reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie

Rzadko sie pojawiam, ale ostatnio brak czasu na nic, mam rodzinke u siebie, Amanda szaleje, a ja korzystam i odpoczywam. Lubie gotowac dla tylu osob, zwlaszcza, ze Amanda biega z dziadkami po ogrodzie all day, to mam spokoj i cisze w domu. Poza tym nic ciekawego u mnie. Pozdrawiam mamusie

reklama
No jestem-mogę,bo J pojechał oddać trochę swojej słodziudkiej krwi;)
Przed chwilunią dosłownie z dworku wróciłam-fajnie tak sobie posiedzieć przed domkiem,podlałam swoje roślinki,bo przy takim słonku potrzebujące są-a ja zamierzam zerwać z opinią o mnie-że niejako wszystkie roślinki mi padają;)))
Jeszcze z J zaliczyliśmy zakupki-w tesco są promocje na mopki viledy...za 4.25.a J jeszcze taki gąbkowy mop wypatrzył-który ma taki przesuwak do wyciśnięcia za 1.75-i choć pewnie długo nam nie posłuży rzeczywiście skraca czas mycia o połowę(w porównaniu z tym szmatkowym czy frędzelkowym)...
Ewelcia-miałas byc:/
Anineczko-nooo niby tak,ale to wodę trzeba grzać-a z góry nie będę ciągnąć szlaufa:/No chybaże wiadrami będę nosić,ale to ciut przydużo,bo nasz basen jest niczego sobie...A skoro mowa-to rozłożyłam nasz i czeka na jutro na napełnienie...Jeśli pogoda jutro będzie jak dziś bez skrupułów nalewam wodę:)
No i chyba to by było na tyle-widzę,że Vikamci brak,ale mam nadzieję,że to przez zmęczenie a nie przez to,że w szpitalu została:/
Dzieci śpią...
Miłego wieczorku i słodkich snów:*

Autko sprzedane :-):-):-)

Lubiczanko no tak,ja mogę w wc od ogrodu szlaufa podłączyc tak więc mniej zachodu,ale z wiadrami też kiedyś wędrowałam,łapy miałam później do podłogi,ale uśmiech dziecka bezcenny.:-D
No i super,że roślinki dają radę,właśnie sobie przypomniałam ,że i pomidorki muszę podlac.

ale mi dziwnie bez asterki :baffled::dry:

Anineczko-ja tam mogę nosić,ale z ręką na sercu-mniej niż 100 nie będzie...w dodatku tylko 1wiadro mam:/Podlewaj pomidorki-nie ma to jak swoja świeżynka:)I co teraz?Kiedy nowe autko dla Ciebie?

Nooo teraz to do 3 maja muszę coś miec.:-D:-D
To znaczy ma mi M kolega załatwic Peugeot 307 SW albo Forda Focusa,ale głównie chodzi mi o to by było to jednak auto młodsze niż Asterka,która z '98 roku była :sorry2:
Jak on nie da rady załatwic to sama będę szukała :tak:

Boszsz...Wasze dzieci już śpią a mój niezniszczalny dopiero się kąpie:-DZanim bajkę obejrzy,poświruje to pewnie po 22-giej będzie:sorry2:
Małża mojego w pracu wykorzystują do ostatniej chwili przed długim weekendem:sorry2:Dzwonił,że jeszcze z 1,5-2 godzin go nie będzie:sorry2:A ja nie mam lodów i co będę tak sama siedziała i jeszcze o suchym pysku?:dry:
U mnie prognoza pokazuje od jutra przelotne deszcze:dry:
Anineczko no to fajno,teraz owocnych łowów życzę:tak:
ViKamciaaaaaaa!!!

reklama
jestem jestem...
jeszcze w 2 paku i święta spędzam w domku

zroili mi dzieiaj kolejną serię badań .. kolejne usg.. sprawdzili jeszcze raz wdy , do tego nowość sprawdzili przepływy krwi pępowinowej..
zmierzyli dziecko dokładnie ...
no i z usg jestem już w 41 tc:tak:
ale wg om jeszcze musze czekac do terminu...
powiedzieli ze wszystko jest w jak najlepszym porządku .. na usg dzidzia się ruszała...
i powiedziała mi lekarka że kopie soie ale w 2 stronę....
choć wczoraj nie kopała w żadną..

więc się zebrałam do domku..
a co najlepsze... zaczął odchodzić mi czop..
o ile to nie jest od jej wczorajszego gmerania....
tylko samo z siebie idzie..

i jeszcze lepsza sprawa jak już wracaliśmy do domu to mała zaczęła na kilka minut kopać w aucie.. chyba ją te 2 dni jazdy wymęczyły i jej niewygodnie było

no i teraz wieczorkiem tesz troszkę pokopała...
więc skoro kopała w inym kiedynku wcześniej to chyba była obrócona tak ze nie czułam a teraz obraxca się spowrotem(mam taką nadzieję)
i ciesze się cholernie że wszystko jest dobrze i ze nie mam się o co martwić...
choć czujna to i tak będę;-)

Do góry