reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Aniaa Wszystkiego Najlepszego po raz drugi Kochana,i do zobaczenia wieczorkiem.:-)
Jolu Gratulacje z narodzin córeczki,ale duża dziewczynke urodziłaś i tak szybko Ci poszło.Super.:-),jestem ciekawa jak mi pójdzie poród.
Asia to fajny prezent dostałaś od męża.;-)
Byłam juz dziś na mieście,a tak sie okropnie poczułam jak juz wracałam do domku,masakra.Było mi słabo,az musiałam sobie usiasc na murku.Ale jakos doszłam do domku,odrazu usiadłam w fotel.Po jakims czasie mi przeszło.I juz lepiej.
Dziś wieczorkiem wychodzimy z mężusiem do Ani83.:tak:
Milego Dnia.

dobry!:-)

Aaniu-najlepsze życzenia!spełnienia marzeń!
jola24-:szok:OMG, ależ duża dziewczynka!Gratuluje!Niech zdrowo rośnie!:tak:
asienko-śmiesznie to zabrzmi,ale Wikta rzadko słyszy jak ktoś mówi do mnie po imieniu i chyba nie kojarzy:no::zawstydzona/y:Dla niej jestem 'musia';-):happy2:
Pewnie Ania gdzieś zasłyszała,co?:-D
Ostatnio powiedziała, ze tata ma na imię Mariusz:-DJa nie mogę z Nia czasem i jej wyobraźnią :-D Pies sąsiadów tak jej się wbił w głowę (zawsze ujada wieczorami,jak zasypia),ze wczoraj groziła palcem krowom,mówiąc żeby na Nia nie szczekały..:-D

Idę zupkę doprawić ;-)
Milego dnia wszystkim!

Jola24-masz powody być z siebie dumna-GRATULUJĘ!!!
Asieńko-hihi-tak długo jak jej będziesz zwracać uwagę bedzie ja to bawić-nie reaguj jak mówi inaczej jak"mamo":tak:
Tichonek-Ty sie nie stresuj-pójdzie szybko:)
U nas obiad gotowy-no prawie...tzn dla reszty towarzystwa ready,ale dla siebie zapragnęłam ruskich,wiec muszę do pl sklepu po twaróg śmigać:)))Chata ogarnieta,landlord był-zobaczyć poczynania w moim ogrodzie,który wyglada...ciut lepiej:/:dry:Ale co tam-damy radę:tak::-D
Brykam po moją księżniczkę i do sklepu:-)

siemanko

dopiero co usiadlam od rana w biegu...musialam tax oplacic.. pochodzilam chwilke po sklepach ale z dzieciakami to trwa wieki
a jak wychodzilam pogoda byla do D... a teraz cudenko normalnie..slonko mocno grzeje a ja za 1,5 godiny znowu w droge wrri to w korkach bede jechala masakra ..ale coz mam jazdy z irl. instruktorem i zobaczymy co powie o mojej jezdzie hihii

Hej dziewczynki

Ja jak zwykle z doskoku, nie wiem czy mnie ktos pamieta ale wpadlam pochwalić się córcią.
Liwia urodziła sie 05.04.2011 o godz 2.40 i wazyla jedyne 4940g. Jestesmy juz w domku i czujemy sie dobrze.
Zobacz załącznik 343889

pamietamy pamietamy a teraz jeszcze bardziej zapamietamy po wadze dzieciatka ..corcia śliczna i niezla kuleczka z niej albo bynajmiej duzo faldek do calowania...jejku juz widze te udka takie fajnie ..Gratuluje szybkiego porodu i cudownej ksiezniczki..

Tichonku no teraz kolej na Ciebie...hihi a jakie piekne zdjecie masz w podpisach..

reklama
ale ty wygadana dzisiaj:-D
ee ty chyba bardziej:-D
czesciej Ty tak wpadasz jak po ogien niz Lubiczanka:-p;-):-D

Anineczko-no co-czasem się zdarza-Matt lubi poprzymierzać garderobę w każdym rozmiarze;)

)
dobrze ze mam tez wieksze rzeczy dla Szymka bo jak cos upoluje to kupuje na zapas:)
;-):tak:

Hej dziewczynki

Ja jak zwykle z doskoku, nie wiem czy mnie ktos pamieta ale wpadlam pochwalić się córcią.
Liwia urodziła sie 05.04.2011 o godz 2.40 i wazyla jedyne 4940g. Jestesmy juz w domku i czujemy sie dobrze.
Zobacz załącznik 343889
pewnie ze pamietamy...
cora sliczna...no i ta waga:szok:szym tyle wazyl jak mial jakies 4miesiace:szok::cool2::sorry2:

Tichonku super ze niespodzianka sie udala....
chyba muszei ja upiec to ciasto marchewkowe

M pojechal z mlodym na bilans na 2latka a ja siedze w domu z mloda....na szczescie jeszcze spi,wiec mam chwile...jakos ostatnio wyrobic sie z niczym nie moge:sorry2::cool2:

Do góry