reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien dobry
:-)
Dziekuje bardzo za wszystkie zyczenia

Lubiczanko mowisz ze Ci sie snilam :-) a na kawke jak najbradziej zapraszam

Tichonku nie zamartwiaj sie na zapas,bedzie dobrze innej opcji nie ma!!!

Gliwa nic nie wspominalas ze zle sie czulas,dobrze ze Ci przeszlo i dziekuje ze dotarliscie,za prezent rowniez dziekuje :-)

Jola serdecznie Ci gratuluje,pelen szacuneczek dla Ciebie,niezla kluska z corci:szok:

Jakos dzis sie kiespko czuje :/ kregoslup mnie boli jak cholera,chodzic nie moge,lezec tez zle ehhhh
Pogoda piekna a moj zaraz do pracy jedzie ehhhh:wściekła/y:

reklama
Aaniu-dziekuję...moze bedzie mi kiedys dane skorzystać:)))Poprawy samopoczucia:)
Ale się nudzę...miałam sobie pojechać do Clonmel,ale J nie mial wpływu z pracy:(((Że niby mają problem z programem-taaaaaaa jasne:(((No i du.a!!!
Pierogi mam z wczoraj,więc tylko dla J coś wykombinowac na obiad muszę...i tylko odkurzyć muszę-ale Daniel spi:/o-okna pomyje:)

d.dobry!

Podczytuje Was przy śniadanku..;-)-chlebek z dynia z lidla..mniaaaam,uwielbiam świeże pieczywko:-DJakoś mnie ssie ostatnio z rana:confused:-wcześniej śniadanie jadałam około południa lub po..:blink:

A. mowil ze dzis ma byc nacieplejszy dzien jak dotychczas..weekend tez ma byc cieply-super!

Tichonek
-3mam kciuki za 'bezkomplikacyjny' poród.Rozumiem obawy-w sumie ciężko o tym nie myśleć..:sorry2: Co do cycków..-tez myślałam ze wiecznie bede miała duuuze,ale teraz schudłam i cycki ze mną..;-)wiec nie mów hop;-):tak:
lubiczanko-i na mnie okna czekają :baffled:Tylko nie wiem czy się zmobilizuje przed wyjazdem..:blink:

Oglądałyście wczoraj dokument o katastrofie smoleńskiej?Ciężko było nie płakać:-(

Słonecznego dzionka!:tak::-)

Madbebe ja wczoraj nie ogladalam bo mielismy gosci ale sobie nagralam i dzis obejrze.We srode ogladalam tylko teraz nie pamietam na jakim kanale "Lot Smolenski" zryczalam sie jak nie wiem co ....:-(

Madbebe-dobry chlebek nie jest zły:tak::-DA tez miałam ogladać,ale koniec końców zapomniałam-mówisz o tym na tvn?A od rana sie napalałam,bo zapowiadali w DDTVN:zawstydzona/y:
Ja okna muszę poszorować,bo mi dziad kosząc trawę posyfił,że ledwo coś przez nie widać;-):-(

Witam :-):-)

Ciepełko,ciepełko czyżby lato do nas szło?

Madbebe oglądałam,oglądałam.Nooo łza się w oku kręciła.:-(

Może i ja dokończę mycie okien na dole,na górze M ma umyc,już sobie w zeszły weekend sprzęt do tego przywiózł...teraz leży ten cały sprzęt i nabiera mocy prawnej:dry:

Tichonku to nie musisz się wypinac by pierś była z przodu :tak::-D:-D
No i to jest to,ja chciałabym gdzie niegdzie schudnąc,ale teraz mam cycki w sam raz,takie mi się podobają,a jak schudnę to i rozmiar mi się zmniejszy sporo :dry::dry: aaaa teraz są takie fajneeee:-D:-D:-D

Dobra,piję kawkę i lecę do sklepu jakąś piżamę sobie kupic bo mi poszły gumki we wszystkich spodniach piżamowych :baffled:

Ja też oglądałam wczoraj ten program:tak:Myślę,że tak zrobiony dokument z opowieściami bliskich jest najlepszy,bezstronny:tak:A po tym programie tez był świetny film i nawet z P do końca wytrwaliśmy,my takie śpiochy:-D
Anineczko co Wy z M po nocach wyprawiacie,że gumki w pidżamach nie wytrzymują?!:szok::-D:-D

Ja też oglądałam wczoraj ten program:tak:Myślę,że tak zrobiony dokument z opowieściami bliskich jest najlepszy,bezstronny:tak:A po tym programie tez był świetny film i nawet z P do końca wytrwaliśmy,my takie śpiochy:-D
Anineczko co Wy z M po nocach wyprawiacie,że gumki w pidżamach nie wytrzymują?!:szok::-D:-D
buahahahahaha!!!A to dobre pytanie:-D:-D:-D

lubiczanko-ten sam:tak:Ja tez jestem tego zdania co Tichonek-gdyby to było roztrząsanie katastrofy pewnie bym nie oglądała.A takie coś,to co innego.
Aniaa-jak po imprezce?;-)
Moje okna okurzone straszliwie:baffled:ale nie mam pędu:no::-p
Do tego jeszcze mala coś zasnąć nie może..:nerd:
anineczko-mój tez do mycia okien sprzętu potrzebuje:-D-pomyśleć ze nam kobietom wystarczy płyn i coś do wytarcia:blink:
Tichonek-'liczba 23'?-nam jakoś nie podszedł.Oglądaliśmy 'rezydenta'.Nawet,nawet.

Ostatnia edycja:
reklama
Madbebe,nie,nie "Liczba 23" przedwczoraj leciała:tak:Też się na ten film napaliłam jak szczerbaty na suchary ale nie podszedł ani mnie ani P,posnęliśmy na nim:-DWczoraj leciał "Wyrok śmierci" o facecie,któremu gang na jego oczach syna zabił i o tym jak on się potem mścił:tak:
A ja się spakowałam bo wieczorem do Cork wybywamy:tak:Lubiczanko bądź zwarta i gotowa,mam nadzieję Cię nawiedzić w niedzielę:tak:Tfu,tfu,mam nadzieję,że tym razem w końcu dojadę,tfu,tfu:-pBędę tarabanić do Ciebie w niedzielę co,gdzie,o której i czy na pewno dotrzemy:tak:I tak na dobrą sprawę,Margaritta rację miała,prędzej bym od Ciebie moje fanty odebrała niż od niej bo się z nią jeszcze nie widziałam:-p
Idę po młodego zaraz i na plac zabaw,praży nieźle:-)

Do góry