reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM,Aaniu,Tichonek-nie latam z wiadrami,bo nam się pogoda skiepściła:/Tzn niby słonecznie,ale jest zimny wiatr:(((
AsieńkoM-ale Ci dobrze...Daniel co noc minimum raz się przebudza-ale na szczęście tylko po to,abym go położła spowrotem i przykryła:)))
Aaniu-korzystaj kiedy możesz!
Tichonek-odpoczywaj jak najwięcej-trzeba akumulatory naładować:))))

reklama
Witam dziewczynki:-)
Piekna pogode mamy dzisiaj,wiec pewnie wiekszosc korzysta.Ja wrocilam z plazy z mama.Tobi bal sie postawic gole nozki na piasku,wiec po plazy chodzil w skarpetkach.Do oceanu tez wlazl w skarpetach:-DTak wiec te mokre skarpety w zetknieciu z piaskiem nie wygladaly ciekawie a on za nic w swiecie nie chcial ich sciagnac:-DJutro juz mama odjezdza i pewnie bedzie bardzo smutno:-(Ale dzis dostalam wiadomosc od siostry,ze jak uda jej sie znalesc tu prace,to przyleci na 2 miesiace,no i bedzie mieszkac u mnie:tak:
Mam jeszcze pytanko,chce z Pl zamowic Tobiemu jakies sandalki,lub leciutkie buciki na lato.Problem jest w tym,ze on ma strasznie wysoki przegub,tu pasuja mu tylko buciki z clarksa,wiec troche sie tak boje zamowic"na oko".Macie w tej kwesti doswiadczenie z Pl sklepami?

Niektórzy ludzie mają dośc angielskiego ślubu:

sickbaglydialeith2011.jpg

Wilwia ja nie zamawiam z reguły butów w sklepie internetowym :no:
Oby siostrze udało się znaleźc tutaj pracę :tak:

Tichonek i jak wozeczek przywieziony?Co Ty chcesz zostalo Ci tylko 3 tyg do porodu wiec sie nie dziw,pozniej jak urodzisz bedziesz szybka jak blyskawica:-D zobaczysz

Wilwia ja rowniez nie pomoge naszej buty kupujemy w sklepie ma wysokie podbicie i ciezko jej dobrac buciki

Ja pranie poskladalam,placki zrobilam, odkurzylam i teraz odpoczywam sobie.

Hey mamuski
My dzis kolejny dzien na ogródku ja juz jestem niezle opalona ;-)
Teraz mam nocke ale dzieci juz smacznie spia wiec mam czas dla siebie a moj Mnw domu sie "męczy" z naszymi Emma pozno wstala w drzemki to pojdzie pozno spac

Eryk jutro do szkoły juz codziennie mi marudzi kiedy pojdzie do Irlandzkiej szkoły niech sie jutro troche polska nacieszy

Wilwia ja buty zawsze kupuje z sklepie i tam mam problem a co dopiero z netu wybrac ale sandalki Sa mało zabudowane i maja regulowane paski wiec mysle ze powinny pasować
A co do piasku to musisz do mnie wpasc do piaskownicy z Tobim jak zobaczy moje dzieciaki z gołymi nozkami to moze tez bedzie chcial ;-)
Fajnie ze siostra chce przyleciec moze zając moje miejsce :-)

Wilwia ja bym przez neta nie kupowala butow-mam dokladnie ten sam problem co Ty z Tobim.
Moniadan niby sandalki maja regulacje ale i tak jesli dziecko ma wyskie podbicie to ciezko jets kupic odpowiednie....ja rok temu nie moglam kupic,ale ze bylo juz naprawde goraco to kupilam ale regulacja byla mala-taka na styk prawie ze....po 3 tyg czy po 4 musialam kupic nastepne:baffled:bylismy wtedy w PL ..rowniez ciezko bylo mi znalesc odpowiednie.

Ciao!

No to sie melduje-co by nie bylo! :) Jestem cala,nie rozczlonkowana jeszcze i calkiem zywotna! Dzien bardzo towarzyski, czyli ffaaajny:))))
Jutro zegnam moja sis i mega smutno mi z tego powodu....szczegolnie ze wzgledu na Ala...bo zostanie z ciezarna matka na ostatnich nogach i kulawym ojcem....czad....fun jak cholera! :D

Wilwia- ja juz Tobie mowilam co prawda ale napisze jeszcze,ze mam taki sam problem z Alem ale mimo wszytsko kupilam mu sandaly na oko :) Mama moja kupila mu w POlandii w sieci sklepow SMYK sandaly na rzepy-zreszta widzialas je ostatnio. Sa super i dobrze mozna dopasowac wlasnie dlatego,ze na rzepy...a cena-o niebol epsza niz w IE. Zreszta co jak co ale buty dla dzieci w PL sie oplaca kupowac...juz nigdy nie zaplace za buciki 60 jurkow!!!

to i ja się melduję, cobyście nie myślały, że już sobie pojechałam tak bez pożegnania:p
w każdym razie przeniosłam się na "jasną" stronę miasta i dzięki uprzejmości kochanej Frog koczuję u niej z rodzinką;)
i podczytuję was - żeby nie było;)

reklama
Andzulina-no właśnie!!!Już zaczęłam domysły snuć;)))
Misia-no szkoda,że siostra nie zdążyła na poród,ale co tam?A o Ala nie bój się-dzieci mają głowę pełną pomysłów i on z Wami"da sobie radę";)))
Ewelciu-:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))-mina jurorki nieoceniona!Bomba!!!!!

Do góry