reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

widać że BH:-D [ustki jak nic... hehe

misia dawaj znać co jakiś czas żebysmy się nie stresowały
Marta no nieźle.... to sie naczekaliście :baffled:

ja się musze pochwalić że odpadł małej już pępuszek i mam święty spokój:tak:

reklama
hello:-)
wpadlam na chwilke bo kawke pije to mam czas Was podczytac. Od piatku malo co w domku bylam, pogoda sliczna, autko mialam to trzeba bylo to wykorzystac i rozrywke dzieciom zapewnic :-)
Misia- jak chcesz szybszego rozwiazania to zagon A do sypialni -podobno dziala;-):-D:rofl2:
Marta-uuuuuu to niezle sie wyczekaliscie, ale wazne ze urlop sie udal:-)
AsienkoM-to jednak tutaj chrzcicie??
lo matko jak mi sie nic niechce, a domek ogarnac trzeba i jeszcze cos na obiad wymyslic:confused: a tak mi sie oczy zamykaja, jak zwykle zasiedzialam sie wczoraj z ksiazka i pozno poszlam spac a dzis chlopcy juz od 7 na nogach, dobrze,ze chwile posiedzieli przed bajkami to maglam jeszcze polezec. No nic lece............
Milego dzionka laseczki:-)

heeeej! :-)

ależ tu się dzieje:szok:

Najpierw anineczko-ogroooomne gratulacje i dziurki życzę!Albo nie-zdrowego, słodkiego maluszka;-)
Vikamcia-gratuluje szybkiego porodu i dziewuszki oczywiście!Słodka jest:happy2:
misia-ja miałam takie bóle 2dni,wiec obstawiam dzisiejsza noc;-)szybkiego porodu życzę i obyś już długo nie musiala czekać!
lubiczanko,Margaritta-dziękuję za pamięć:tak:;-):happy2:

Ja już zaczynam się odnajdować po powrocie;-)Wrocilismy w pt rano,ale dopiero się właściwie ogarnęłam..:blink:Pająki się w domu rozgościły lekko:-D ogród zarósł,w lodowce pusto,wiec póki doszliśmy do ładu,trochę zeszło ;-)Do tego świetna pogoda na pranie wiec 2dni pralka się kręciła..Teraz prasowanie..:cool2:

Pobyt ogólnie OK..ale te podróże :szok: Meczące :dry: Co zrobić. Wikta się wyszalała, pogoda dopisała wiec korzystaliśmy na maxa:happy2:

I mnie się dziecko rozwinęło straszliwie..Wszyscy w szoku ile i jak ona mówi. Serce roscie..;-):happy2:

Lece obiadek szykować.Milego BH!Pozdrawiam Mamki:-)

Ania Viki miała pepuszek dzień krócej:-D
ale to pisałam na mum2be ;-)
no i nie użwałam żadnych spirytusików ani nic takiego .. tak jak ostatnio

witam
coś pogoda dzisiaj nas nie rozpieszcza;/ a szkoda, bo obiecałam dziecku taplanie w oceanie...
Kamcia - z kawką będzie problem... czasu mi brakuje... obiecałam też Paulecie i co? chyba wybaczycie?
Misia - może Timmy wysłucha prośby i wyjdzie dzisiaj - wtedy będę miała jeszcze szansę zobaczyć go w realu:)
Vikamcia - i jak z organizacją u ciebie? dalej bezproblemowo?

Bry:-)
Ja dziś do 10:30 w łóżku poleżałam a P śniadanko zrobił:-)Szkoda,że nie mogę powiedzieć,że do tej pory pospałam bo z tym to kiepsko:baffled:Kręcę się całe noce,bolą mnie boki strasznie,katar mi wciąż życie uprzykrza i przez to chrapię jak smok:sorry2:

I like this video. Thanks for share. :)
:oo::oo2::eek::errr:...Acha...:-D:-D:-D
ViKamcia fajno,to teraz już spokój:-D
Misia to czekamy nadal:tak:
Madbebe,MartaF witamy z powrotem,fajno,że wypady się udały:tak:
Ale wiadomości w telewizji:szok:Nareszcie się Osamie oberwało,tyle istnień ludzkich co on miał na sumieniu...:szok:

Idę robić z chłopakami przemeblowanie w naszej sypialni,coby łóżeczko wcisnąć:-)Potem obiadek i popołudniu do Anii się wybieramy:tak::-)
Miłego dnia:-)

Hey
Witam po weekendzie, zawiozłam mojego M do pracy i tylko on jeden dzis pracuje, reszta ma wolne, ale to dlatego, ze w środę jedziemy do Dublina i sie tak umówił z szefem, ze pojdzie dzis, a srode ma wolną
Ja natomiast pracuje codzinnie od piątku, jutro i pojutrze wolne i znów po 9h, wiec busy ;-)

Vikamcia, gratuluje slicznej i duzej corci i super ze tak sobie świetnie radzisz :tak:
Madbebe witamy z powrotem :-)

Niestety pogoda sie popsuła, a tez liczyłam ze na ogródku znow posiedzimy i nic z tego :baffled:

Tichonek własnie tata mi mowił o Billadenie

Misia, na siłę nic nie zdziałasz, mały wyjdzie w swoim czasie, ja tez robiłam wszystko zeby Emka się urodziła wczesniej i nic, wyszła 2 dni przed terminem, ale naprawde u ciebie to juz sama koncóweczka
Miłego dnia, ja zmykam do kuchni

reklama
Do góry