reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Vikamcia jeszcze raz Wielkie gratulacje z narodzin córeczki:-),super ze Viki nie jest zazdrosna.
A dzis jakos jestem strasznie przygnębiona i smutno mi,niemam humorku:-(.Nikt mi nic nie zrobił ale jakos tak mi żle.
Miłego Dnia.
i jak tam?
humor juz lepszy?

glowa mnie nadal boli...ale jakby mniej

wiecie..
pod koniec ciązy już się bałam ze sobie może jednak sama z 2 dzieci nie poradze...
że nie będę umiała się zorganizować i wogóle..
ale jak narazie jest super!
jedna śpi i je .. druga się bawi..
i ja zdązyłam wsztsko sobie w domu porobić, a one spokojne...
pobawiłam się z Vi jak zawsze... jak karmiłam małą to poza całowaniem jej w nny sposób mi w tyum nie przeszkadzała:-D
nawet obiad przygotowałam już wcześniej zanim mąż z pracy wrócił....

oby tak dalej:tak:

a dziewczynki sa do siebie podobne jak 2 krople wody:-p

Ciao!

MELDUNEK- OLE!

Vikamcia- no cud miod bobasiorek z Emci!! :) Taka pulcherynka-moje ulubione takie:) Jeszcze raz gratuluje i zazdroszcze expresowego porodu....tez tak chce i szybko do domu!!! Do Alutka....

My pozegnalismy dzis siste....smutno.....Alex tez szuka 'Cito'...ehhh....ale coz.

Milego dnia dziewczeta!

Witam:-)
ViKamcia mala slodziutka,gratuluje:tak:
Dziekuje za odpowiedzi odnosnie bucikow.Ja wlasnie boje sie kupowac tak na oko bucikow,no ale moja mama sie uparla,ze cos znajdzie w Pl.Wiec jak juz tak bardzo chce to moze wysle ja do Smyka o ktorym piszesz Misia.pamietam jak rozmawialysmy na ten temat,ale nie moglam sobie przypomniec gdzie kupowalas-mialam pisac do Ciebie a tu prosze odpowiedz znalazla sie tu.
Ja dzis tez pozegnalam mame i rownie smutno w domu,na szczescie po maratnie pracy mojego meza od dzis przez 3 dni mam go w domciu:-)

Mnie dzis jakis leniwiec dopadl :eek: i strasznie mnie muli na spanie,nic mi sie nie chce zrobilam tylko obiad,z nad kominka sciagnelam swiateczne dekoracje no i kurze powycieralam odkurze jak cora pojdzie spac.

Tichonek no chyba nie rodzisz,co?

reklama
No wlasnie Tichonek gdzie Ty jestes??
Anineczka pewnie nowa fure testuje;-)

a mnie zatkalo calkiem..tzn ten katar...mam zapchane dwie dziurki....mlody jakis nieznosny..ech zyc nie umierac:eek::confused2::cool2:

Do góry