reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Seat Alhambra fajne autko. 7 os
Lubiczanko wymienilas moje same ulubione autka ;-)
Ale z tego co kojarze to wy macie jakies 7 osobowe

Anineczko karteczka nic takiego chodziło aby ćwiczyć znErykiem wiecej kształtów i takie tam one more than ect
U mnie dzis spaghetti z parmezanem i bazylia mniam :-)

Lubiczanko jak to bywa w takich filmach główny bohater okazał sie autorem książki i morderca
Madbebe to Wikta to juz pannica wow 1.5 roczku
I przyznaj sie cos ty wyprawiala ze dziecko mowi ze tatuś ma Mariusz na imię :szok: :-D

reklama
Monidan-mamy Trajeta,ale 1-stary(2001),a dwa-my lubimy zmieniać;))))
Anineczko-no fakt-choć do zafiry jakiś kolos być nie musisz:)A żeby zmienić,to musi się trafić naprawdę okazja-bo my eurem nie smierdzimy...a chcemy kupić i dopiero trajeta sie pozbyć:/

Anineczko trzymam kciuki za autko:)

Madbebe calus wielki dla Twojej Witki:)

Lubiczanko wy pewnie juz cos mlodszego szukac bedziecie?nas ztrajet tez byl z 2001r ale smigal jak ta lala...

oo znajomi wpadali nara

Anineczko powodzenia w szukaniu autka:-)
Moniadan a oglądałam ten 23, nic specjalnego i to zakończenie OMG:baffled:

Ania dzisiaj nie miała drzemki, szkoda mi ją kłaść, jak taka piękna pogoda:-D, robi tap ta po ogródku

Ewelcia u Was to się drzwi nie zamykają,wiecznie goście.Ale co się dziwic,ja wy tacy fajni,no ;-) My też do was pchamy oknami i drzwiami ;-)
Miłej posiadówki.Będzie siup?

Lubiczanko nigdy w Zafirze nie siedziałam,ale w Waszym trajecie czułam się jak w jakimś busie :cool2: tak daleko miałam do deski rozdzielczej :szok::-D:-D
No i wierzę,że najpierw trzeba cos kupic a potem sprzedac,chcę tak samo zrobic.To znaczy kupiec u nas juz jest i przebiera nogami bo już miał chętkę na moje auto z pół roku temu,ale trza będzie coś dołożyc do nowego autka i tutaj pojawia się malutki problemik :blink::szok::-D

Moniadan aaaa to tylko o to chodziło.Eeee to luzik ;-) No ale przecież Eryk to tak grzeczne dziecko,że nie mógł by nic nawywijac :-)

A do mnie jedzie Żubr :cool2::cool2:

Asieńko wyczuwam radośc w postach...czyżby zęby dały spokój? :dry:;-):-D:-D

Anineczko-uwierz mi,że to pierwsze wrazenie ino:)
Ewelcia-no chociaż o rok a musi być młodszy;))))
A my zamiast siupów i żubrów na wieczór mamy szampana:))))Ale nie takiego z % tylko w Lidlu kupiłam takiego lodzika(7e:/) w kształcie połozonej butelki szampana-tak więc wieczorek nam się zapowiada smakowicie:)))

reklama
ja juz tez dawno wystawilam swoją zafire ale same durnie dzwonią i dają mi śmieszną kase:/:/a sprzedawac nie musze bo nic sie nie dzieje w nim i sie przydaje,ostatnio quada w nim przywieźliśmy bo wszystkie siedzenia ładnie sie składają:-) poprostu passata nam sie zachciało:-)

anineczka,lubiczanka powodzenia w szukaniu autek:-)

Do góry