reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta F- kupilas pampki?;-)
lubiczanka- super, tylko mamy problem z poprzednia agencja:wściekła/y:, nie chca nam oddac deporzytu:angry:, chociaz odebrali mieszkanie i nie mieli zadnych zastrzezen.NIe ma nigdzie okreslonego terminu w jakim powinni oddac, jak dla mnie to chore jest, ale poinformuje ich ze jak nie wplaca to oddaje sprawe do PRTB- moze zadziala

reklama
siemanko
milego dnia zycze chociaz pogoda nienastraja najlepiej... mi chyba zatoki zaatakwalo bo lazi z nich jakies kosmiczne shit hihihi

takmi sie wstac nie chcialo ale coz...kto rano wstaje temu ktos co daje..haha...
musze ogarnac siebie i nabrac sil bo dzisiaj mam pod opieka synow kolezanki

milego dnia

Hejoo :dry: u nas zonk Wiktor w nocy gorączka min 39st teraz ma 38 a wcale nie jest tak gorący jak w nocy normalnie parzył :no: jęcząco miauczący jest biedaczek i się zastanawiam czy to jakieś zwykłe choróbsko bo jeszcze kaszle do tego czy to mu się ospa zaczyna:confused: póki co rozkwitów jakichkolwiek brak :no: lecę się wyszałerować póki osobisty rumcajs w domu jeszcze ejst ;-)

Bry
Lało od 6, Irlandia żegna mnie deszczem:-p:cool2:

Wpadłam jeszcze na chwilkę się pożegnać:-)
Tichonku to szybkiego odbębnienia:-)
Pauletta zdrówka dla Wiktorka, oby to nie ospa

Trzymajcie się ciepło i co niektóre niech jak najdłużej w dwupaku chodzą:-)

A właśnie Aniaa83 zapomniałam wcześniej napisać ;-) ja miałam taką kieckę dwa lata temu na weselu tylko brzoskwiniową :-) świetny wybór :-D:-D:-D
asienko spokojnego lotu i całej podróży :tak::tak::tak:

Wiktor dostał nurofen i już zaczyna świrować :dry: siet a mieli dzisiaj do kina ze szkoły jechać i ja byłam ustawiona miałam koleżance pomóc a tu taki zonk :no:

Bry:-)
Leje,ciemno i paskudnie a ja się muszę na 10-tą na utobus zbierać:dry:
Mierzyłam sobie sama ciśnienie i mam górne 122:tak:Zawsze mam nawet za niskie,122 czy 125 mniej więcej:tak:No ale jak idę do lekarza czy szpitala to mi skacze bo raz,że się zmacham a dwa się denerwuję moim engliszem:dry:I tak o!No ale coż,trza odbębnić:tak:
Zaopatrzyłam się w gazetkę,picie,banana:-D
Asienko_R udanej podróży i pobytu w Polsce:tak:
Pauletta zdrówka dla Wicia:tak:
Idę papu:-)

hello:-)
AsienkoR-spokojnej podrozy:-)
Tichonku-oby wizyta szybko minela i wszystko wporzadku bylo;-)
Pauletta-biedny Wiktorek,zdrowka dla niego :-)
U nas tez wieczoram Nataniel mial stan podgoraczkowy i mam nadzieje,ze to tylko na zeby a nie jakis wirus :dry: i wlasnie mam pytanko czy jak miezycie temp.tym termometrem do ucha to czy w obydwoch uszach macie taka sama temp? bo wczoraj mlody mial dwie rozne :szok::baffled::confused: to normalne czy term.mam zrypany:dry:??

reklama
Do góry