reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

A ja chyba zaczne biegac po schodach! CHCE RODZIC!!!!!!!!!!

Swieta-nuda......siedzimy w domu i sie objadamy....mam dosc. POgoda nijaka..niewiadomo jak spedzac czas. Jutro ruszam na wypad w miasto z sis. Ostatni juz taki na dluugi czas :)
Nawet nie ma co poczytac bo nic nie piszecie...:(

reklama
hejoo!!!
Pauletta to super ze masz nct....
my tez nie dlugo mamy..:dry: za miesiac jakos:-D:-D;-)
zdrowka zycze!!!

a ja sie objadam juz drugi dzien...
mam dosc,,,
pewnie ze 3kg przytyje przez te swieta:angry:....a taka piekna wage mialam ostatnio (54kg)..:cool2::sorry2:....
Po skonczeniu diety mam swira na punkcie wagi....codziennie sie waze...uwazam co jem i o ktorej godzinie...nie jem po 18 ...
Boje sie bardzo zeby znow nie przytyc-efekt -zakonczylam diete na 55kg a mam 54:cool2::sorry2:....
dobra koniec gadania o dietach;-)

dzien wczoraj minal na obzarstwie...mielismy gosci./..

a dzis siedzimy,zmywarki jeszcze nie oproznilam....nie chce mi sie wcale a wcale....
znajomi maja na kawke i placuszek wpasc:)

Wesołych Świąt :sorry2:
trochę spóźnione,ale dużo się u nas dzieje....min.to:
ehaya8.jpg
:cool2:

reklama
wchodze tu i co???????????????????:szok:ale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANINECZKO kochana GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to Ci dopiero zajac u Was byl i taki prezent zostawil:-D
alez sie ciesze:):):):)
nastepczyni bedzie:tak:buziole wielkie

Do góry