reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejooo!!
wpadlam Misi gratulowac a tu widze ze kiszka...Misia gdzie jestes???dawaj nam tu znac co i jak.

Wcale nie ejst lepiej....mam okropny katar,ciezko mi oddychac a do tego bola mnie wszytskie miesnie i rano gardlo bolalo,...
Malo tego, mam jakies dziwne napady zimna i goraca...:baffled:
Glowamnie napierdziela prawie non-stop:baffled:

Anineczko a widzialam ostatnio na gumtree ze chcieli kotka za darmo oddac:-p
super ze sie dobrze czujesz.
Lubiczanko na pewno kartony sie znajda:)
Tichonku a do nas kiedy zajrzycie?
mialam sie pytac przed ostatnia niedziela,ale ja chora,nie chcialam Was pozarazac..
Moniadan to sie wybyczysz w PL przez 2miechy...

i juz nie pamietam wiecej:sorry2:

aaaa do kiedy sklada sie o Back to school?
slyszalam ze do czerwca...

lece,bo chyba mlody sie budzi...a ja mam podpis w SW i dzis ammy NCT!!!
M jak dzwonil to uslyszal ze 30 a tu mu wiadomosc w czwartek przyslali ze jednak 3 to NCT:rofl2::rofl2::rofl2:
sama jestem ciekawa czy przejdzie...ale chyba nie bo amortyzator z przodu chyba walniety-trzymajcie kciuki:-D:-D:-D

Co Wam się rozjechało:confused::oo2:
Chyba,że przez dwie godziny zdążyło się zjechać:confused::-DU mnie z BB wsio w pariadkie:tak:
Na wizycie też ok,GP powiedziała,że niedługo finisz więc nie muszę już do niej przychodzić,chyba,że mnie coś zaniepokoi:-)Nie ma sensu,żebym się człapała do niej,sapała:sorry2:Tak więc się cieszę bo wcale mi się już nie chce łazić:baffled:
...Znów mnie podbrzusze pobolewa:dry:
Margaritta a komu mój syn ma być wierny?Toż on singiel:-D
A w sprawie mojego porodu to się muszę z Tobą skonsultować:sorry2::-D
Ewelcia właśnie chyba już przed porodem się nie wybiorę do Was:sorry2:Autem do parku i z powrotem już mi ciężko a co dopiero w dłuższe trasy:baffled:A nogi mi w aucie chcą buty rozerwać,tak puchną:sorry2:Tak więc majtki oddaj komu innemu:-Dale podgrzewacz kupuję:tak:Z mniejszym nawet jeśli będę się git czuła to raczej też nie przyjedziemy bo teściowa do końca czerwca będzie...A na początku lipca zlot więc chyba wtedy bym dopiero ten podgrzewacz wzięła:sorry2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy wam też zrobiło się nie wiadomo co z forum? Rozjechane jakieś i dziwne,matko jedyna,co to jest ? :crazy:

U mnie tez z tym ze u mnie do konca strona nie mogla sie zaladowac ale jest juz oki

Margaritta oj chyba tak synek Tichonka wierny Twojej corce:-D:-)
Nacia chciala poglaskac po buzi to sie nie dal,za reke zlapac tez sie nie dal nie wspomne juz o tym jak cora sciagnela poduszki kocyk i chciala aby sie polozyl kolo niej ale niestety Radek nie ulegl :-D

Anineczka dobrze ze tak wspaniale sie czujesz oby tak do konca:tak:

Obiadek zjedzony,chwila odpoczynku i jedziemy do play center obiecaliscmy Naci J stwierdzil ze musi sie rozruszac bo 3 dni wolnego go robila wiec tam bedzie mial okazje polatac za corcia :tak::-D
Dostalismy dzis zaproszenie na wesele a czy uda nam sie pojsc to czas pokaze bo wszystko zalezy kiedy urodze i czy zdarzymy wyrobic sie z paszportem,mam nadzieje ze sie uda i wszystko bedzie po naszej mysli:tak:

anineczko ale ze jaka espaniol? nie nie kochana- poki co sie głęboko zastanawiamy ...
Ale to obóz dla dzieci ze szkoły ;-)chociaz i cała familia moze się zabrać

lubiczanko a no własnie sie nad tym zastanawiamy. Wyjazd do Hiszpanii jest 22-ego sierpnia a własnie tego dnia wracamy z PL - i jak będe znala godzine odlotu do Hiszpanii to kto wie- moze ją tylko z samolotu do samolotu przesadze :-D

alez kochane nic się z forum nie porobilo - takze mozna wychwalać :happy2::-D

Na wizycie też ok,GP powiedziała,że niedługo finisz więc nie muszę już do niej przychodzić,chyba,że mnie coś zaniepokoi:-)Nie ma sensu,żebym się człapała do niej,sapała:sorry2:Tak więc się cieszę bo wcale mi się już nie chce łazić:baffled:
...Znów mnie podbrzusze pobolewa:dry:[/COLOR]
To super ze wszystko ok :-)Moja Gp tez tak mowila :tak:

Ewelcia zdrowka zycze

o widzisz Aniu Ty od razu wiedzialaś o jakiej wiernosci ja pisze :-D

Tichonkowa konsultacja powiadasz? ale badac Cie też mam? :confused::-D:-D

boszz i zaczyna mi bić. Ilekroc tu wejde :nerd:

o widzisz Aniu Ty od razu wiedzialaś o jakiej wiernosci ja pisze :-D

Tichonkowa konsultacja powiadasz? ale badac Cie też mam? :confused::-D:-D

boszz i zaczyna mi bić. Ilekroc tu wejde :nerd:
Ale właśnie o to chodzi,że Twoja Nikola podchody to nie do mojego syna ale do męża robi więc dlatego pytam komu ma Radek wiernym być:-D
...Tak,musimy to przebadać wszystko dogłębnie:-D

reklama
Do góry