reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie po dluzszej przerwie :-)
Misia-zdrowka dla A i kozystaj z odwiedzin siostry, bycz sie na kanapie bo jeszcze troszke i malenstwo da o sobie znac:-)
kasiuleczka-widze, ze wypad do Uk sie udal:tak:
Didi- moc zyczen dla Ewuni :-)
Tichonku-melduj sie i odliczaj ;-):-Di pochwal sie nowymi suwaczkami.
Marta-to Ci dziecie nie dalo pospac:-( obys w pracy nie usnela;-)
Lubiczanko-powiadasz,ze na plaze jedziesz mhhh przyslij troszke slonca do Nas bo tutaj niebo zasnute chmurami i padalo chyba cala noc :wściekła/y:
A mnie pol szczeny boli :wściekła/y::wściekła/y:znowu osemka daje znac o sobie :baffled: a myslalam, ze juz cala wyszla. Wcale sie nie dziwie dzieciom ze takie marudne podczas zabkowania sa,przeciez to masakra jest :szok:
musze dzis caly domek sprzatnac i jeszcze okna wymyc :szok::szok: zeby sie tak chcialo jak sie nie chce.........:baffled::-D:-D pije kawusie i spadam..... milego dzionka:-)

reklama
Bry:-)
Ano jestem,jestem i mówię Wam...4!!!:szok::szok::szok:
Pół metra dziecka we mnie siedzi:szok::-D
Mąż w pracy,Radek jeszcze śpi a ja w łóziu z laptopikiem i maślanką się zapijam:-p
Lubiczanko zakopałam się wczoraj w ciuchach,szło mi to jak krew z nosa,ale porządki zrobione:tak:Powyciągałam letnie rzeczy,fajnie tylko,że w żadne nie wejdę:baffled::-D
Wycieczkowiczki dnia 18-stego,może się załapiecie na odwiedzenie Tichonka w maternity hospital?:-DChociaż ja mam zamiar rodzić po 21-szym,jak już teściowie będą,ale na to nigdy nie ma mocnych więc może akurat...:-)
Marcysia Tobie zaś nie zazdroszczę kłopotów z ząbkiem:baffled:Oby szybko przestał boleć:sorry2:
ViKamcia ja bym na Twoim miejscu też dziś do szpitala pojechała,dla własnego spokoju:tak:Ale z ruchami to mnie się też wydaje,że córa spora więc nie ma pola manewru już i dużo teraz śpi,zbierając siły na przyjście na świat:tak:W każdym bądź razie trzymam kciuki bo w sumie to już byś mogła rodzić:tak:Czekamy na wieści:-)
Misia ale Ci z siorką fajno:rolleyes2:
Moniadan gratuluję Erykowi szóstki:-)
U Radka z ząbkami tak jak u Anineczki Antka,nic nie wypada,nic nie rośnie:-DI też się cieszę,że ma takie ładne,zdrowe ząbki bo ani ja ani P mocnej klawiatury nie mamy:sorry2:No i jeszcze wszyscy mnie straszyli,że jak Radek zaczął ząbkować w wieku 3,5 miesiąca to szybko będzie miał ruinę a tu nic takiego się nie dzieje:-)
Didi
Wszystkiego najpiękniejszego,najsłodszego i najbardziej kolorowego dla Ewy:-)

073.gif

Ostatnia edycja:
Vikamcia-oby Twoje obawy okazały się bezpodstawne.Powodzenia:)
Marcysia-a u nas juz teraz na krótko pomykam i szczerze-na dworze cieplej niż w domku.Współczuję bólu-co prawda ja nawet nie wiedziałam kiedy mi 8ki wyszły-poprostu kiedyś je odkryłam,ale tak jak szybko i bezboleśnie wyszły tak szybko się ich pozbyłam:(A jak zaczną boleć to masakra!!!
Tichonek-normalnie finisz jak się patrrzy...Ależ zleciało...I kto wie-może Cię odwiedzimy w hospitalu-tym bardziej,że będę solo-tzn bez przychówku;)
Margaritta-no ładnie-a mnie to już na 18go pod uwagę nie bierzesz;)
Monidan-no właśnie wiedziałam,że coś chciałam -synek Ci dorasta-gratki za zęba:)
Kamcia-no to milusiego dzionka:)

lubiczanko-gorne osemki wyszly mi bea bolu za to z dolnymi mam przeboje,jedna nie zdazyla wyjsc i musialam usunac bo miejsca nie miala, cala napuchlam i wyladowalam na chirurgi (hehe jak zobaczylam ze dentysta mi bedzie dlutem go podwadzal to slabo mi sie zrobilo,dobrze ze znieczulenie dzialalo:szok:) a pozniej chodzilam z posiniaczona twarza jakby mi ktos piesc do niej wpasowal :dry: Za to druga juz siodmy rok mi wychodzi i co jakis czas boli jak ch...ra :wściekła/y:mam nadzieje, ze to juz koncowka;-)
tichonku-juz 4 wow jak to leci, Ty tez za niedlugo dzidzie tulic bedziesz :-) jak sie zaczniecie wypakowywac to z gratulacjami nie nadazymy :-D:-D
Vikamcia-dzwon do szpitala przynajmniej sie uspokoisz ale tak jak dziewczyny pisza dzidzia duza to i miejsca brak ;-)

Dzien Dobry :-)

Vikamcia dzwon do szpitala no i czekamy na wiesci :tak:

Tichonek ale czas leci jeszcze troche i bedziesz tulic synka

Didi wszystkiego najlepszego dla Ewci

Lubiczanko nie:no: jeszcze nie spakowana ale juz wszystko kupione takze jestem spokojna

Dzis kolejny piekny dzionek przygotuje obiad i na jakis spacerek trzeba sie wybrac z corcia szkoda ze J do pracy na popoludnie ale coz jutro za to ma wolne :tak:

Mój Radek dopiero wstał:-DJak ferie to ferie!:-D
Idę zaraz kuchnię ogarnąć,klopy oporządzić i obiad przyszykować a potem na dwór:tak:
Ja już torbę do szpitala spakowałam i tylko kartkę na wierzch położyłam co mam jeszcze dorzucić:tak:P po świętach wózeczek przywiezie,łóżeczko złożymy,lekko przemeblujemy w sypialni i będziemy oczekiwać:-)

Marcysia-ło matko-ależ się ciągnie...Oby rzeczywiście to już końcówka była:)
Ewelcia-struś pędziwiatr;)))))))))
Tichonek-uściułałaś gniazdeczko to i oczekiwania się zaczną...Fajnie:)
U nas z plaży nici-jak J powiedziałam,że chcemy bryknąć,to prosząco stwierdził,że jak będzie w domku to mozemy pojechać wszyscy razem...No i fakt-pojedziemy z nim:)))Ale za to na plac zabaw wybędziemy:)

reklama
Witam
Ja od rana gotuje, ze 4 prania puściłam, teraz robie sałatke i potem sprzątanie.
No i na urodzinki na chwile , i po siore na stacje. Pisała mi że już sa w Dublinie 40min przed czasem, wiec może wpuszczą ją na wcześniejszy autobus...??
Uciekam
Marcysia współczuje://
ViKamcia daj znac jak poszlo.
NArka

Do góry