reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Fiona proszę bardzo :-D:-D
Inka_kampania.JPG

Kurcze Tichonku to już tuż tuż ;-)
A kiedy teściowie przylatują?
Wolałabym z magnezem:-DTaka marudna będę,a co?!:-D
Teściowie będą 21 maja:baffled:Ale w razie wu mam tu jeszcze ciotkę Margarittę:-p
Jak mówisz,że pełnia 17-tego to może wtedy pojadę:confused::-DChciałabym jeszcze fryzjera zaliczyć przed a potem to już mogę iść rodzić:tak:A,że fryzjera na 14-tego planuję to nie wiem czy będę uczesana już na porodówce czy nie zdążę:-D
Lubiczanko opuszczaś się na wątku : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mum2be-czyli-mamusie-w-ciazy-45877/index99.html więc tak to jest:angry::-D
Aniaa miała USG w niedzielę:tak:A wczoraj to miała wizytę ale naszą u siebie:-D
Zasiedzieliśmy się trochę:zawstydzona/y:Nawet kolację zjedliśmy:baffled::-DDziękujmy za przyjęcie,pośmialiśmy się,Natalka podchody do mojego Radka robiła,głaskała go po policzku,za rękę łapała a ten zimny jak głaz:szok::-D

reklama
Tichonek-a ja właśnie o niedzieli myślałam,ale mi się dni pokiełbasiły-że dziś niby poniedziałek:/
Anineczko-chyba znów się muszę wkulać i sama ocenię czy są gdzieś te pudła:)No właśnie mniemam,że Antek juz się dobrze czuje?:)
Didi-bo ileż na pełnych obrotach można-odsapnij czasem.I zdrówka dla Dzieciąt Twych:)

Hey
Witam szybciutko
Ja jeszcze przed Kawka
Anineczko dlatego w wakacje jadę do Pl na 2 m-ce co by tu nie zwariować :p
Zmykam cos porobic
Miłego dnia

Witam

To ja sie przylaczam do kawkowania :-) tyle ze ja z inka :tak:

Lubiczanko skoro wnosilas na strych to napewno sie znajda :tak:oby
A co do wizyty ktora mialam w niedziele to pisalam na watku ciazowym :tak:
Udanej i szybkiej wizyty w szpitalu zycze:tak:

Tichonek To my dziekujemy za przybycie i za doborowe towarzystwo :tak::-)
Szybkiej wizyty u GP zycze.

Ewelcia mam nadzieje ze dzis w lepszym humorze jestes

Didi zdrowka dla dzieciaczkow

Zaraz biore sie za obiadek a pozniej z Natalia idziemy do play centre J ma dzis jeszcze wolne wiec trzeba dobrze wykorzystac ten czas :-):tak:
W nocy mialam bole brzucha i nad ranem tez mnie ten sam bol pobrzusza jak na okres obudzil ale na szczescie przeszlo

Ostatnia edycja:
Hej.
Tichonku to coraz bliżej porodu masz,aby wszystko Ci poszło w porzadeczku.
Dzionek sie zaczał oki.:tak:,gore już mam ogarnieta,jeszcze tylko dół został.
Pranie sie kręci.Dobra pogoda przeschnie szybko na dworzu.:-)
Milego Dzionka życze.

raz jeszcze :nerd:
Pisałam ze nareszcie powrót do normalności z czego sie niezmiernie ciesze :happy:

lubiczanko droga ma- jak mnie nie ma tu to jestem raczej tam :-D a apropos kartonów to ej no :confused: musza tam być i to nie tylko te z ciuszkami dla maluszka :-p

anineczko
maj dir- hał are u? czy kibelek nadal przyjacielem Twym? i widze, ze mamy nowe pseudo dla Tichonkowej :-D dobre dobre. A co do testów to zasite pewnie robią- tylko kto i gdzie :confused::sorry2:

madbebe witamy witamy na "ojczystej" ziemi. Dośc tej laby w PL:-p a jaki śliczny avatarek i niunia w suwaczku tez (wazelina:confused: ) ;-):-D

ewelcia Ty i skapciały humor?? nie no. Moze dziś już lepiej hmm?

Tichonkowa se wymyśliłas :-D sił Ci zycze w drodze do GP i spowrotem;-) a Radek nie byl zimny jak głaz tylko... wierny ot co ;-):-D

didi oby dzieciaczki Twe sie nie rozłożyły :tak:

Wiecie ile się dzieje w tej naszej polskiej szkole- no szok- ale ja lubię jak się dzieje;-) za tydzien majówka dla rodziców i nauczycieli :cool2: za 2 tyg. Olimpiada szkół polonijnych organizowana przez naszą szkołę ofqrs :cool2: już się zgłosiło 10 szkół. Za 3 tyg. Zielona Szkoła- tym razem jedziemy za granice- tzn. do Irlandii Północnej na całe 2 dni :cool2:
A zwięczeniem tego wszytskiego beda testy kompetencji w czerwcu :baffled: zycie:cool2:

O zorganizowaniu przez "szkołe obozu wyjazdowego do Hiszpanii nie wspomne ;-):cool2:

No to lece do zajęć swych.

Spokojnego dnia laseczki. Musi tak wiać :confused:?

Margaret no myślałam,że sobie odpuścisz po pierwszym poście,ale nie ,zawzięłaś się i napisałaś :-D
Noł noł pożegnałam się klozetem,mam nadzieję,że na zawsze :-D Ani mdłości,ani złego samopoczucia,zastanawiam się czy dalej jestem w ciąży :-D:-D

A tak sobie poczytałam o tych uczuleniach,nie mamy typowych objawów typu czerwone oczyska,łzawienie,kichanie :nerd: tak więc już zgłupłam :rofl2:
Ale radzą jak się ma alergię wziąśc jeszcze jednego kota :-D:-D bo wtedy jest duża dawka alergenu i często się człowiek odczula sam :confused:

Widzę,że jednak podjeliscie decyzję co do Espaniol ? Dobrze,dobrze ;-)

Ja już mam zupkę ugotowaną,chatę posprzątaną i co teraz? Nudyzm :sorry2:
Na dwór na bank dziś nie wychodzę,brrrr.....

Serce roście-a kogóż to me oczy widzą???Margaritta we własnej osobie!!!No wiem,wiem,ale coś czuję,że póki sama nie wpełznę na górę to się rzeczy nie odnajdą:/rzeczywiście macie szał w pl szkole-czyżby Martynka jechała na wczasy do Hiszpanii???

reklama
Do góry