reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko STO LAT:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Pogoda sie zapowiada :tak:pralke juz jedna wstawilam,pozniej nastepna trzeba wstawic.
Sniadanko zjedzone,za niedlugo wybieram sie na poczte i do Valu.
Dzis może przyjsc Pan zmierzyc okno,a w nastepnym tyg.juz powinno byc nowe.:tak:.
Jeszcze troszke i sobota przylatuje tesciowa z kuzynka:-):-):-)
A pod koniec lipca przylatuje mama moja:-):tak::-).Super.
Milego Dzionka.

reklama
bry!

Margaritta-jestem w trakcie;-):tak::-DTy to wiesz o co spytać...:blink:
barmanko-wszystkiego,co najlepsze dla Ciebie!
asienko-owocnego pakowania!ja tez już mam sr***ke z tym lotem..-jak zwykle z reszta:dry:

Milego dnia!

Barmanko-wszystkiego co najpiękniejsze w życiu i co szczęście przynosi:)
Marta-łoj mówiłam,że modelka kiepska a nie kiecka:)
Tichonek-przyjemnej wizyty-i szybkiej;)
AsieńkoM-a nic się nie stało:)))I co do ospy-nie dziwię się-reakcja obronna przed wirusami
Margaritta-a wiesz,że jak powiedziałam,że ciocia Margaritta chce buziaka to od razu dzioba zrobił:))))
Asieńko-chętnie się zamienię i popakuję sie za Ciebie;)))
Kamcia-wyjełas mi słowa z ust:)
Anineczko-a cóż Tobie???To kiedy na obiecaną konkretną wizytę wpadacie?
A ja przed kikloma chwilami wróciłam z wojaży-zasadziłam przed chatą drzewko jakieś iglaczkowate i 3 kwitnące CAMELIE:)I jestem z siebie dumna;)))

szalejesz...sukienki super!!

barmanka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)

Lubiczanko ja tez dzis szamalam na sniadanko buleczke lidlowska:)z dynia wymiata...
wczoraj z serem tez jadlam i z jablkami-pycha!
Ze tez Ci sie chcialo sadzic...ech owsiki chyba masz w .....nie mozesz posiedziec i odpoczac:dry::no:....

Anineczko gdzie Twoja wena??

Asienko to Wy jutro lecicie?

Didi i jak tam po bilansie?z Ewa wsio ok?
zdrowka zycze:)

M usypia mlodego a a ja pranie musze poskladac...tak mi sie chce,ze szok...

reklama
Dżizasssss ja po spacerze nogi mi w d*pę włażą a ramiona mam do wymiany po dźwiganiu tych 18 kg :szok::nerd::dry: ale szczęście nie całą drogę tylko dwa odcinki ale już nie dawał rady Wiktorek ;-) teraz leży na kanapie pod kocykiem i regeneruje siły :-D:-D:-D

Do góry