reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

A ja chyba zaczne biegac po schodach! CHCE RODZIC!!!!!!!!!!

Swieta-nuda......siedzimy w domu i sie objadamy....mam dosc. POgoda nijaka..niewiadomo jak spedzac czas. Jutro ruszam na wypad w miasto z sis. Ostatni juz taki na dluugi czas :)
Nawet nie ma co poczytac bo nic nie piszecie...:(

reklama
hejoo!!!
Pauletta to super ze masz nct....
my tez nie dlugo mamy..:dry: za miesiac jakos:-D:-D;-)
zdrowka zycze!!!

a ja sie objadam juz drugi dzien...
mam dosc,,,
pewnie ze 3kg przytyje przez te swieta:angry:....a taka piekna wage mialam ostatnio (54kg)..:cool2::sorry2:....
Po skonczeniu diety mam swira na punkcie wagi....codziennie sie waze...uwazam co jem i o ktorej godzinie...nie jem po 18 ...
Boje sie bardzo zeby znow nie przytyc-efekt -zakonczylam diete na 55kg a mam 54:cool2::sorry2:....
dobra koniec gadania o dietach;-)

dzien wczoraj minal na obzarstwie...mielismy gosci./..

a dzis siedzimy,zmywarki jeszcze nie oproznilam....nie chce mi sie wcale a wcale....
znajomi maja na kawke i placuszek wpasc:)

Wesołych Świąt :sorry2:
trochę spóźnione,ale dużo się u nas dzieje....min.to:
ehaya8.jpg
:cool2:

reklama
wchodze tu i co???????????????????:szok:ale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANINECZKO kochana GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to Ci dopiero zajac u Was byl i taki prezent zostawil:-D
alez sie ciesze:):):):)
nastepczyni bedzie:tak:buziole wielkie

Do góry