reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jeden dzień wolnego i tak pieknie więc musze to wykorzystać:)
Miłego dnia[/QUOTE]
Wykorzystuj,wykorzystuj:tak::-)
Misia-za wczasu się melduj;-)
Didi-a jak dziś z dziećmi-są?
Asieńko-no takiej to dobrze:-D
Ewelcia-dziś pewnie znów cały dzień na nogach:confused::happy2:
Kasiuleczko-oby to nie była powtórka z rozrywki:sorry2:
Anineczko-jak tam:confused:
Madbebe-jak u Was-jak Wiki:confused::confused::confused:
Marta-dolecieliście?Teraz pewnie odypiasz;-):-)
No J basen naprawił-trzeba napełnić-póki pogoda ...Nawet postanowiłam z wiadrami polatać,żeby od razu ciepła woda była-bo tak to z tydzień musiałaby się nagrzewać-a i to bez gwarancji pożądanego rezultatu:)Daniel właśnie idzie w kimonko,starszyzna na górze się bawi...luuuuz-dobrze,że chatkę ogarnęłam...tylko obiad na głowie-pikuś;-);-);-)

Lubiczanko ja nawet nie chce myslec co to bedzie dzis...mam Nille ....pewnie znow Szym bedzie sie darl ze chce isc na osiedle a ja z dwojka nie ide bo ich nie ogarniam

witam

Oh ślub królewski :-D Kto ogląda?
Ale ten Will wyłysiał :-D normalnie kilka lat temu był jeszcze przystojny,a teraz to prawie kopia tatusia :baffled::-D

Ja się czuję super :-D
oby tak dalej.

dziś moje autko przyjeżdża,ludzie jaka jestem podjarana :szok:

Lubiczanko odpuśc sobie te wiadra :angry:

Anineczko-ja oglądałam do przysięgi-teaz nuuuda...a wiadra-no nie odpuszczę-póki jest pogoda:)))ale spoko-nie będę szaleć...może najpierw sprawdzę czy dam radę szlaufa jakoś podłączyć:)))Dobrze,że dobre samopoczucie dopisuje:)

reklama
Bry:-)
A my z Radkiem do 10-tej pospaliśmy:-DŻyć nie umierać....i nie rodzić jeszcze bo się skończy spanie:-D
Lubiczanka znalazła emotki!Ja Cię!!!:-D:-D:-D
A wiadro to Ty se na głowę załóż a nie targaj (nie ma emotki stukającej się w głowę:dry:)No fiśnięta baba,no!:wściekła/y:
Anineczko to samo wczoraj mojemu P mówiłam:-DWill był kiedyś duuuużo przystojniejszy a teraz taki wyleniały:baffled::-DA w niedzielę bodajże na TVN oglądałam film "Kate i William" i takiego tam przystojniaka dali do roli Willa,że przesada:-D
A królowa na ten ślub się za kanarka przebrała czy jak:eek::-D
Misia a Ty nam tu takich akcji nie serwuj bo już wszystkie podminiowane a Tu nic:-DJeszcze przez Ciebie szybciej od Ciebie urodzę:-D
Odkurzacz czas załączyć:dry:

Do góry