reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

Nikola 39 ... Martyska katar ... czyż zycie nie jest piękne.
Dodam ze na Bozenarodzenie też obie były chore.
wrrrr

Niemniej jednak kazdej z Was i Waszym rodzinkom spokojnych, zdrowych i radosnych świat zyczymy :tak:

wielkanoc.jpg

Witam

Kropelki deszczu postraszyły nas i uciekliśmy do domu,ale widzę,że się nie rozkręca tylko słonko wychodzi.Choc dzisiaj juz nie tak upalnie jak wczoraj :tak:

Chciałam do sklepu podjechac po węgiel do grilla,ale podjazd pusty :dry:

Zaraz zapekluję karkóweczkę i potrzymam w lodówce i chyba na obiad pysznego łososia zrobię :tak:
No i za sprzątanie się trzeba wziąśc.

ViKamcia super,że wszystko ok.

Misia odpoczywaj ile wlezie i korzystaj z obecności siostry,a i masaży ja zazdraszczam.
Jak Aarona noga?

Ewelcia no twój struś pędziwiatr zawiera pierwsze znajomości z kumplami :-D;-)

Tichonku oby P szybko skończył pracę :tak:;-)

Margarett nooo cooo ty.Zdróweczka dziewczynkom.:sorry2::sorry2: Aaaa i dzięki,wiesz za co ;-)

Sero-makowiec w piecu, jajka się gotują trzeba będzie pomalować ;-) a dziewczyny czy takie zwykłe plakatówki nadają się do pisanek?? albo mazaki?? dałabym coś Wiktorkowi do roboty pewnie nie złe mazgaje by wyszły ale cóż :-D CU :-)
Margaritta zdrówka dla dziewczyn :tak:
Tichonku dla Was też zdrówka jak najbardziej :-)
Mnie już nic nie boli tylko zakaszle od czasu do czasu odrywając jakieś ufo :baffled: a Zuzce już tylko katar został bo sprawca całego zamieszania już się czuje jak ta lala :cool2:

nooo-już padaM A NA DOBRE SIĘ JESZCZE NIE ROZKRĘCIŁAM-JAK NA RAZIE OBIAD NA DZIŚ,BABKA I mniejszych babeczek...Ale zakupki jeszcze zrobiłam-niby nic specjalnego a już tyle kasy poszło:/Teraz sernik robię i przyprawić trzeba mięcho na pieczeń:)
Margaritta-buziak dla Dziewczyn-masakra jakaś:(
Tichonek-Tobie też zdrówcia i Radkowi oczywiście:)
Pauletta-możesz pisakami-bardzo prawdopodobne,że przebiją na jajo,ale w niczym nie zmieni smaku-sprawdziłam na sobie:)Udanej zabawy z pisankami:)Moje już też się pytaja kiedy malujemy:/
Anineczko-jak bez ręki,prawda?Znam ten ból

Pauletta ja bym farbek nie używała,lepiej pisaki,a najlepiej by były nie toksyczne :sorry2: no chyba,że nie będziecie ich jeśc ;-)

Lubiczanko odsapnij kochana ;-) i fakt,jak bez ręki,ale w ciągu 1,5 tygodnia mam coś miec :sorry2: trochę długo i znów na łasce męża :-D:szok:

Ja już ogarnęłam pokoje,chłopaki sprzątają swój,czyli mam kilka godzin spokoju :-D:-D

Didi jak po imprezce?

Na szczęście P wrócił jakieś 1,5 godziny temu i okna mi pomył:tak:Oczywiście teraz pada:-D:-DTradycji musi stać się zadość:sorry2:
Musimy na jakieś ostatnie zakupy się wybrać,potem jajca pofarbować i koszyczek naszykować:tak:
Margaritta
myślę,że to choróbska Wasze to z ostaniego moczenia nóżek w super ciepłym Irlandzkim Morzu:sorry2:Zdrówka dla dziewczynek i żeby na Was nie przeszło:sorry2:
Lubiczanko ależ Ty masz powera:szok:Ja to bym najchętniej te święta przespała:zawstydzona/y:Ale coś zrobić jednak trzeba:sorry2:

hejooo!!!
dzieci mi spia...a ja zmeczona jakassiedze na necie za miast np.pranie powiesic,albo warzywa wyjac z gara:dry::sorry2:

wy tu mi o ciastach piszecie z epopieczone a ja mam zamiar jutro to robic...ale czy ja sie obrobie??
kurde a moze ja wieczorem machne sero-makowiec?ide na latwizne jak Pauletta:-p
a drugim moim ciastem bedzie uwaga :-D
Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto z rabarbarem najłatwiejsze
M mi przywiozl rabarbar to co?przeciesz szkoda wyrzucic:-p:cool2:

przed poludniem jak z Lidla wracalam to zaczynalo padac...ale teraz jest nawet niezle tylko tyle ze wieje z lekka

Anineczko,Tichonku-ja Wam powiem,że mnie w kuchni można z produktami zamknąć i jest mi jak w niebie-powera mam na 1500%,ale jak o sprzątaniu pomyślę,albo jak mnie ktoś czy coś oderwie od pracy to padam:/żeby było śmiesznie właśnie w ręce trzymam mikser a drugą piszę:)))))))))))
Monidan-poszalałaś dziś w łóżeczku-dobrze-kiedyś nie zawsze:)
Ewelcia-pewnie,że szkoda wyrzucać-mój J to by się ucieszył z racuszków z rabarbarem:)
Anineczko-dasz radę-wierzę w Ciebie:)dobrze,że dzieci wolne mają:)))

reklama
no i dzieci wstaly...pranie powiesilam i warzywa wyjelam:dry:
szym buczy....wrrrrrrrrrrrrrr....na dwor chce...a raczej na osiedle do dzieci!!!!!!!
dwoje ich nie ogarne,wiec zostaje im ogrodek
ktos mi wydzwania z prywatnego nr.i sie nie odzywa...
odebralam 2razy a juz chyba z 5razy dzownil i nie odebralam....co za czlek:confused::dry:

Do góry