reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaa Anineczko nie wiem czy Moj M dzwonil do Twojego(on ostatnio busy) ale pytal sie goscia o focusa dla was z 2001r i gosc chce za niego jak za zboze....2,5tys:szok::szok::szok::szok::szok:
Wspolczuje pawikow...tez czasmai nimi rzucalam;-):-D:-Dna szczescie zadko..nawet b.zadko bo moze z 5razy:dry:

Lubiczanko gdzies Ty wlazla na ten strych:angry::angry::angry:zaraz Ci dooope strzepe no!!!

Szymko spi..opendzlowal miche pomidorowki...odwalilismy spacer 2h;-)
jak wstanie to znow idziemy...

wczoraj bylam w pennym i przymierzalam,spodnie,ale wydawaly mi sie lipne bo przy krotkie,al edzis kolezanke w nch widzialam i ona tez tak w nich wyglada-podobno takie teraz modne:-D:-D;-)
ona ma czarne a ja chyba biale kupie:cool2::cool2::cool2::sorry2:......

szymkowi katar juz jakos minal:dry:

reklama
Marcysia jeżeli masz dekoder na własność to nic nie musisz oddawać
Tylko 3 m-ce wypowiedzenia
A bierzesz jakas telewizje? Ja polecam n- ke

Ok zmykam kawke robic bo kol wpadła
Ps miska nie odbiera

ewelcia nic mi M nie mówił,że Maciek dzwonił :sorry2: tak więc nic nie wiem.A Focus z tego rocznika to jak najbardziej w normalniej cenie ;-)
No ale już tą Megankę M załatwia,a to rok 2003 tak więc już nie 13-sto latek a 8 latek ,no ale nie zapeszam bo jeszcze coś nie wypali :baffled:

no to Miśka pewnie się męczy,a kiedy jej siostra odlatuje?

Aaa

Lubiczanko gdzies Ty wlazla na ten strych:angry::angry::angry:zaraz Ci dooope strzepe no!!!

:

Obiecujesz?;)grrrrrr
Anineczko-fajnie,że czekacie na aut:)A i super,że udało Ci się znalezć lodziki-w taką pogodę nawet jeśli na mdłości nie poskutkują,to zawsze smak w buzi zmienią;)))
Marta-masz czas;)))
Monidan-a może Misi siostra na necie grasuje i stąd dostępna???
Ewelcia-no skąd-zwłaszcza w taką gorączkę,Kobieto Ty siły czerpiesz????
Tichonek-mi przy Dawidku tez nacinali,a potem przy każdym kolejnym porodzie w to samo miejsce trafiali,więc nie bedzie zle...Gorzej z tym gojeniem się-skoro tak długo Ci się "babrało"polecam tantum rose:)Fajnie wysusza i łagodzi-serio,serio:)))
A ja sobie rozwiesiłam sznur na dworze-tak prowizorycznie,ale się trzyma i pranko sobie powiesiłam:)))Pierwszy raz nie musiałam wytaszczać suszarki na dwór...W dodatku chciałam napełnić ten nieszczęsny basen i latam z wiadrem-a tam zonk-dziura na dnie:/Poczekam na J niech robi.o!

ello
ale slicznie dzis jest:-) wlasnie wrocilysmy z 3 h spaceru, powrot oczywiscie z zakupami wiec tak sie zmachalam ze szokkkk. ziemniarki sie gotujá, golabeczki bez zawijania mam od wczoraj i zaraz obiadek zjemy;-). Nio a poxniej jeszcze jeden spacerek zaliczymy tym razem osiedlowy co by sie mloda wybiegala i szybciej poszla spac, moze mnie wena dopadnie i cos sobie porobie twórczego.
Lubiczanko ja tez nie lubie spac w dzien bo poxniej w nocy zasnac nie moge i sie mecze 3 h. Ale wczoraj widocznie nie zasnelam w tym fotelu bo gdy poszlam spac odrazu zasnelam.:-D

Lubiczanko,mnie się nic nie babrało,szybciutko bez wspomagaczy mi się wszystko ładnie zagoiło ale ta blizna po cięciu mnie ciągnęła przez rok:baffled:Tak jakbym miała odważnik tam zawieszony:baffled:
Ale Tamtum Rosa sobie z Polski przywiozłam:tak:

...Następna moja koleżanka urodziła:-)
A Misia znów ma GG włączone:dry:

Tichonku ja Ci powiem, ze wolalam byc nacieta bo wszystko sie ladnie goilo i tylko kilka szwow i po bolu. A z Natanielem stwierdzili, ze nacinac mnie nie beda i popekalam w srodku strasznie i prawie godzine mnie zszywali:wściekła/y::szok::baffled:i duzo dluzej sie goilam:dry:
Moniadan-dekoder mam na wlasnosc, tylko z ta karta nie bylam pewna a niechce zeby mi jakies upomnienia przychodzily zwlaszcza ze to na tesciowa jest:sorry2: ale jak mowisz ze nie trzeba to problem z glowy. dzieki :happy2: polecasz n-ke tylko tam chyba polsatu nie ma :confused:

reklama
Do góry