Aniaa83
Fanka BB :)
My wlasnie zrobilismy przemeblowanie w sypilani J lozeczko skrecil ehhh juz sie doczekac nie moge kiedy nasza corcia bedzie z nami :-)
Madbebe witaj :-)
Madbebe witaj :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh....czy to normalne,ze koncowka ciazy dziala tak depresyjnie? Tez tak mialyscie,ze macie wrazenie,ze wszystko jest do doopy? Nerwowosc, frustracja....i to czekanie,a oprocz tego nic wiecej! Zamiast sie cieszyc,ze zaraz powitamy malego to ja chodze i cykam jak bomba zegarowa...dre ryjca o wszystko....ciagle sie o cos uderzam albo cos upuszczam...no straszne. Mam juz dosyc tego kataru i zatkanych uszu od miesiecy!! Goowno slysze...telewizor musi hulac na maxa,bo ja glucha...i teraz to wszytsko mnie zaczelo jeszcze bardziej irytowac niz wczesniej. Czulam,ze musze sie gdzies wyladowac i owocem tego sa piekace sie wlasnie muffiny z jagodamiMoze cos slodkiego mi te ostatnie chwile choc troche umili!