reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejooo!!
wpadlam Misi gratulowac a tu widze ze kiszka...Misia gdzie jestes???dawaj nam tu znac co i jak.

Wcale nie ejst lepiej....mam okropny katar,ciezko mi oddychac a do tego bola mnie wszytskie miesnie i rano gardlo bolalo,...
Malo tego, mam jakies dziwne napady zimna i goraca...:baffled:
Glowamnie napierdziela prawie non-stop:baffled:

Anineczko a widzialam ostatnio na gumtree ze chcieli kotka za darmo oddac:-p
super ze sie dobrze czujesz.
Lubiczanko na pewno kartony sie znajda:)
Tichonku a do nas kiedy zajrzycie?
mialam sie pytac przed ostatnia niedziela,ale ja chora,nie chcialam Was pozarazac..
Moniadan to sie wybyczysz w PL przez 2miechy...

i juz nie pamietam wiecej:sorry2:

aaaa do kiedy sklada sie o Back to school?
slyszalam ze do czerwca...

lece,bo chyba mlody sie budzi...a ja mam podpis w SW i dzis ammy NCT!!!
M jak dzwonil to uslyszal ze 30 a tu mu wiadomosc w czwartek przyslali ze jednak 3 to NCT:rofl2::rofl2::rofl2:
sama jestem ciekawa czy przejdzie...ale chyba nie bo amortyzator z przodu chyba walniety-trzymajcie kciuki:-D:-D:-D

Co Wam się rozjechało:confused::oo2:
Chyba,że przez dwie godziny zdążyło się zjechać:confused::-DU mnie z BB wsio w pariadkie:tak:
Na wizycie też ok,GP powiedziała,że niedługo finisz więc nie muszę już do niej przychodzić,chyba,że mnie coś zaniepokoi:-)Nie ma sensu,żebym się człapała do niej,sapała:sorry2:Tak więc się cieszę bo wcale mi się już nie chce łazić:baffled:
...Znów mnie podbrzusze pobolewa:dry:
Margaritta a komu mój syn ma być wierny?Toż on singiel:-D
A w sprawie mojego porodu to się muszę z Tobą skonsultować:sorry2::-D
Ewelcia właśnie chyba już przed porodem się nie wybiorę do Was:sorry2:Autem do parku i z powrotem już mi ciężko a co dopiero w dłuższe trasy:baffled:A nogi mi w aucie chcą buty rozerwać,tak puchną:sorry2:Tak więc majtki oddaj komu innemu:-Dale podgrzewacz kupuję:tak:Z mniejszym nawet jeśli będę się git czuła to raczej też nie przyjedziemy bo teściowa do końca czerwca będzie...A na początku lipca zlot więc chyba wtedy bym dopiero ten podgrzewacz wzięła:sorry2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy wam też zrobiło się nie wiadomo co z forum? Rozjechane jakieś i dziwne,matko jedyna,co to jest ? :crazy:

U mnie tez z tym ze u mnie do konca strona nie mogla sie zaladowac ale jest juz oki

Margaritta oj chyba tak synek Tichonka wierny Twojej corce:-D:-)
Nacia chciala poglaskac po buzi to sie nie dal,za reke zlapac tez sie nie dal nie wspomne juz o tym jak cora sciagnela poduszki kocyk i chciala aby sie polozyl kolo niej ale niestety Radek nie ulegl :-D

Anineczka dobrze ze tak wspaniale sie czujesz oby tak do konca:tak:

Obiadek zjedzony,chwila odpoczynku i jedziemy do play center obiecaliscmy Naci J stwierdzil ze musi sie rozruszac bo 3 dni wolnego go robila wiec tam bedzie mial okazje polatac za corcia :tak::-D
Dostalismy dzis zaproszenie na wesele a czy uda nam sie pojsc to czas pokaze bo wszystko zalezy kiedy urodze i czy zdarzymy wyrobic sie z paszportem,mam nadzieje ze sie uda i wszystko bedzie po naszej mysli:tak:

anineczko ale ze jaka espaniol? nie nie kochana- poki co sie głęboko zastanawiamy ...
Ale to obóz dla dzieci ze szkoły ;-)chociaz i cała familia moze się zabrać

lubiczanko a no własnie sie nad tym zastanawiamy. Wyjazd do Hiszpanii jest 22-ego sierpnia a własnie tego dnia wracamy z PL - i jak będe znala godzine odlotu do Hiszpanii to kto wie- moze ją tylko z samolotu do samolotu przesadze :-D

alez kochane nic się z forum nie porobilo - takze mozna wychwalać :happy2::-D

Na wizycie też ok,GP powiedziała,że niedługo finisz więc nie muszę już do niej przychodzić,chyba,że mnie coś zaniepokoi:-)Nie ma sensu,żebym się człapała do niej,sapała:sorry2:Tak więc się cieszę bo wcale mi się już nie chce łazić:baffled:
...Znów mnie podbrzusze pobolewa:dry:[/COLOR]
To super ze wszystko ok :-)Moja Gp tez tak mowila :tak:

Ewelcia zdrowka zycze

o widzisz Aniu Ty od razu wiedzialaś o jakiej wiernosci ja pisze :-D

Tichonkowa konsultacja powiadasz? ale badac Cie też mam? :confused::-D:-D

boszz i zaczyna mi bić. Ilekroc tu wejde :nerd:

o widzisz Aniu Ty od razu wiedzialaś o jakiej wiernosci ja pisze :-D

Tichonkowa konsultacja powiadasz? ale badac Cie też mam? :confused::-D:-D

boszz i zaczyna mi bić. Ilekroc tu wejde :nerd:
Ale właśnie o to chodzi,że Twoja Nikola podchody to nie do mojego syna ale do męża robi więc dlatego pytam komu ma Radek wiernym być:-D
...Tak,musimy to przebadać wszystko dogłębnie:-D

reklama
Do góry