reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No najpierw sprawdź szlaufa :tak::tak:
a u nas nie ma pogody na basen,słonko świeci,ale wiatrzycho konkretne.:dry:
jakieś mnie słuchy doszły,że jutro się widzimy ? ;-):-):-):-)

A no chyba:)))no i szlauf nie pasuje...być może J gdzieś ma jakieś końcówki,ale znajdz coś teraz w jego bajzlu:/
Tichonek-no kurka zdolna bestia nie?Jak trza to sie znajdzie i emotki;)))

reklama
Ewlecia jak synek?

Anineczko oby dobre samopoczucie Cie nie opuszczalo :tak:
U nas tez dzis wietrznie duzo chlodniej niz wczoraj,mam nadzieje ze od niedzieli bedzie pieknie bo moj J do wtorku ma wolne:tak::-D

Tichonekto sobie pospaliscie :tak: choc przyznam sie ze ja tez o 10 dopiero zeszlam na dol Nacia od 7nie spi ale grzecznie obudzila tatusia a nie mamusie :-)

Lubiczanko najlepiej to Ty poczekaj na swojego mezula a nie sama bedziesz szalec z tymi wiadrami

Czesc

MartaF udanego pobytu w Polsce
Tichonek no to fajnie tak pospac
Lubiczanka nie szalej tak

Wieje dzisiaj troche.
Tez ogladalam Slub ale tylko przysiege, a Wiliam faktycznie wykapany ojciec.

Zuzka od 2 dni przesypia cala noc. Kladziemy ja po 20 i spi bez pobutki az do 6, potem butelka, lezy ze mna w lozku do 7 i potem jeszcze spimy do 9:30.
Od 2 dni dostaje tez rano kaszke ryzowa ale boje sie czy nie bedzie miala jeszcze wiekszych klopotow z kupka bo przeczytalam ze kaszki ryzowe zageszczaja kupki, a jak pisalam wczesniej Zuzka robi raz na 4 dni.
Moze lepiej kleik kukurydziany.

ANIU Szymon dzis juz ok..nie ma niy kataru ..ale jakos tak dziwnie ma nos w srodku zapchany,ale tylko chwilami...moze jaks koza wieksza siedzi i dlatego?-dziekuje ze pytasz:-)
Ach jak ja Ci zazdrowszcze spania do 10

AsienkoM jesli u robi kupki tak zadko to ja bym nie ryzykowala raczej z ta kaszka ryzowa ,lepiej kleik kukurydzina-sama go podawalam i bylo ok, a po ryzowej mial zatwardzenia

Dziewczyny,które mają dłuższe sygnaturki,widziałyście zmianę?:sorry2:Żeby całą zobaczyć trza ją przesunąć:tak:
Boszsz.....jak mi wszystko idzie...jak krew z nosa:dry:Powolniak taki ze mnie,że szok,sapię,przysiadam co chwilę.Tylko odkurzyłam,obiad zrobiłam,pranie wywiesilam i już ledwo dyszę:zawstydzona/y:A jak mi gorąco:szok:Ludzie:baffled:
Mam nadzieję,że P nie zapomni i przywiezie mi po pracy wózeczek:-)A w weekend łóżeczko będziemy składać i do Rathcoole po przewijak jeszcze podjedziemy i everything will be ready :-)
Nie zapomni tego wózka bo mu nie omieszkam
telefonicznie przypomnieć:-p
Lubiczanko nie mów,że jednak śmigasz z tymi wiadrami?:sorry2:
Anineczko,widzisz-nie ma to jak z rańca kiełbasą buzię zapchać i od razu się kobieta parę dni lepiej czuje;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry