lubiczanka
Fanka BB :)
No mnie się pokiełbasiło-a już miałam Margaritte wychwalać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy wam też zrobiło się nie wiadomo co z forum? Rozjechane jakieś i dziwne,matko jedyna,co to jest ?
aaaa do kiedy sklada sie o Back to school?
slyszalam ze do czerwca...
To super ze wszystko ok :-)Moja Gp tez tak mowila
Na wizycie też ok,GP powiedziała,że niedługo finisz więc nie muszę już do niej przychodzić,chyba,że mnie coś zaniepokoi:-)Nie ma sensu,żebym się człapała do niej,sapałaTak więc się cieszę bo wcale mi się już nie chce łazić
...Znów mnie podbrzusze pobolewa[/COLOR]
Ale właśnie o to chodzi,że Twoja Nikola podchody to nie do mojego syna ale do męża robi więc dlatego pytam komu ma Radek wiernym byćo widzisz Aniu Ty od razu wiedzialaś o jakiej wiernosci ja pisze
Tichonkowa konsultacja powiadasz? ale badac Cie też mam?
boszz i zaczyna mi bić. Ilekroc tu wejde
Teraz im blizej to chyba czesciej bedzie Cie bolalo i moze Mateuszek nie bedzie taki uparty jak Radek i wyjdzie szybciej :-)
...Znów mnie podbrzusze pobolewa