to normalnie szok przezylam ponad 800 euro:szok:

Moniadan super ze wycieczka do Dublina Wam sie udala

Pauletta wszystkiego najlepszego dla synka

Tichonek to juz tylko dwa tygodnie :szok:

Kasiuleczka zdrowka dla corci

Ja dzis lepiej glowa nie boli ale pogoda to normalnie butelkowa ja chce slonko:-)
A wlasnie na ence dolozyli nam kanal mamy polsat :tak::-D

Witam i ja!!
Aineczko, toz to tata posuniecie zrobil:sorry2:
Cos moj M z Twoim M gadali wczoraj zeby sie spotkac....ale chyba wy w sobote na jakies urodzinki idziecie...wiec moze niedziela?
Marta daj znac jak wrocicie ze szpitala~!mam nadzieje ze z Szymiek ok.
Tichonku :szok:toz to ty rodzic zaraz bedziesz:)
Szkoda ze P w sobote pracuje.....

od rana mam jakis podly humor...pozarlam sie z m:angry:wkurza mnie na maxa,juz wole jak pracuje...:-pprzynajmnej mam spokoj...

lece ogorkowa gotowac !!!

a co do suwczakow ja tam nic nie musze przewijac...wszystko widze tak jak dawniej:)

Pauletta wszystkiego najlepszego dla Wiktora!!!!!!!!

reklama
anineczko-a kto jest Bożonarodzeniowym szczęściem?:blink:
A. mama chyba myślała tak samo jak Twój tato-jakiś czas temu wymeldowała A.,co śmieszniejsze chciała żeby mama zameldowała Go u nas..:confused::-D

misia-melduj się! ;-)

Do góry