reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
kamcia a doczekałam sie,w sumie sami pojechaliśmy na granice i upchaliśmy go w zafire:-)dzieci mają frajde i nie tylko nasze:-D

mnie grypa dopada,ledwo przełykam,krtań mnie boli:/:/ czytam ale łeb boli i nie mam natchnienia pisac:/:/

Byłam z mężem w Nowym otwartym Pawilonie,popatrzec co tam maja.Jeszcze wszystkich sklepików nie maja po otwieranych.Ale kupiliśmy nianie z Fisher Prince :-).
Landrolka nasza dzis była,i wymieni nam okno w pokoju,wiec jestem happy.:-):tak:.
Lubiczanko lepszego humorku.:tak:

Hejka

Aniaa83 nie szalej kochana
MartaF zdrowka zycze

Wczoraj bylismy na zakupach w Blanchardstown i kupilismy Zuzi sukieneczke na chrzciny, potem zajechalismy do naszej pracy bo szefowa chciala mala zobaczyc a nastepnie na spacer do ogrodu rozanego.

Dzisiaj otworzyli u nas pawilon, narazie jest Tesco ale wkrotce tez pootwieraja inne sklepy, i kupilam Zuzi troche nowych ubranek, a potem juz z mezem 2 pudelka Pampersow po 96 sztuk w kazdym za 11 euro za pudelko i 6ciopak chusteczek Pampers za 4.99.

Milego wieczoru zycze.

:tak::tak::tak:

Tylko nie wiem czy wszedzie czy tylko u nas na otwarcie, a z tego co widzialam to wszystkie rozmiary w pudelkach byly po 11 euro lub 2 za 25

dzięki bardzo jutro sprawdze:tak:

mój Szymek spał w dzień 4 godziny:szok::szok::-) sam zasnął:tak:i godzine temu też padł sam na kanapie:-Dchyba odzyskałam synka bo od 3 dni tylko piszczał i ciężko było mu zasnąć:baffled:

a zapomniałam,Pauletta jaką dietke stosujesz??:confused:bo ja żadnej tylko jem mniej i schudlam 7kg i dalej stoi w miejscu:baffled:choć przyznam szczerze zaniedbałam kinecta:baffled::baffled:

Pauletta no wlasnie jaka??
MartaF a w co grywasz bo ja tez mam kinekta i kupilam sobie na niego cwiczenia ale narazie nie daje rady bo po 10 minutach wysiadam. A i z tego co przeczytalam ta promocja na pampki jest do jutra chyba.

Zauwazylam ostatnio ze jak sie zmecze to mam problemy z oddechem jakbym astme miala, a zrobilo mi sie tak jak w ciazy bylam

reklama
w adventure i mam drugą:tenis,siatka,boks,łyżwy i inne ale chce sobie fitnes zakupić i dać czadu przed weselem, a tak wogole przyszła mi sukienka dzisiaj,jest świetna i musze ciałko wyćwiczyc:-D

Do góry