reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta gratulacje dla Zuzanki

MartaF u nas nie pada u nas pieknie swieci sloneczko :tak: tylko wieje troszku gratulacje dla Szymusia

A mnie glowa napierdziela...

reklama
teoria kosztuje 35 e i jak zda to smiga 2 lata ..a przez 2 lata odlozy kasiorke 85e na praktyczny
a nie jest teraz drozsze?
mialo byc chyba z 700e:baffled:

Ania mnie tez glowa napierdziela:baffled:

MArta a czemu bratu nie przyznali zasilku?nie mial odpowiedniej liczby skladek?czy jak?
Brawa dla Szymka:-D:-D:-D

Pauletta zdolna bestyjka z Zuzi-buziak wielki dla niej:)
no to czekamy do 7-ego:-)

a Misia dalej sie kula-czekamy na Tymusia:-D;-)

didi- nie sam egzam jest problemem acz samochod kochana-samochod...ktory 'trza' kupic :)

Bylismy z Alem w busy bees....wyganialam sie jak kozka...ale czy to cos pomoze?? nawet przez tunele sie przeciskalam i w kulkach skakalam...

Misia -szalona kobieto!!!
Aaniu-podeślij ciut promyczków-bo w deprechę można popaść:(((
Didi-jak serniczek-piekłaś wczoraj-takiego mi smaka narobiłaś:)))
Marta-i Ty nie walczysz???Ale rozumiem-brat nie ma 8lat-nie można go za rąsię wszędzie prowadzić:)Buziak dla Młodego:*
Idę po lodzika-niech moc będzie z Wami-spokojnej nocki i przyjemnego wieczorku:)

Didi-jak serniczek-piekłaś wczoraj-takiego mi smaka narobiłaś:)))
)

Robiłam i wyszedł pyszny ..mam nadzieje ze Kamci smakował i jest tego samego zdania co ja ze mniamniuśny

didi- nie sam egzam jest problemem acz samochod kochana-samochod...ktory 'trza' kupic :)

..

no to juz wiekszy wydatek..ale my tez mam jedno autko wlasnie z braku funduszy na 2

a nie jest teraz drozsze?
mialo byc chyba z 700e:baffled:

-D;-)

podrozala teoria o 5 e i praktyczny o tyle samo ..jedyne co obowiazkowe i to chyba najwiekszy wydatek zanim przstapisz do praktycznego to trzeba 12 h wyjezdzic z instruktorem

Melduje sie z drogi powrotnej
W Dublinie piękne slonko gdyby nie wiatr to byłoby cudnie ale i tak nie narzekalismy
Zwiedzilismy zoo dzieciaki zadowolone
Pozniej ikea Margaret miło było cie zobaczyc :-)
Kamcia mam dla ciebie ta cebulke :-)
I dla ciebie Zgagus tez mam to co chcialas
Teraz sie rozpadalo jeszcze 120 km przed nami

lubiczanka Ano smutno smutno, ale ja juz od ponad miesiaca goszcze u siebie rodzinke, wiec nie ukrywam, ze jestem juz zmeczona i chcialabym juz poczuc sie we wlasnym domu jak...we wlasnym domu :-D Rodzice pojechali w zeszla sobote, a brat w poniedzialek wylatuje, wiec odetchne.

Rany, co za dzien mialam, nogi mi wlaza nie powiem w co!Ide na kanape, bo zaraz mi sie program zacznie. Milego wieczorku!

ewelcia,lubiczanka walczyłam,jutro ostatnie starcie,ja nie odpuszczam ale brat ma dosyć bo mu sie kasa kończy:/:/

ja znalazłam wakajce,taniocha ale bede sie chwalić jak zabukuje bo nic nie wiadomo,jutro zobaczymy co sie okaże

reklama
witam po dluzszej nieobecnosci;-)
ja juz sie teraz zadomowilam na nowej chacie i nie zaluje przeprowadzki, tylko ze nie mozemy odzyskac depozytu z poprzedniej agencji a bardziej landlord:wściekła/y:juz nie wiem co do niech pisac, dzis mi odpisali ze jak nie chce czekac to moge zglosic sprawe do PRTB tylko tam czeka sie ok pol roku na sprawe:-(
Madbebe- ja to nawet nie chce myslec my mamy silnik 2.5:-( tylko ze chcemy sprzedac:tak:
Andzulina- ja podziwiam i zycze Wam wszystkiego naj ......po powrocie
Misia - to juz tuz tuz, a pamietam jak pisalas ze jestes w ciazy ale leci, lekkiego porodu:-)
Anineczka -auto pierwsza klasa:tak::-)
Pauletta- to super wiesci teraz tylko do 7.06

Ostatnia edycja:
Do góry