reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko-ten sam:tak:Ja tez jestem tego zdania co Tichonek-gdyby to było roztrząsanie katastrofy pewnie bym nie oglądała.A takie coś,to co innego.
Aniaa-jak po imprezce?;-)
Moje okna okurzone straszliwie:baffled:ale nie mam pędu:no::-p
Do tego jeszcze mala coś zasnąć nie może..:nerd:
anineczko-mój tez do mycia okien sprzętu potrzebuje:-D-pomyśleć ze nam kobietom wystarczy płyn i coś do wytarcia:blink:
Tichonek-'liczba 23'?-nam jakoś nie podszedł.Oglądaliśmy 'rezydenta'.Nawet,nawet.
no właśnie mnie zwiastun zainteresował-ale ciapa jestem i sklerotyczka:(
a 23 nas znudziło-początek wydawał się dobry,ale usnęłam-a J w międzyczasie przełączył:dry:Z oknami poczekaj ne pęd-nie ma nic na siłę-ale jak już Cię najdzie to nie odkladaj,bo nie wiadomo kiedy po raz kolejny przyjdzie ochota na takie"zabawy";-)
Tichonek-to juz zaciskam kciuki:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hey
Jola, gratuluję coreczki :tak:
Dziś fajna pogoda na mycie okien, ja tego nie cierpie :no:
Tez oglądałam ten dokument, ale nie cały
Tichonek mówisz ze "Wyrok smierci" fajny, mnie jakos tytuł zniechęcił i puścilismy Prosto w serce, za to Numer 23 oglądalismy do konca, dla samej zasady aby zobaczyc jak to nudziarstwo sie skonczy :sorry2: hmm koniec zaskakujący, opowiedziec wam :-)

Lubiczanko, jajko sadzone :-D:-D:-D:-D:-D dobre

Oki zmykam, bo zaraz chłopaki na lunch przyjada, Eryk dostal liscik ze dzis mamy przyjsc na rozmowę, ciekawe o co chodzi :confused:

Hello.Pogoda rewelacyjna:-).Dzis juz troszke posiedziałam na ogrodeczku,słońce cieplutko grzeje.Zaprosiłam na cherbatke i pogaduchy Anie83.:-)Posiedzieliśmy sobie.
Jeszcze raz Kochana dziekujemy za zaproszonko na urodzinki Twoje,super było wczoraj.
Za niedlugo bedzie mój M pójdziemy na spacerek nad morze:-):tak:.
Więc życze Miłego piatku.

Hejka. Ale piekna pogoda, bylam na spacerze. Po drodze spotkalam Aniaa83 jak wracala od Gliwy, chwilke pogadalysmy
Marcysia dobrze, ze juz samochod sprawny
Tichonek, wszystko bedzie dobrze i wyluzuj troszke

Ojej moja Zuzia juz 3 miesiace skonczyla, a tak niedawno na porodowce bylam

ale sie fajnie temat rozkrecil...cytrynki,grejfruty,balony,jajka sadzoen:-D:-D:-DLubiczanko tekst niezly;-):-D
ja Niestety nie ogladlaam tego dokumentu,mam nadzieje ze bedzie powtorka wiec obejrze,a jak nie to moze z netu wezme...

Anineczko moze zamienimy sie ...ja ci dam cytrynki a ty mi grejfruty:-D:-Dto i u mnie wtedy pewnie popekaja gumy w pizamach:-p:-D:-D

wrocilam z Szymem z urodzin:)
dzieci sie wybawily,a ja sie objadlam...fajny tort zrobila-w ksztalcie psa...
wypilam troszke martini:-p

a pogoda mamy cuuudna nie prawdaz:-D:-D:-)

lubiczanko-ten sam:tak:Ja tez jestem tego zdania co Tichonek-gdyby to było roztrząsanie katastrofy pewnie bym nie oglądała.A takie coś,to co innego.
Aniaa-jak po imprezce?;-)
Moje okna okurzone straszliwie:baffled:ale nie mam pędu:no::-p
Do tego jeszcze mala coś zasnąć nie może..:nerd:
anineczko-mój tez do mycia okien sprzętu potrzebuje:-D-pomyśleć ze nam kobietom wystarczy płyn i coś do wytarcia:blink:
Tichonek-'liczba 23'?-nam jakoś nie podszedł.Oglądaliśmy 'rezydenta'.Nawet,nawet.

A dziekuje imprezka sie udala :-) co prawda w malym gronie ale bylo bardzo sympatycznie:-)
Od J dostalam zloty komplet kolczyki i lancuszek z wisiorkiem oraz dwa kupony totolotka :-)Od Gliwy dzbanek,kubek i dzbanuszek na smietanke zapakowany w piekne pudelko i od drugich znajomych komplet nivea visage rozswietlajacy w takim koszu wiklinowym,to sie pochwalilam :-D

Dzis mnie kregoslup napierdziela jak nie wiem co :baffled:

Tichonek wczoraj mnie nie bylo wiec napisze dzis :-)piekne suwaczki :-)
No i zycze Ci aby doszlo do spotkania z Lubiczanka :tak:

Anineczko jak tam pidzama kupiona :-)

Ostatnia edycja:
Ha ha bardzo śmieszne,gumki same poszły w piżamie,nikt im nie pomógł :dry:
Ale kupiłam kupiłam...:-D:-D
I jakieś cichobieżki bo w adidasach noga gorąca :baffled:
W pewnym momencie na termometrze było 26,5 stopnia :-D:-D
I też na placu zabaw posiedziałam jakieś 2h.Później zakupy i dopiero teraz do domu zlądowałam :sorry2:

Jutro jadę obejrzec auto :cool2:

AsieńkoM no rosną te dzieci,rosną.Ludzie to już 3 miesiace? :szok:

Normalnie padam,gorącoooo :-D:-D

Kot mój dostał w prezencje smycz 5 metrową i teraz może śmigac po ogródku ile wlezie :-D:-D

Chłopaki na trampolinie,obiadek wstawiłam to i kawkę sobie zrobię ;-)

Asieńko-buziak w czółko dla 3miesięcznej córci:*
Ewelcia-no niektórzy i takie jajka maja:/
Tichonek-ja tam na arbuzy złego słowa nie dam powiedzieć;)))
Anineczko-no masz-że niby same gumy popękały?;))))Jutro trzymam kciuki za aut;)
Monidan-nic w tym zabawnego-co maja powiedzieć panie ogólnie uważane za"deski";)))))No dajesz streszczenie filmu:tak:

reklama
Se wykminiłam jednak ze szkoda pogody nie wykorzystać i tym sposobem nienasłoneczniona cześć okien umyta..:happy2:najgorzej ze zauważyłam potrzebę wyprania firanek..hmmm:dry:

anineczko
-co za autko?:-poby przypasi
ło :tak:

...a moje dziecko dzisiaj 1,5 roczku kończy:szok::happy2:

Do góry