reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan biedna co ty zrobisz w wakacje? :-D

Lubiczanko no trochę byłam zmęczona ;-)
A jak ty się dzisiaj czujesz?
I 6 kartonów ciuchów wcięło?? Noż gdzież?

Misia czekamy,czekamy :-D
Nie dmuchaj w balonik jak się znajdziesz dziś na porodówce :-D:-D

reklama
ho ho jakie pustki?
szkoła się zaczęła :-D:-D

no dawac mamuśki,kawkę ze mną wypic ;-)

kawa-przypalanka-przepis.jpg

d.dobry!

pustawo rzeczywiście:szok:
anineczko-mi jeszcze 2 łyczki kawy zostały wiec dołączam...;-)

Milego dnia!

Bry:-)
Koniec laby:-DAle Wam powiem,że dziś nawet do budzika nie dospałam:baffled:15 minut przed się obudziłam,wszystko mnie bolało więc już wstałam i chyba lepiej się czuję niż jak o 10-tej wstawałam:sorry2:
Zaprowadziłam Radka do szkoły i usłyszałam od dziewczyn,że mi się brzuch lekko obniżył:baffled:Ja tego jeszcze nie widzę ani nie czuję:no:Ale za to od wczoraj mam lekkie pobolewanie w podbrzuszu:sorry:Ale krótkie,leciuteńkie (jak przy owulacji) i wczoraj ze dwa razy miałam,dziś rano raz:tak:Ale może to rozciągnięta macica boli...
Tak czy siak muszę dybać dziś do GP na wizytę:dry:A nogi mnie tak bolą:baffled:I zaczęły puchnąć:baffled:Wyglądam jak żona Shreka:baffled::-DTakie kołki zwaliste zamiast nóg:baffled:
Anineczko,a nie masz Inki?:-)

hello:-)
przylaczam sie do kawki, wlasnie sobie zaparzylam:-)
niewyspana jestem , mlody sie budzil w nocy z placzem bo trojka wychodzi i jeszcze o 6 wstal ale dostal butle i po godzinie usnal a ja sie czuje jakbym za 2 godziny spala wrrr ciezki dzien bedzie:nerd:
Tichonku-sama koncowka jest najgorsza, wiem cos o tym, ale juz niedlugo;-)
Misia-dobrze, ze humor sie poprawil:tak:
Lubiczanko-az 6 pudelek:szok:

siemano

ale pogoda nam sie popsula
dieci w koncu do szkoly....tylko ze Al zostal w domu bo kaszlal w nocy a jak dzisiaj pojda na boisko to zalatwi mi sie na maxa..poobserwuje go dzisiaj i moze juz jutro pojdzie..no a Ewucha dosyc ze kaszel to jeszcze katarzysko dostala i mam wesolo bo marudzi ledwo co galy otworzyla

no nic milego dnia zycze..lece wszamac sniadano i musze do sklepu bujnac sie ..

Witam
Marcysiu,Anineczko-no właśnie chyba na strychu mamy trójkąt bermudzki:/Bo sama pamiętam jak wynosiłam je do auta-więc opcja,że zostały na starej chacie odpada:/
Anineczko-a wczoraj się snułam-dosłownie...w wyrku już o 21.30byłam:)
Tichonek-no to na finiszu z Misią-stawiać będziemy niedługo która szybciej pojedzie na porodówkę;)))Powodzenia na wizytce
Aaniu-a jak wczoraj na wizycie?Bo nie wiem czy przeoczyłam,czy też się nie meldowałas:)
Ewelciu-a skąd taki podły nastrój???Nie no pogoda wszystko usprawiedliwia,ale mam nadzieję,że dziś lepiej:)
Monidan-oj dla mnie też ulga,że wreszcie szkoła się zaczęła-choć Dawid np.niespecjalnie szczęśliwy z tego powodu;)
no...dzieci odstawione,licence tv opłacone...i wizyta szpitalu jeszcze-ale mi się chce:/

reklama
Lubiczanko tobie się nie chce na wizytę,a ja tutaj nogami przebieram,co powiedzą.
Może macie tak wielki strych,że gdzieś się schowały te kartony??

Didi mój Antek gorączkował w niedzielę,ale juz w poniedziałek był ok,nie wiem co to było,oby u Ala sie nic nie rozwinęło :tak:

Chociaż moje dzieciaki smarczą i kaszlą od jakiegoś czasu,już nie pamiętam od jak dawna,mnie tez trzyma dośc długo i co najlepsze,boli gardło,smary są ale nic się nie rozwija.
Mój M ma takie objawy od początku roku jakoś,lekarz dał mu jakieś antybiotyki i spray do nosa,wyczytałam ,że dla alergików...I niestety zastanawiam się czy winowajcą za nasze samopoczucie nie jest Dora :baffled::-(
Trzeba by było jakieś testy alergiczne porobic,tylko czy tutaj robią? :confused:

Do góry