reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Ale się dziś naspałam:dry:Obudziłam się o 4-tej i nie mogłam zasnąć,jak zaczęło mi sie oko przymrużać,Radek się o 6-tej obudził:szok::wściekła/y:I już nie zasnął:baffled:Tak więc dętka jestem:baffled:
U nas chyba zaraz lunie,a zimno:szok:
Misia jest na GG:tak:
Idę śniadać i prasowanie uskuteczniać:dry:

reklama
Witam z samochodu
Dziewczynki jaka pogoda w Dublinie??
Margaret dostalas mojego eska?

Andziulina miała lot o 6 rano wiec juz pewnie ląduje na polskiej ziemi
A Misia jak codzień trzyma w napięciu ;-)

e tam....ja sie juz nie odzywam...jaja jakies. Ja nawet w ciuchach spalam!!! Pare skurczy w nocy...teraz nic i badz tu madry!!! Tymus sobie ewidentnie drwi z matki...taki maly a juz taki cwany!!

Misia..hahaha..wiesz co wydaje mi sie ze nie ma innej rady jak wyploszyc mlodego żartownisia...hihi..wiec wskakuj z A do wyrka i do dziela w koncu "S" to naturalna okscytocyna...u mnie zadzialala...tydzien przed jak bzyku byku z P to wylazl AL...a w sumie dzien przed porodem Ewy tez bzyku i wylazla mloda..
a to nie zaszkodzi bo juz tylko urodzic mozesz a pozniej A bedzie mial post ..hihihi

ello
Miska i cio tam znowu maluszek szczuje wyjsciem?:-D czy juz go tulisz?:-)

Andziulina normalnie bede plakac:-(, i kto teraz na kawczana do mnie bedzie wpadac.
Pewno juz wyladowaliscie wiec zyze powodzenia w tej polandii.

No u nas tez szaro buro i z lekka pada:crazy: ale my i tak uwiazane w domku jestesmy. mloda od soboty ma kaszel i katar.od wczoraj goraczkuje ma 38 podaje jej nurofen i gdyby nie kaszel i katar wszystko by bylo oki. jak jutro bedzie tez garaczka pojdziemy do lekarza narazie próbuje domowymi sposobami nio i syropem na kaszel.
A mnie znowu rozklada bol, juz dwa dni nie bolalo, a dzis w nocy znowu sie zaczelo i boli do teraz, i znowu dzis nic nie zrobie:crazy:
nio i jestem wkurzona i smutna zarazem, wczoraj poszlam do sklepiku gdzie zanosilam te moje robótki a tam baba mi gada ze wlamanie mieli i duzo rzeczy jej ukradli w tym moje.... ehhhh szkoda mi strasznie tych wieczorów bo wtedy siedzialam i sobie tworzylam.:-:)-:)-(

Miska buahhhhhh to ci maly cwaniaczek...

hello:-)
i to by bylo na tyle z pieknej pogody,:-(szaro,zimno i pada brrrrrrrrr:baffled:
Misia bidulko ale sie nameczysz ale przezyc to trzeba,nie ma rady :-(
Mowicie, ze tax podnosza :szok:
a jak tam Anineczko kupilas nowa fure??
Andziulina oby Wam sie w Polsce ulozylo!!! podziwiam ze sie zdecydowaliscie bo my co roku mowimy ze za dwa lata zjedziemy i ciezko sie zdecydowac:dry:
uciekam cos zjesc :)
lece cos zjesc i brac sie za pieczenie :dry:

Witam
Może zima idzie do nas??
Brrr....

Andziulina powodzenia w Ojczyźnie :tak::tak:

Marcysiu nową furką jeżdżę od piątku :tak:
Megane II z 2003 tzw."żelazko" jak się ostatnio dowiedziałam :-D:-D

Misia no kurcze,ale w kulki leci Tymek :-D:-D

madbebe mówisz serio o tym taxie? Cholercia.
Chociaż ja płaciłam najmniejszy :blink:
Zresztą dalej czekam na Logbooka i jeżdżę bez taxu :baffled:
Już jeden check point miałam jak wracaliśmy od Lubiczanki,ale nie było problemu :blink: choc nie powiem,serce miałam w gardle :szok:

Właśnie pocztą dostałam kartę ciążową :rofl2::rofl2::-D

Witam :-)

Witam z samochodu
Dziewczynki jaka pogoda w Dublinie??

Wietrznie narazie nie pada.Szczesliwej podrozy zycze.

Andziulina szczesliwego lotu i powodzenia w kraju zycze aby wszystko sie poukladalo tak jak chcecie

Lubiczanko a no fajnie fajnie ale coz co dobre szybko sie konczy J juz dzis od rana w pracy ale tylko trzy dni i weekend ma wolny :tak:

Marcysiu ze zmeczenia te bole to raczej nie maz mial 3 dni wolne wiec duzo pomagal poprostu ta ciaze gorzej znosze niz pierwsza ale juz duzo nie zostalo

Misia a to uparciuszek z Twego synka:-D

Kasiuleczka zdrowka dla WAs

Tichonek to sie naspalas...

Wlasnie przyszedl list z CHB tez tak czesto dostajcie jakos niedawno wysylalismy i teraz znowu.
Sniadanko zjedzone trzeba troszku ogarnac i za obiad sie wziasc

Czesc

Andzulina powodzenia w Polsce i udanego lotu zycze
Kasiuleczka zdrowka
Tichonek to sie nie naspalas
Misia to niezle maly bawi sie z Toba
ViKamcia to dobrze, ze juz odpadl pepuszek, u Zuzi tez po 5 dniach odpadl
Anineczka dobrze, ze juz masz samochod, bo w dzisiejszych czasach bez samochodu to jak bez reki.

Ale mnie glowa na****dziela, ale to przez ten wiatr. Wywial mi glowe na wczorajszym spacerze i zatoki bola. Cale prawe oko i prawa strona. Zaraz Zuzia pojdzie spac wiec wypije sobie kawke.

Pozdrawiam i milego dnia zycze.

reklama
a mnie dzisiaj coś dziwnie podbrzusze boli!!
to nie obkurczanie macicy bo na obkurczanie mnie inaczej bolało i już przestało całkowicie..
bardziej boli tak jakbym miała CC:baffled: i nie moge się wyprostować... straszne to jest...
może dlatego że właśnie dziś mi się skończyły antybiotyki...
chyba się zadowolę paracetamolem .. bo nie mogę wytrzymac z bólu....
ehhhh

Do góry