reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko tak zupełnie niczym to nie..
rano zawsze jak wstałam przy zmianie pieluszki przemywałam solą fizjologczną na waciku
a wieczorem tylko przemywałam wodą w której kapie mało..
i odpadł ładnie w 5 dobie :-) u Vi tak samo robiłam i odpadł jej w 4 dobie:tak:
anineczko zdrówka dla dzieciaczków
margaritko to maxcie fajnie z ta szkołą... tyle się tam dzieje:-p;-)
misia dajesz radę !! hehe ja w dzięn porodu jeszcze z Viki biegałam za domem i w piłke grałyśmy i kopałyśmy sobie:tak::-D a tu za chwilę... rodzęęęęę :-D
andziulina że niby już nie wrócisz??!!!
powodzenia w pl.. i jak co to odzywaj sie co tam u Ciebie....:tak:

idę się wyspać bo jutro busy dzień:-D

reklama
witam

misia masz już syncia przy sobie??:-)

andziulina gdzie ty tam w te śniegi uciekasz???:/ miłego lotu i powodzenia w PL:-)

ale jaja co??dobrze ze zdążyłam uciec z PL:-)zima w maju:/:/

co myślicie o banku millenium???

siemnko

milego dnia zycze

Misia..oby to bylo juz i zebys juz byla w trakcie albo dawno po chyba ze synek znowu figle plata

Andziulina.. szczesliwego lotu i odwiedzaj nas tutaj

nic lece pod prysznic bo jakas nietomna jestem a musze dziecko do szkoly wyszykowac..
papa

I ja witam:)
Misia-pewnie za wcześnie na wieści-o porę mi chodzi,ale mam nadzieję,że przynajmniej na porodówce jesteś;)
Monidan-ładnie się szczuje ajerkoniaczkiem...;)))))Spokojnej podróży do stolicy
Andzulina-mam ogromniastą nadzieję,że wszystko Wam się poukłada po Waszej myśli-powodzenia i nie zapominaj o nas tu:)))
Aaniu-fajny taki dzień...A u nas szaro buro i ponuro:/
Vikamcia-mhmmm.zapamiętam;))))
Marta-ja na bankach się nie znam,a dlaczego???
Uciekam się ubrać...dziś okna postanowiłam pomyć-o ile dyszcz nie lunie:/Miłego dnia:*

Witam mamusie!

Dawno sie nie odzywalam, ale braklo czasu, a jak czas sie pojawil, to braklo sil. U Nas bez wiekszych zmian, rodzice pojechali, teraz w poniedzialek odjezdza brat, wiec moze znajde wiecej czasu na zagladanie na bb.

misia WOW!A jednak!Obstawialam piatek, a pewnie juz dzis poznasz swojego nowego,malego synka. A ja nie moge doczekac sie, by zobaczyc Was w komplecie. Takie male dzidzi :-) Wczoraj te skurcze daly Ci popalic, a my bylysmy tego swiadkiem :-)

andzulina SZCZESLIWEGO LOTU i POWODZENIA raz jeszcze :*

no i co no i co ktos wie czy misia juz w szpitalu:)))))dzizyssssss ale ten czas leci juz niedlugo sie wszystkie posypiemy:-D
andzulina odezwij sie koniecznie i napewno z zadnej nas nie jest to obojetne :-)

dobry!

misia-jak tam?rzuciło mi się w oczy ze jesteś w domku jeszcze...?
andzulina-ja tez podziwiam za decyzje bo ja mimo ze tęsknię do PL i chciałabym tam osiąść to...-nie zapowiada się no..Powodzenia i mam nadzieje ze będziesz zaglądać czasem!mua..
didi-produkuj,produkuj..;-):-D

U nas już kropi:nerd:Ciekawe czy sie rozpogodzi w tym tyg. czy nie:confused:

Słyszałyście ze podnoszą znowu najniższą krajowa?:blink:Mieli przykaz od komisji europejskiej czy cus. Ponadto się zastanawiają nad kolejna podwyżką-motor taxu:nerd:Nie przewidzieli ze ludziska zaczna nowe auta kupować z małą emisja spalin i co za tym idzie - niskim taxem.Fajnie:dry:
Dobrze chociaż ze ESB obniża rachunki..I ciesze się ze nie zmieniłam na inna company:happy2:
To tyle jeśli chodzi o newsy finansowe..:-D

Idę się pokrzątać..;-)
Milego dnia!

Madbebe-Ty mnie lepiej nie strasz tym taxem-już teraz bankrut:(((
Didi-no ja mam nadzieję,że i mnie się uda wyczarować ajerkoniaczek;)))
Biola-a no leci jak strzała:)
Larcia-to widzę,że czas pożegnań u Was...Smutno tak,prawda?Choć ja się trzymam wersji,że najlepsi goście to ci do 2óch tygodni;))))

reklama
Do góry