reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Cfaniary weszły teraz i nie widziały tej masakry co się na forum zrobiła.
No ale już jest ok.

Tichonku dobrze,że jest dobrze.A teraz co raz bardziej będzie strzykac,bolec.Ty to już jedną nogą na porodówce. :tak:

Ewelcia nie,jednak podziękuję za drugiego kota.
Wczoraj landlordzi po raz pierwszy zobaczyli Dorę,nic wcześniej o niej nie wiedzieli,ale zareagowali ok. :tak: Tylko mój landlord mnie wkurza,bo mu mało kasy i nie ma na mortage,no przykro mi bardzo,że musi płacic 1000e a wynajmuje za 700e :baffled:

Margaritta kumam czaczę ;-)

Lubiczanko rozumiem,że na strychu był J i nie znalazł kartonów? Eeeee to normalka z tymi Panami,na bank kartony są,pewnie się nawet o nie przewrócił,ale ich nie zauważył :-D:-D

Ania83 dzięki,ale nie sądzę bym czuła się tak super całą ciążę :-D

Jestem jestem. Witam ) Cala narazie. Nawet sobie spacer do sklepu urzadzilam...sapalam, kiwalam sie ledwo doszlam i wrocilam ale rade dalam. Mialam dzis wizyte u Gp- glowa nisko w kanale rodnym...moze sie pchac lada chwila ale moze i nie...takze wciaz tkwie w zawieszeniu.

Misia..i tak jestes niezla bo ja jak bylam na tym etapie z Ewa to poszlam do sklepu i juz nie wrocilam sama ..znaczy musialam taxi wzywac..hihih a do domu nie byo daleko .

laski Galwayanki kiedy jakas kawusia w wiekszym gronie i to po naszej stronie miasta....ja dzisiaj pieke sernik bo wczoraj kamcia przywozi mi twarog i mowi ze kupila a nie robila a termin sie konczy bla bla bal i czy nie bede moze piekla...hihihi... no i co mam zrobic to pieke dzisiaj

Nie,no Misia szacun,że Ty tak śmigasz:tak:Mnie do lekarza mąż zawiózł,po wizycie trochę po Pennysie połaziłam,na autobus i z autobusu jakiś 15 minut i nogi mam w brzuchu:baffled:A kręgosłup wygięty jak paragraf:baffled:
W Polsce śnieg dziś padał:szok:

hehehe...no jakos sie doczolgalam i to ba! Z zakupami-ziemniory,kurczak, kalafior i jeszcze pare innych rzeczy! Ale stwierdzilam,ze moze jak sie tak troche wysile to urodze w koncu! Aaron nie chcial mnie wypuscic ale jak sie wydarlam to odpuscil ;) Ja mam ten plus,ze nogi mi nie puchna, brzuch tez nie jest jakis olbrzym...tylko wisi juz wiec rozstawiam nogi jak kaczka :D

Marcysia-ja znów wklejam link-do drożdżówy,przy której się nie napracujesz i każdemu wychodzi Wielkie Żarcie - Przepis - Pyszna drożdżówka bez urabiania
No wróciłam-ufffff-nie ma tragedii,ale się nasiedziałam-i Dadzia z Danielkiem dzielnie mi towarzystwa dotrzymywali:)No więc jak się okazało już wsio w porządku-wiec nie wiem o co im chodziło:/W każdym razie jakaś infekcja chyba-ale to się dowiem pewnie przy następnej wizycie(za 4tygodnie),bo siuśki do analizy wysłała-pytała czy krwawiłam,ale odp negatywna więc znowu nie wiem o co chodzi.Zdjęcia sie znowu nie dorobiłam:(
Przepraszam,ale pędzę-obiad muszę zjeść:/

reklama
My wrocilismy Natalia sie wyszalala,wybiegala,pozjezdzala i co tylko a J razem z nia bo za cora biegal:-)
A ja siedzialam i co i brzuch mnie bolal :baffled:
Ide sie posilic torcikiem bo mnie ochota naszla na cosik slodkiego :-D

Lubiczanko to super ze wsio ok

Do góry