reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Vikamcia-mi zapisali silne leki po porodzie pamiętam-diclofenac.Myślę ze to jednak macica..a paracetamol może na ten ból nie pomoc..
U nas tez kikut pępkowy szybko odpadł:tak:;-)
Misia-mały widać nie gotowy na wyjścia.Ma chwilkę jeszcze;-)Pewnie te bóle miałaś od przesilenia,się nie oszczędzasz wcale;-)A skurcze dopiero się zaczynają..Anyway mysle ze terminu nie doczekasz w dwupaku..
anineczko-serio serio:tak::dry:ustawy jeszcze nie ma,ale taki pomysł jest:nerd:
To diesel?A czemu żelazko?:-D

reklama
madbebe bo jak się spojrzy na to z boku to faktycznie przypomina żelazko :szok::-D
Nie,petrol 1.4 :tak:

poczekaj wstawię zdjęcie :-D
no wygląda jak żelazko :-D
2ah9x6q.jpg

ViKamcia może więzadła jeszcze bolą?

AsieńkoM współczuję bólu,ja się nawet nie wychylam z domu :blink:

Aha,wczoraj powiedzieliśmy dzieciom o dzidziusiu.Bardzo się cieszą :tak: Antek teraz wpycha we mnie wszystko,bo dzidziuś potrzebuje.Matt się dzieli,ale z niechęcią :-D

Anineczko bryka jak ta lala:tak:Niech Ci dobrze służy:tak:
A z chłopakami będziesz miała trochę równowagi z jedzeniem,jeden bez opamiętania wpycha,drugi trzyma rękę na pulsie coby mama się nie przejadła:-D
Radek na początku mówił,że nie chce żebym była w ciąży bo pęknę:-DA teraz mówi,dobrze,że to już niedługo po na pewno byś pękła:eek::confused2::-D:-D:-DMęskie podejście:dry:
Ale i tak najbardziej go intersuje do kogo on pójdzie jak ja z P pojadę do szpitala:-DBo on taka powsinoga,lubi się wbijać komuś na chatę:-D

Lubiczanko a właśnie miałam pytac.Robili wczoraj usg? Płec potwierdzona? I co z terminem porodu,na kiedy konkretnie?

Tichonku dzięki.
Chłopcy są strasznie podjarani,ale sądzę,że entuzjazm niedługo opadnie bo są niecierpliwi i już by chcieli Antek braciszka,Matt siostrzyczkę :-D
A Radkowi się nie dziwię bo mój Antek taki sam,gdyby tylko mógł spędzał by każdy weekend w obcym domu ;-)

Asieńko M dzięki :tak:

hejoooo!!!
Misia no!!!dawaj,dawaj!!
Anineczko bryka superasna-wypasna;-):-D
Madbebe nie strasz tym taxem:dry:....my mamy 1.6l...ale chcemy kupic cos mniejszego,najpierw tego chcemy sie pozbyc,chetnych juz wczesniej troche bylo ale mamy nct do lipca,a jak wiecie ludziska wola z dluzszym nct:dry:
Wczoraj nam nie przeszedl...o glupie wycieraczki z przodu i lekko pekniety wezyk od hamulcy....
Lubiczanko wlacz piec...ja rano wlaczylam,bo na dole mialam 15stopni!!!

U nas tez zimno...wieje i zaczyna cos kropic...
mam M w domu,wiec spadam,bo zaraz chcialam zeby mnie na miasto podrzucil a on z malym posiedzi...

helloł

a u nas dla odmiany wyszło piękne słoneczko tylko wiatr został całkiem niepotrzebnie.
Nie mam co prac :dry: jakby ktoś coś chciał przeprac i od razu wysuszyc na dworku to śmiało :-D

Tichonku to moze kolnij w sobote- puszcze Ci strzała kiedy bede miała chwile- bo jak wiesz sobota busy jest a i dentyste mam tez znow :baffled:

lubiczanko i ja z tych zmarzluchów :blink: dlatego tez pod kocykiem sobie siedziałam a teraz już ładnie jest :tak:

moniadan juz we stolycy jest od godziny :-) delektuje sie słonkiem i innymi rzeczami :-D

anineczko to ja popiore a TY wyprasujesz- no z takim zelazkiem to mus hurtowo prasować:-D chlopaki masz fajowe;-):-D

Ok lece po Nikole a jak nam sie uda nieco pozniej to na małą kawke z moniadan;-)

cya

reklama
Do góry