reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Fiona proszę bardzo :-D:-D
Inka_kampania.JPG

Kurcze Tichonku to już tuż tuż ;-)
A kiedy teściowie przylatują?
Wolałabym z magnezem:-DTaka marudna będę,a co?!:-D
Teściowie będą 21 maja:baffled:Ale w razie wu mam tu jeszcze ciotkę Margarittę:-p
Jak mówisz,że pełnia 17-tego to może wtedy pojadę:confused::-DChciałabym jeszcze fryzjera zaliczyć przed a potem to już mogę iść rodzić:tak:A,że fryzjera na 14-tego planuję to nie wiem czy będę uczesana już na porodówce czy nie zdążę:-D
Lubiczanko opuszczaś się na wątku : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mum2be-czyli-mamusie-w-ciazy-45877/index99.html więc tak to jest:angry::-D
Aniaa miała USG w niedzielę:tak:A wczoraj to miała wizytę ale naszą u siebie:-D
Zasiedzieliśmy się trochę:zawstydzona/y:Nawet kolację zjedliśmy:baffled::-DDziękujmy za przyjęcie,pośmialiśmy się,Natalka podchody do mojego Radka robiła,głaskała go po policzku,za rękę łapała a ten zimny jak głaz:szok::-D

reklama
Tichonek-a ja właśnie o niedzieli myślałam,ale mi się dni pokiełbasiły-że dziś niby poniedziałek:/
Anineczko-chyba znów się muszę wkulać i sama ocenię czy są gdzieś te pudła:)No właśnie mniemam,że Antek juz się dobrze czuje?:)
Didi-bo ileż na pełnych obrotach można-odsapnij czasem.I zdrówka dla Dzieciąt Twych:)

Hey
Witam szybciutko
Ja jeszcze przed Kawka
Anineczko dlatego w wakacje jadę do Pl na 2 m-ce co by tu nie zwariować :p
Zmykam cos porobic
Miłego dnia

Witam

To ja sie przylaczam do kawkowania :-) tyle ze ja z inka :tak:

Lubiczanko skoro wnosilas na strych to napewno sie znajda :tak:oby
A co do wizyty ktora mialam w niedziele to pisalam na watku ciazowym :tak:
Udanej i szybkiej wizyty w szpitalu zycze:tak:

Tichonek To my dziekujemy za przybycie i za doborowe towarzystwo :tak::-)
Szybkiej wizyty u GP zycze.

Ewelcia mam nadzieje ze dzis w lepszym humorze jestes

Didi zdrowka dla dzieciaczkow

Zaraz biore sie za obiadek a pozniej z Natalia idziemy do play centre J ma dzis jeszcze wolne wiec trzeba dobrze wykorzystac ten czas :-):tak:
W nocy mialam bole brzucha i nad ranem tez mnie ten sam bol pobrzusza jak na okres obudzil ale na szczescie przeszlo

Ostatnia edycja:
Hej.
Tichonku to coraz bliżej porodu masz,aby wszystko Ci poszło w porzadeczku.
Dzionek sie zaczał oki.:tak:,gore już mam ogarnieta,jeszcze tylko dół został.
Pranie sie kręci.Dobra pogoda przeschnie szybko na dworzu.:-)
Milego Dzionka życze.

raz jeszcze :nerd:
Pisałam ze nareszcie powrót do normalności z czego sie niezmiernie ciesze :happy:

lubiczanko droga ma- jak mnie nie ma tu to jestem raczej tam :-D a apropos kartonów to ej no :confused: musza tam być i to nie tylko te z ciuszkami dla maluszka :-p

anineczko
maj dir- hał are u? czy kibelek nadal przyjacielem Twym? i widze, ze mamy nowe pseudo dla Tichonkowej :-D dobre dobre. A co do testów to zasite pewnie robią- tylko kto i gdzie :confused::sorry2:

madbebe witamy witamy na "ojczystej" ziemi. Dośc tej laby w PL:-p a jaki śliczny avatarek i niunia w suwaczku tez (wazelina:confused: ) ;-):-D

ewelcia Ty i skapciały humor?? nie no. Moze dziś już lepiej hmm?

Tichonkowa se wymyśliłas :-D sił Ci zycze w drodze do GP i spowrotem;-) a Radek nie byl zimny jak głaz tylko... wierny ot co ;-):-D

didi oby dzieciaczki Twe sie nie rozłożyły :tak:

Wiecie ile się dzieje w tej naszej polskiej szkole- no szok- ale ja lubię jak się dzieje;-) za tydzien majówka dla rodziców i nauczycieli :cool2: za 2 tyg. Olimpiada szkół polonijnych organizowana przez naszą szkołę ofqrs :cool2: już się zgłosiło 10 szkół. Za 3 tyg. Zielona Szkoła- tym razem jedziemy za granice- tzn. do Irlandii Północnej na całe 2 dni :cool2:
A zwięczeniem tego wszytskiego beda testy kompetencji w czerwcu :baffled: zycie:cool2:

O zorganizowaniu przez "szkołe obozu wyjazdowego do Hiszpanii nie wspomne ;-):cool2:

No to lece do zajęć swych.

Spokojnego dnia laseczki. Musi tak wiać :confused:?

Margaret no myślałam,że sobie odpuścisz po pierwszym poście,ale nie ,zawzięłaś się i napisałaś :-D
Noł noł pożegnałam się klozetem,mam nadzieję,że na zawsze :-D Ani mdłości,ani złego samopoczucia,zastanawiam się czy dalej jestem w ciąży :-D:-D

A tak sobie poczytałam o tych uczuleniach,nie mamy typowych objawów typu czerwone oczyska,łzawienie,kichanie :nerd: tak więc już zgłupłam :rofl2:
Ale radzą jak się ma alergię wziąśc jeszcze jednego kota :-D:-D bo wtedy jest duża dawka alergenu i często się człowiek odczula sam :confused:

Widzę,że jednak podjeliscie decyzję co do Espaniol ? Dobrze,dobrze ;-)

Ja już mam zupkę ugotowaną,chatę posprzątaną i co teraz? Nudyzm :sorry2:
Na dwór na bank dziś nie wychodzę,brrrr.....

Serce roście-a kogóż to me oczy widzą???Margaritta we własnej osobie!!!No wiem,wiem,ale coś czuję,że póki sama nie wpełznę na górę to się rzeczy nie odnajdą:/rzeczywiście macie szał w pl szkole-czyżby Martynka jechała na wczasy do Hiszpanii???

reklama
Do góry