reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanko wszystkiego najlepszego
images

Asienka_r milego i udanego pobytu w Polsce.

asienko_r taaa o pogodzie na tym spacerze nie wspomnę bo to jakieś jaja były normalnie :dry: raz grzeje, że się wytrzymać nie da po tp by zaraz zaczęło wiać tak że ledwo wózek pchałam :baffled: a jak wracaliśmy na koniec darmowy prysznic mi pogoda zaserwowała :nerd::-D ale nic to w sumie spacer się udał a z cukru nie jesteśmy :-D:-D:-D:-D

dziewczyny mam pytanko...

czy kupowała któraś coś na raty tutaj??
chodiz mi konkretnie o komputer...
moja mała zalała mi laptopa i się popsuł.. i chciałabym kupić nowy.. ale tylko raty wchodza w grę ze względu na wydatki jakie teraz mamy...
i chciałabym się dowiedzieć na jakiej podstawie dają coś na raty i czy nie ma dużej dopłaty ...

z góry dzięki za odpowiedzi...

Ewelcia jak wyszedł mapuśniak?:-DDawaj przepis bo takiej zupy jeszcze nie jadłam:-D
ViKamcia ja na raty nic tu nigdy nie brałam,ale z tego co pamiętam to MartaF
kiedyś chciała laptop na raty wziąć i może ona się wypowie:tak:Jak dobrze pamiętam to jej powiedzieli,że może wziąć na raty ale lapa dostanie jak wszystkie raty spłaci:oo2::oo::-D:-DCZy coś pomieszałam:confused:
A moja wizyta...cóż:dry:Tichonek to zawsze ma takie "szczęście" i się długo nie może cieszyć,że już z górki:dry:Ale po kolei...
Wizytę miałam na 13:50,byłam pół godziny przed i dostałam..44 numerek:szok:A bab po mnie chyba jeszcze ze 30:szok:Ale nic to,siadłam,czekałam i jak był numerek 33 to poszłam siusiu bo już nie mogłam wysiedzieć:dry:I się okazało,że po numerku 33 kupę kobiet zrezygnowało chyba z czekania i se poszło:blink:Tyle co siadłam zsapana i mnie na badanie ciśnienia zawołano i wyszło mi trochę za wysoki,więc tłumaczę położnej,żem zmachana i pewnie dlatego bo w domu sobie mierzę i wszystko jest ok:blink:Ale ta wpisała wynik pomiaru w kartę i lekarka jak zobaczyła,że podwyższone ciśnienie to zaczęła wypytywać czy mnie głowa nie boli,czy nie mam czasem mroczków przed oczami i ogólnie takie inne rzeczy związane ze stanem przedrzucawkowym:baffled:Powiedziałam,zgodnie z prawdą zresztą,że czuję sie bardzo dobrze,ale lekarka powiedziała,że wolałaby to sprawdzić:tak:I jutro mam na 11:30 zaś wizytę Daycare Clinic,która znów będzie trwała bagatelka do 4 godzin:szok::wściekła/y::wściekła/y:Będę monitorowana pod KTG,kilkakrotnie mierzone będzie ciśnienie,mocz sprawdzony pod kątem białka w nim i kilkakrotnie pobierana krew:baffled:Żeby wykluczyć stan przedrzucawkowy:sorry2:A ja wiem,że nic mi nie jest ale odbębnić znów trzeba:dry:I zaś cały dzień w tyłku:baffled:No,ale przynajmniej wiem,że nie bagatelizują w szpitalu róznych przypadłości...No ale nerwa mam,nie powiem bo wszystko przez te siuśki:baffled::-D:-D

Tichonku ja dopiero teraz zobaczylam jak napisalam:rofl2::-D
mam kapusniak i jeszcze pazibrode:-p...nie wiem czy znacie i ,ale moja mama gotowala...ja dzis pierwszy raz i wyszla mi pyszna:)
Ogolnie w necie chcialam poszukac czy wogole takie cos jest i jest,ale parzybroda-jakas zupa ....ale to calkiem co innego niz moja pazibroda;-):-)

Tichonku z jednej strony to lepiej ze tak dbaja o ciezarne:)dasz rade:)

tichonek dobrze pamiętasz:-D

vikamcia ja próbowałam tez w pc worldzie ale raty mi nie przeszły bo oni łączą sie z bankami a te sprawdzają dochody i albo dają albo nie:/:/spróbowac możesz

a teraz ide lulu bo juz konkretnie mnie połamało:/

reklama
Witam wieczornie

Lubiczanko oj tak trzeba troche zwolnic....

Tichonek dobrze ze tak sie troszcza o Ciebie,dasz rade jutro

Marta fajne sukienki :tak: ja rok temu jak szlismy na wesele to kupialm sobie taka Zwiewne Delikatne Sukienki 10 KOLOROW Wesele r.S (1544327208) - Aukcje internetowe Allegro kolorek zolty:tak:

Barmanko wszystkiego najlepszego zycze

Asiu szybkiego pakowania i udanego pobytu w kraju zycze

Hm cos jeszcze mialam pisac ale wylecialo
U nas dzis byl wlasciciel nowa umowe podpisalismy no i przywozil material na taras :-)
Uciekam spac bo jakis dzis meczacy dzien mialam...a dzis dzwonili do mnie odnosnie 4d i beda robic jeszcze raz :-)

Spokojnej nocki zycze

Do góry