reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Jestem Jestem!!!!!! czizas...przepraszam was bardzo,ze sie nie odwzwalam...jakos nie wiedzialam,ze bedziecie tu czatowac na wiesci az tak. Az mi glupio!

Wczoraj wzielam prysznic,polozylam sie i bylo ok. Tak wiec,falszywy alarm..skurcze pojawily sie pewnie przez to latanie po miescie! Tylko cyce mi eksplodowaly w nocy-bol jak cholerka!
Dzis znow busy dzien ale czuje sie dobrze. Miasto,Alex u fryzjera,zakupy...lepienie pierogow i jeszcze ciacho pieke. Takze mam co robic.
Jeszcze raz sorki,ze was nie poinformowalam z ranca,ze jeszcze sie kulam!

reklama
No i sie wyjaśniło :-) ja wiedziałam, że Misia nie rodzi tylko biega gdzieś jak zawsze ;-)

Marcysia, no nie ma polsaty, ale powiem ci ze wcale mi go nie brakuje, mam za to inne lepsze programy no i pauzowanie, nagrywanie przewijanie bezcenne :-D

A my spedzilismy super dzien, kupiłam dzieciakom świeze 50kg piachu i siedziałysmy z kolezanka na ogródku, Emma spała 4h (wstała dzis o 6 rano) a my na słoneczku :-)

Marcysia ja rowniez moge Ci polecic e-nke,no i te przewijanie i nagrywanie o ktorym pisze Moniadan przydaje sie rzeczywiscie bo jak nie masz czasu to sobie nagrywasz i tyle:tak:

Lubiczanko Ty to jestes szalona wlazic na strych w takim stanie :szok:

Po wizycie jakas padnieta jestem a moje nogi jak balony wygladaja normalnie :szok:

ewelcia nic mi M nie mówił,że Maciek dzwonił :sorry2: tak więc nic nie wiem.A Focus z tego rocznika to jak najbardziej w normalniej cenie ;-)
No ale już tą Megankę M załatwia,a to rok 2003 tak więc już nie 13-sto latek a 8 latek ,no ale nie zapeszam bo jeszcze coś nie wypali :baffled:

no to Miśka pewnie się męczy,a kiedy jej siostra odlatuje?
oo widzisz a ja myslalam ze 2,5tyz to duzo za Focusa...
moze dlatego ze my fordow nie lubimy:sorry2:

jestesm padnieta.....
caly dzien dworze.....

i ja sie witam
dzis juz na nogach od 7.30:baffled: troszke nie wyspana ale lapie mnie cos gorszego, znowu ten sam ból w lopatce, juz rano ledwo sie podnioslam i nie moge szybkich ruchów wykonywac glowá i szyjá. wlasnie trzymam termofor rozgrzewajacy na plecach, jem sniadanko i zapodam tabletki przeciwbolowe, oby mi to minelo- bo jak sie pogorszy tak jak ostatnio to chyba pojde i skocze z mostu:sorry2:zeby tego bólu drugi raz nie czuc.:-(
milego i slonecznego dzionka

Kasiuleczko wspolczuje...oby ten termofor chociaz troche ci pomogl:)
My wtalismy o 7:30..ale jeszcze troche mlode dal mi polezec;-)

Marta daj znac z PL...

sniadanko wlasnie pozarlam...teraz czas brac sie za jakis obiad i ogarnac chalupke...

Witam
Wczoraj tylko wieczorem poczytałam, ale nie miałam już kiedy pisać. Byłyśmy już na dworze, ale Ania zgłodniała. Zaraz idziemy znowu, bo potem obiad trzeba zrobić i Anię położyć, a ja wtedy mam duzo do roboty. Na szczęście mniej niż 2,5 godziny snu nie przewidujemy:-p
Marta daj znać z Polszy

reklama
Do góry