reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
JEdnak nie puszczam Oliviera jeszcze wole nie ryzykować, pójda na dwór spoci sie .. lub jakies dziecko go zarazie katarem i bedzie lipa. Moja kolezanka wlasnie leczy córke po ospie bo pósciła ją po 2 tygodniach do przedszkola i od razu kaszel katar i gorączka:///
A Oli juz tak sie cieszył że pójdzie, ale wytłumaczyłam mu..
Poza tym mam twarz zbombardowana po kosmetyczce i lepiej żebym sie na zewnątrz nie pokazywala hihihi

Lubiczanko miałam ochote na tą sukienke, ale nie mam okazji żadnej, a szafa moja pęka w szfach od szmat i kiecek:)))
Poza tym obawiam sie że mój biust jest za mały na taką bez ramiączek...?
Marta sukienki ładne ale ta druga hihi to ta kobieta jak z burdelu....:)
Dobra zmykam
Miłęgo dnia

reklama
lubiczanka kupiłam ale szkoda gadać,mogłaś mi przegadać do rozumu zeby jej nie brac,a co do pierwszej sukienki to moja też jest jaśniejsza bo chyba granatowych nie mieli:/

no i wena sie skończyła:/:/

kamcia :-D :-Dmoże burdelówka była tańsza:-Dważne ze sukienka ładna

Ostatnia edycja:
Bry:-)
MartaF,AsienkoM-Pauletta na Dukanie jest i tak jej pięknie idzie:tak:
Sukienkę Lubiczankową pamiętam,faktycznia ta sama:tak:Obydwie są świetne,a tej pani to co zrobili z twarzą?:oo2::oo::unsure::huh:Dobrze,że jej w czerwoną nie ubrali bo burdel byłby konkretny:-D

Barmanko79 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...

KT18_Kwiaty.jpg

A ja dziś na 13:50 mam wizytę w szpitalu i jak zwykle nie chce mi się tłuc,ale co zrobić...Fuksem Radka udało mi się koleżance wcisnąć bo inaczej musiałabym go ze szkoły szybciej zwolnić i ciągnąć ze sobą:baffled:
Idę coś wszamać bo się najmłodszy dopomina:tak:

Hejoo :blink: ja wpadam jak po ogień za niedługo zbieram się na meeeega spacer na piechotkę odbiorę Wiktorka ze szkoły pewnie się ucieszy :tak: miałam pisać na jakiej jestem diecie ale widzę Tichonek mnie wyręczyła :-) dziękuję ;-)
Marta kiecki bombowe echhh kiedy ja się w taką wcisnę dobrze przy tym wyglądając :sorry2::sorry2::sorry2:
Barmanko Zobacz załącznik 345350

reklama
helloł

Barmanko

Zobacz załącznik 345358

anineczko
cóz za wytłumaczenie - jak nie Ty :dry: w kazdym bądz razie siup:-D buzka;-)

Tichonkowa i znów ten nieszczęsny wtorek :sorry: powodzenia :*

lubiczanko buła z Lidla jest pyyyszna :cool2: ucałuj bąbelka ode mła

Marta kiecki kól :cool2: tylko nie bierz czasem przykładu z tej pani co się w nią wbiła :baffled::-D koszmar

słonko jest- co z tego ze zimno :dry:- polatam troszke po chalupce to się zaraz rozgrzeje,

Udanego dnia laseczki

aaaa pauletta juz 3mam kciuki za Twój spacer ;-) oby "przeszedł" gładko

madbebe juz po śniadanku ? :-p

asienko_r zostaw pranie chodz do nas :tak::-)

dobra lete

Do góry