reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanko wszystkiego najlepszego
images

Asienka_r milego i udanego pobytu w Polsce.

asienko_r taaa o pogodzie na tym spacerze nie wspomnę bo to jakieś jaja były normalnie :dry: raz grzeje, że się wytrzymać nie da po tp by zaraz zaczęło wiać tak że ledwo wózek pchałam :baffled: a jak wracaliśmy na koniec darmowy prysznic mi pogoda zaserwowała :nerd::-D ale nic to w sumie spacer się udał a z cukru nie jesteśmy :-D:-D:-D:-D

dziewczyny mam pytanko...

czy kupowała któraś coś na raty tutaj??
chodiz mi konkretnie o komputer...
moja mała zalała mi laptopa i się popsuł.. i chciałabym kupić nowy.. ale tylko raty wchodza w grę ze względu na wydatki jakie teraz mamy...
i chciałabym się dowiedzieć na jakiej podstawie dają coś na raty i czy nie ma dużej dopłaty ...

z góry dzięki za odpowiedzi...

Ewelcia jak wyszedł mapuśniak?:-DDawaj przepis bo takiej zupy jeszcze nie jadłam:-D
ViKamcia ja na raty nic tu nigdy nie brałam,ale z tego co pamiętam to MartaF
kiedyś chciała laptop na raty wziąć i może ona się wypowie:tak:Jak dobrze pamiętam to jej powiedzieli,że może wziąć na raty ale lapa dostanie jak wszystkie raty spłaci:oo2::oo::-D:-DCZy coś pomieszałam:confused:
A moja wizyta...cóż:dry:Tichonek to zawsze ma takie "szczęście" i się długo nie może cieszyć,że już z górki:dry:Ale po kolei...
Wizytę miałam na 13:50,byłam pół godziny przed i dostałam..44 numerek:szok:A bab po mnie chyba jeszcze ze 30:szok:Ale nic to,siadłam,czekałam i jak był numerek 33 to poszłam siusiu bo już nie mogłam wysiedzieć:dry:I się okazało,że po numerku 33 kupę kobiet zrezygnowało chyba z czekania i se poszło:blink:Tyle co siadłam zsapana i mnie na badanie ciśnienia zawołano i wyszło mi trochę za wysoki,więc tłumaczę położnej,żem zmachana i pewnie dlatego bo w domu sobie mierzę i wszystko jest ok:blink:Ale ta wpisała wynik pomiaru w kartę i lekarka jak zobaczyła,że podwyższone ciśnienie to zaczęła wypytywać czy mnie głowa nie boli,czy nie mam czasem mroczków przed oczami i ogólnie takie inne rzeczy związane ze stanem przedrzucawkowym:baffled:Powiedziałam,zgodnie z prawdą zresztą,że czuję sie bardzo dobrze,ale lekarka powiedziała,że wolałaby to sprawdzić:tak:I jutro mam na 11:30 zaś wizytę Daycare Clinic,która znów będzie trwała bagatelka do 4 godzin:szok::wściekła/y::wściekła/y:Będę monitorowana pod KTG,kilkakrotnie mierzone będzie ciśnienie,mocz sprawdzony pod kątem białka w nim i kilkakrotnie pobierana krew:baffled:Żeby wykluczyć stan przedrzucawkowy:sorry2:A ja wiem,że nic mi nie jest ale odbębnić znów trzeba:dry:I zaś cały dzień w tyłku:baffled:No,ale przynajmniej wiem,że nie bagatelizują w szpitalu róznych przypadłości...No ale nerwa mam,nie powiem bo wszystko przez te siuśki:baffled::-D:-D

Tichonku ja dopiero teraz zobaczylam jak napisalam:rofl2::-D
mam kapusniak i jeszcze pazibrode:-p...nie wiem czy znacie i ,ale moja mama gotowala...ja dzis pierwszy raz i wyszla mi pyszna:)
Ogolnie w necie chcialam poszukac czy wogole takie cos jest i jest,ale parzybroda-jakas zupa ....ale to calkiem co innego niz moja pazibroda;-):-)

Tichonku z jednej strony to lepiej ze tak dbaja o ciezarne:)dasz rade:)

tichonek dobrze pamiętasz:-D

vikamcia ja próbowałam tez w pc worldzie ale raty mi nie przeszły bo oni łączą sie z bankami a te sprawdzają dochody i albo dają albo nie:/:/spróbowac możesz

a teraz ide lulu bo juz konkretnie mnie połamało:/

reklama
Witam wieczornie

Lubiczanko oj tak trzeba troche zwolnic....

Tichonek dobrze ze tak sie troszcza o Ciebie,dasz rade jutro

Marta fajne sukienki :tak: ja rok temu jak szlismy na wesele to kupialm sobie taka Zwiewne Delikatne Sukienki 10 KOLOROW Wesele r.S (1544327208) - Aukcje internetowe Allegro kolorek zolty:tak:

Barmanko wszystkiego najlepszego zycze

Asiu szybkiego pakowania i udanego pobytu w kraju zycze

Hm cos jeszcze mialam pisac ale wylecialo
U nas dzis byl wlasciciel nowa umowe podpisalismy no i przywozil material na taras :-)
Uciekam spac bo jakis dzis meczacy dzien mialam...a dzis dzwonili do mnie odnosnie 4d i beda robic jeszcze raz :-)

Spokojnej nocki zycze

Do góry