reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko tak zupełnie niczym to nie..
rano zawsze jak wstałam przy zmianie pieluszki przemywałam solą fizjologczną na waciku
a wieczorem tylko przemywałam wodą w której kapie mało..
i odpadł ładnie w 5 dobie :-) u Vi tak samo robiłam i odpadł jej w 4 dobie:tak:
anineczko zdrówka dla dzieciaczków
margaritko to maxcie fajnie z ta szkołą... tyle się tam dzieje:-p;-)
misia dajesz radę !! hehe ja w dzięn porodu jeszcze z Viki biegałam za domem i w piłke grałyśmy i kopałyśmy sobie:tak::-D a tu za chwilę... rodzęęęęę :-D
andziulina że niby już nie wrócisz??!!!
powodzenia w pl.. i jak co to odzywaj sie co tam u Ciebie....:tak:

idę się wyspać bo jutro busy dzień:-D

reklama
witam

misia masz już syncia przy sobie??:-)

andziulina gdzie ty tam w te śniegi uciekasz???:/ miłego lotu i powodzenia w PL:-)

ale jaja co??dobrze ze zdążyłam uciec z PL:-)zima w maju:/:/

co myślicie o banku millenium???

siemnko

milego dnia zycze

Misia..oby to bylo juz i zebys juz byla w trakcie albo dawno po chyba ze synek znowu figle plata

Andziulina.. szczesliwego lotu i odwiedzaj nas tutaj

nic lece pod prysznic bo jakas nietomna jestem a musze dziecko do szkoly wyszykowac..
papa

I ja witam:)
Misia-pewnie za wcześnie na wieści-o porę mi chodzi,ale mam nadzieję,że przynajmniej na porodówce jesteś;)
Monidan-ładnie się szczuje ajerkoniaczkiem...;)))))Spokojnej podróży do stolicy
Andzulina-mam ogromniastą nadzieję,że wszystko Wam się poukłada po Waszej myśli-powodzenia i nie zapominaj o nas tu:)))
Aaniu-fajny taki dzień...A u nas szaro buro i ponuro:/
Vikamcia-mhmmm.zapamiętam;))))
Marta-ja na bankach się nie znam,a dlaczego???
Uciekam się ubrać...dziś okna postanowiłam pomyć-o ile dyszcz nie lunie:/Miłego dnia:*

Witam mamusie!

Dawno sie nie odzywalam, ale braklo czasu, a jak czas sie pojawil, to braklo sil. U Nas bez wiekszych zmian, rodzice pojechali, teraz w poniedzialek odjezdza brat, wiec moze znajde wiecej czasu na zagladanie na bb.

misia WOW!A jednak!Obstawialam piatek, a pewnie juz dzis poznasz swojego nowego,malego synka. A ja nie moge doczekac sie, by zobaczyc Was w komplecie. Takie male dzidzi :-) Wczoraj te skurcze daly Ci popalic, a my bylysmy tego swiadkiem :-)

andzulina SZCZESLIWEGO LOTU i POWODZENIA raz jeszcze :*

no i co no i co ktos wie czy misia juz w szpitalu:)))))dzizyssssss ale ten czas leci juz niedlugo sie wszystkie posypiemy:-D
andzulina odezwij sie koniecznie i napewno z zadnej nas nie jest to obojetne :-)

dobry!

misia-jak tam?rzuciło mi się w oczy ze jesteś w domku jeszcze...?
andzulina-ja tez podziwiam za decyzje bo ja mimo ze tęsknię do PL i chciałabym tam osiąść to...-nie zapowiada się no..Powodzenia i mam nadzieje ze będziesz zaglądać czasem!mua..
didi-produkuj,produkuj..;-):-D

U nas już kropi:nerd:Ciekawe czy sie rozpogodzi w tym tyg. czy nie:confused:

Słyszałyście ze podnoszą znowu najniższą krajowa?:blink:Mieli przykaz od komisji europejskiej czy cus. Ponadto się zastanawiają nad kolejna podwyżką-motor taxu:nerd:Nie przewidzieli ze ludziska zaczna nowe auta kupować z małą emisja spalin i co za tym idzie - niskim taxem.Fajnie:dry:
Dobrze chociaż ze ESB obniża rachunki..I ciesze się ze nie zmieniłam na inna company:happy2:
To tyle jeśli chodzi o newsy finansowe..:-D

Idę się pokrzątać..;-)
Milego dnia!

Madbebe-Ty mnie lepiej nie strasz tym taxem-już teraz bankrut:(((
Didi-no ja mam nadzieję,że i mnie się uda wyczarować ajerkoniaczek;)))
Biola-a no leci jak strzała:)
Larcia-to widzę,że czas pożegnań u Was...Smutno tak,prawda?Choć ja się trzymam wersji,że najlepsi goście to ci do 2óch tygodni;))))

reklama
Do góry