reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF - promocja jest chyba tylko w tamtym Tesco ja w weekend kupilam Pamki w Bootsie 3za2, za 3 opakowania zaplacilam 30jurkow;-) a w tesco bylo jedno za 35:szok:, a z tego co mi wiadomo przez to ze wlasnie otworzyli nowe tesco tam kolo Ciebie AsienkaM1986 to w Dunsie ale tylko tam tez maja byc jakies promocje:tak:
u nas tez weekend spedzony prawie caly na dworze takaaaaaaaaaaa pogoda super,
spokojnej nocki:-)

reklama
siemako

milego dnia zycze
ja dzisiaj na bilans z mloda ide..a tak mi sie nie chce ze hej.. do tego jakas taka podziembiona jestem..wrr...
lece sie ubierac i mlodego do szkoly szykowac

Dzień dobry
Asieńko-ale interes z tymi pampkami-1op za 11 a 2 za 25???A husteczki pampersowe już dłuuugo są w promocji(-pokazywałam Ci MArta!!!).A sukienusią się pochwalisz?
Aaniu-zwalniamy obroty!!!Teraz juz nie sprintem a spacerkiem do końca:)
Wiesieńko-jak się mieszka?
Didi-szybkiego bilansowania i zdrówka:)
Kamcia-no widzisz...ale w najgorszym razie,jesli nie szybciej,to w lipcu jeszcze z brzucholem będę:)
No idę sobie,bo nie dietkuję i bułka lidlowska na śniadanko mnie wzywa;)Miłego dnia

hello:-)
Ja chcialam sie tylko przywitac, bo jakos weny do pisania brak a i nic sie nie dzieje,wiec nie ma co pisac ;-)
Marta -sukienusie sliczne :-)a i zdrowka:happy2:
Didi-zdrowka oby przeziebienie przeszlo:tak:
Lubiczanko-smacznego :-)
lece pic kawke i domek ogarnac trzeba, milego dzionka:-)

Marta-hahahaha-ta pierwsza to identyko,którą kupiłam kilka miechów temu,i którą tu tez reklamowałam(więc nie ma wyjścia żeby mi sie nie podobała:))))...Tylko moja jest jaśniejniebieska:)))A druga-sukienka przepiękna,a modelka-koszmar;)
Kamcia-a skoro o kieckach to zamówiłas w końcu tą z allegro?
Marcysia-a dziękuje:)Smacznej kawusi:)

reklama
hej

Didi zdrowka
MartaF rowniez zdrowka zycze i sukienki swietne
Lubiczanka pisalam wczoraj jak potluczona, no bo bylo wywieszone ze za 1 opakowanie 16.99 a 2 opakowania za 25, wiec wzielismy i okazalo sie ze kazde pudelko sprzedaja za 11

Milego dzionka

Ale usmialam sie z siebie w niedziele:-p. Jak bylismy na zakupach to stwierdzimy, ze zjemy na miescie no i tak zrobilismy. Jak juz skonczylismy to mielismy jeszcze chwilke posiedziec i isc dalej na zakupy:tak:, ale jak zobaczylam, ze przyszedl chlopiec z ospa to w minute sie zwinelismy:-D. Nigdy nie sadzilam, ze tak na ospe zareaguje choc wiem, ze im wczesniej przebyta tym lepiej;-).

Ostatnia edycja:
Do góry