reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta gratulacje dla Zuzanki

MartaF u nas nie pada u nas pieknie swieci sloneczko :tak: tylko wieje troszku gratulacje dla Szymusia

A mnie glowa napierdziela...

reklama
teoria kosztuje 35 e i jak zda to smiga 2 lata ..a przez 2 lata odlozy kasiorke 85e na praktyczny
a nie jest teraz drozsze?
mialo byc chyba z 700e:baffled:

Ania mnie tez glowa napierdziela:baffled:

MArta a czemu bratu nie przyznali zasilku?nie mial odpowiedniej liczby skladek?czy jak?
Brawa dla Szymka:-D:-D:-D

Pauletta zdolna bestyjka z Zuzi-buziak wielki dla niej:)
no to czekamy do 7-ego:-)

a Misia dalej sie kula-czekamy na Tymusia:-D;-)

didi- nie sam egzam jest problemem acz samochod kochana-samochod...ktory 'trza' kupic :)

Bylismy z Alem w busy bees....wyganialam sie jak kozka...ale czy to cos pomoze?? nawet przez tunele sie przeciskalam i w kulkach skakalam...

Misia -szalona kobieto!!!
Aaniu-podeślij ciut promyczków-bo w deprechę można popaść:(((
Didi-jak serniczek-piekłaś wczoraj-takiego mi smaka narobiłaś:)))
Marta-i Ty nie walczysz???Ale rozumiem-brat nie ma 8lat-nie można go za rąsię wszędzie prowadzić:)Buziak dla Młodego:*
Idę po lodzika-niech moc będzie z Wami-spokojnej nocki i przyjemnego wieczorku:)

Didi-jak serniczek-piekłaś wczoraj-takiego mi smaka narobiłaś:)))
)

Robiłam i wyszedł pyszny ..mam nadzieje ze Kamci smakował i jest tego samego zdania co ja ze mniamniuśny

didi- nie sam egzam jest problemem acz samochod kochana-samochod...ktory 'trza' kupic :)

..

no to juz wiekszy wydatek..ale my tez mam jedno autko wlasnie z braku funduszy na 2

a nie jest teraz drozsze?
mialo byc chyba z 700e:baffled:

-D;-)

podrozala teoria o 5 e i praktyczny o tyle samo ..jedyne co obowiazkowe i to chyba najwiekszy wydatek zanim przstapisz do praktycznego to trzeba 12 h wyjezdzic z instruktorem

Melduje sie z drogi powrotnej
W Dublinie piękne slonko gdyby nie wiatr to byłoby cudnie ale i tak nie narzekalismy
Zwiedzilismy zoo dzieciaki zadowolone
Pozniej ikea Margaret miło było cie zobaczyc :-)
Kamcia mam dla ciebie ta cebulke :-)
I dla ciebie Zgagus tez mam to co chcialas
Teraz sie rozpadalo jeszcze 120 km przed nami

lubiczanka Ano smutno smutno, ale ja juz od ponad miesiaca goszcze u siebie rodzinke, wiec nie ukrywam, ze jestem juz zmeczona i chcialabym juz poczuc sie we wlasnym domu jak...we wlasnym domu :-D Rodzice pojechali w zeszla sobote, a brat w poniedzialek wylatuje, wiec odetchne.

Rany, co za dzien mialam, nogi mi wlaza nie powiem w co!Ide na kanape, bo zaraz mi sie program zacznie. Milego wieczorku!

ewelcia,lubiczanka walczyłam,jutro ostatnie starcie,ja nie odpuszczam ale brat ma dosyć bo mu sie kasa kończy:/:/

ja znalazłam wakajce,taniocha ale bede sie chwalić jak zabukuje bo nic nie wiadomo,jutro zobaczymy co sie okaże

reklama
witam po dluzszej nieobecnosci;-)
ja juz sie teraz zadomowilam na nowej chacie i nie zaluje przeprowadzki, tylko ze nie mozemy odzyskac depozytu z poprzedniej agencji a bardziej landlord:wściekła/y:juz nie wiem co do niech pisac, dzis mi odpisali ze jak nie chce czekac to moge zglosic sprawe do PRTB tylko tam czeka sie ok pol roku na sprawe:-(
Madbebe- ja to nawet nie chce myslec my mamy silnik 2.5:-( tylko ze chcemy sprzedac:tak:
Andzulina- ja podziwiam i zycze Wam wszystkiego naj ......po powrocie
Misia - to juz tuz tuz, a pamietam jak pisalas ze jestes w ciazy ale leci, lekkiego porodu:-)
Anineczka -auto pierwsza klasa:tak::-)
Pauletta- to super wiesci teraz tylko do 7.06

Ostatnia edycja:
Do góry