reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ja po pracy jestem dead!! Ostatnio jest bardzo busy brakuje pracowników i czuje jakbym sie roztrojała w pracy:/
Misia trzymam kciuki!! A jak A sie czuje??
Anieczka a ty jak samopoczucie??
Pauletta no to busy masz widze:))
Ogólnie pogoda jest wiec mamuśki poświecaja czas rodzinom i dzieciom a niżeli komputerowi..
Andzia kobieto to musimy sie spotkać na pożegnalną kawe!!!!:)

Udany dzionek bylismy na spacerku nad morzem i mieście.Niedawno wróciliśmy z kościólka,zaraz bedziemy obiadzik jesc.Słoneczko fajnie świeci na ogródeczku,dziś wystawiliśmy wózeczek zeby sie wietrzył cały dzień na dworzu,bo daje nowoscia.:-).

No i znow siedze jak na szpilkach! Skurcze bardzo bolesne i czeste i okupacja klopa znowu!! Kulam sie na mojej pilce i czekam....znow mam przeczucie,ze moze nie odpuscic tym razem....ale juz sie nie chce nastawiac.

Misia pewne jest,że to już tuż,tuż:tak:Miejmy nadzieję,że dziś w nocy:-)Na pewno jestes już na finiszu:tak:
A ja dziś z P i Radkiem na placu zabaw byliśmy,w parku,nad morzem na lodach i dopiero około 18-tej obiad wtrząchnęliśmy:-pA teraz poskładaliśmy wózio i najpierw rundki po mieszkaniu robiłam a teraz siedzę i podziwiam jaki on piękny:-pBaaaardzo jestem z niego zadowolona:tak::-)Ma tyle dodatków,pierdółek i ten piękny kolor,który zawsze chciałam:-)Tfu,tfu,żeby nie zapeszyć,tfu,tfu:-p

reklama
Wzielam prysznic,myslalam,ze mi przejdzie....ale nie! Wciaz mnie skreca ale wciaz nieregularnie:) No nic....moze w nocy...moze nad ranem....czy ktos wie czy dzis w nocy bedzie pelnia?

PS- kurka...juz wiem....PELNIA! Czyli ulubiona noc na przepelnione porodowki!

Ostatnia edycja:
Do góry