reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jestem Jestem!!!!!! czizas...przepraszam was bardzo,ze sie nie odwzwalam...jakos nie wiedzialam,ze bedziecie tu czatowac na wiesci az tak. Az mi glupio!

Wczoraj wzielam prysznic,polozylam sie i bylo ok. Tak wiec,falszywy alarm..skurcze pojawily sie pewnie przez to latanie po miescie! Tylko cyce mi eksplodowaly w nocy-bol jak cholerka!
Dzis znow busy dzien ale czuje sie dobrze. Miasto,Alex u fryzjera,zakupy...lepienie pierogow i jeszcze ciacho pieke. Takze mam co robic.
Jeszcze raz sorki,ze was nie poinformowalam z ranca,ze jeszcze sie kulam!

reklama
No i sie wyjaśniło :-) ja wiedziałam, że Misia nie rodzi tylko biega gdzieś jak zawsze ;-)

Marcysia, no nie ma polsaty, ale powiem ci ze wcale mi go nie brakuje, mam za to inne lepsze programy no i pauzowanie, nagrywanie przewijanie bezcenne :-D

A my spedzilismy super dzien, kupiłam dzieciakom świeze 50kg piachu i siedziałysmy z kolezanka na ogródku, Emma spała 4h (wstała dzis o 6 rano) a my na słoneczku :-)

Marcysia ja rowniez moge Ci polecic e-nke,no i te przewijanie i nagrywanie o ktorym pisze Moniadan przydaje sie rzeczywiscie bo jak nie masz czasu to sobie nagrywasz i tyle:tak:

Lubiczanko Ty to jestes szalona wlazic na strych w takim stanie :szok:

Po wizycie jakas padnieta jestem a moje nogi jak balony wygladaja normalnie :szok:

ewelcia nic mi M nie mówił,że Maciek dzwonił :sorry2: tak więc nic nie wiem.A Focus z tego rocznika to jak najbardziej w normalniej cenie ;-)
No ale już tą Megankę M załatwia,a to rok 2003 tak więc już nie 13-sto latek a 8 latek ,no ale nie zapeszam bo jeszcze coś nie wypali :baffled:

no to Miśka pewnie się męczy,a kiedy jej siostra odlatuje?
oo widzisz a ja myslalam ze 2,5tyz to duzo za Focusa...
moze dlatego ze my fordow nie lubimy:sorry2:

jestesm padnieta.....
caly dzien dworze.....

i ja sie witam
dzis juz na nogach od 7.30:baffled: troszke nie wyspana ale lapie mnie cos gorszego, znowu ten sam ból w lopatce, juz rano ledwo sie podnioslam i nie moge szybkich ruchów wykonywac glowá i szyjá. wlasnie trzymam termofor rozgrzewajacy na plecach, jem sniadanko i zapodam tabletki przeciwbolowe, oby mi to minelo- bo jak sie pogorszy tak jak ostatnio to chyba pojde i skocze z mostu:sorry2:zeby tego bólu drugi raz nie czuc.:-(
milego i slonecznego dzionka

Kasiuleczko wspolczuje...oby ten termofor chociaz troche ci pomogl:)
My wtalismy o 7:30..ale jeszcze troche mlode dal mi polezec;-)

Marta daj znac z PL...

sniadanko wlasnie pozarlam...teraz czas brac sie za jakis obiad i ogarnac chalupke...

Witam
Wczoraj tylko wieczorem poczytałam, ale nie miałam już kiedy pisać. Byłyśmy już na dworze, ale Ania zgłodniała. Zaraz idziemy znowu, bo potem obiad trzeba zrobić i Anię położyć, a ja wtedy mam duzo do roboty. Na szczęście mniej niż 2,5 godziny snu nie przewidujemy:-p
Marta daj znać z Polszy

reklama
Do góry