reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Seat Alhambra fajne autko. 7 os
Lubiczanko wymienilas moje same ulubione autka ;-)
Ale z tego co kojarze to wy macie jakies 7 osobowe

Anineczko karteczka nic takiego chodziło aby ćwiczyć znErykiem wiecej kształtów i takie tam one more than ect
U mnie dzis spaghetti z parmezanem i bazylia mniam :-)

Lubiczanko jak to bywa w takich filmach główny bohater okazał sie autorem książki i morderca
Madbebe to Wikta to juz pannica wow 1.5 roczku
I przyznaj sie cos ty wyprawiala ze dziecko mowi ze tatuś ma Mariusz na imię :szok: :-D

reklama
Monidan-mamy Trajeta,ale 1-stary(2001),a dwa-my lubimy zmieniać;))))
Anineczko-no fakt-choć do zafiry jakiś kolos być nie musisz:)A żeby zmienić,to musi się trafić naprawdę okazja-bo my eurem nie smierdzimy...a chcemy kupić i dopiero trajeta sie pozbyć:/

Anineczko trzymam kciuki za autko:)

Madbebe calus wielki dla Twojej Witki:)

Lubiczanko wy pewnie juz cos mlodszego szukac bedziecie?nas ztrajet tez byl z 2001r ale smigal jak ta lala...

oo znajomi wpadali nara

Anineczko powodzenia w szukaniu autka:-)
Moniadan a oglądałam ten 23, nic specjalnego i to zakończenie OMG:baffled:

Ania dzisiaj nie miała drzemki, szkoda mi ją kłaść, jak taka piękna pogoda:-D, robi tap ta po ogródku

Ewelcia u Was to się drzwi nie zamykają,wiecznie goście.Ale co się dziwic,ja wy tacy fajni,no ;-) My też do was pchamy oknami i drzwiami ;-)
Miłej posiadówki.Będzie siup?

Lubiczanko nigdy w Zafirze nie siedziałam,ale w Waszym trajecie czułam się jak w jakimś busie :cool2: tak daleko miałam do deski rozdzielczej :szok::-D:-D
No i wierzę,że najpierw trzeba cos kupic a potem sprzedac,chcę tak samo zrobic.To znaczy kupiec u nas juz jest i przebiera nogami bo już miał chętkę na moje auto z pół roku temu,ale trza będzie coś dołożyc do nowego autka i tutaj pojawia się malutki problemik :blink::szok::-D

Moniadan aaaa to tylko o to chodziło.Eeee to luzik ;-) No ale przecież Eryk to tak grzeczne dziecko,że nie mógł by nic nawywijac :-)

A do mnie jedzie Żubr :cool2::cool2:

Asieńko wyczuwam radośc w postach...czyżby zęby dały spokój? :dry:;-):-D:-D

Anineczko-uwierz mi,że to pierwsze wrazenie ino:)
Ewelcia-no chociaż o rok a musi być młodszy;))))
A my zamiast siupów i żubrów na wieczór mamy szampana:))))Ale nie takiego z % tylko w Lidlu kupiłam takiego lodzika(7e:/) w kształcie połozonej butelki szampana-tak więc wieczorek nam się zapowiada smakowicie:)))

reklama
ja juz tez dawno wystawilam swoją zafire ale same durnie dzwonią i dają mi śmieszną kase:/:/a sprzedawac nie musze bo nic sie nie dzieje w nim i sie przydaje,ostatnio quada w nim przywieźliśmy bo wszystkie siedzenia ładnie sie składają:-) poprostu passata nam sie zachciało:-)

anineczka,lubiczanka powodzenia w szukaniu autek:-)

Do góry