reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
343452d1295530918-mamy-z-irlandii-kwiaty-na-imieniny.jpg

A ja dziekuje za wczorajsze zyczenia.
na urodziny od meza dostalam ekspres do kawy o ktorym marzylam Nescafe Dolce Gusto. Musze jeszcze kupic sobie ladne filizaneczki i zrobic zapas kawki i zapraszam na kawe.

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
hello
Ja od wczoraj zla chodze bo autko odmowilo posluszenstwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:J zawiozl go do mechanika,ciekawa jestem co to sie stalo:confused:.Mam nadzieje,ze nic powaznego i drogiego_Oby go szybko naprawil,bo dzis kolezanka mlodego do przedszkola wziela.Wrrrr
Aniaa-wszystkiego najlepszego:-)
Tichonku-masz racje,ciasto Larci przepyszne;-)ja zrobilam z polewa, bo akurat serka braklo i dodalam migdaly,mniam:tak:
lece cos przekasic:-p

Aaniu-100 wspaniałych latek!wszystkiego co sobie wymarzysz i zdrówka:)A wiesz,że mi się dziś śniłaś????Byłam u Ciebie na kawce i wystawiałyśmy do wynajęcia dwa pokoje z łazienkami w Twoim domku:DDDDDDD
Tichonek-faJNIE,że P zaskoczony,a co ważniejsze zadowolony...a teraz to już finiszujesz:))))
Marcysia-uuu-trzymam kciuki za szybkie i tanie rozwiazanie kłopotu z bryka:))))
Anineczko-no co-czasem się zdarza-Matt lubi poprzymierzać garderobę w każdym rozmiarze;)
AsieńkoM-no cóż za prezent-ostatnio w dunnes widzieliśmy takie przepiękne filizanki-4 na takich slicznych podstawkach prostokątnych-na połowie stoi filizaneczka a połowa jest pusta-na ciacho np:))))
Marta-przygadal kocioł garnkowi;))))

Witam sie

Tichonek ciesze sie ogromnie,ze ciasto Ci zasmakowalo. Ja tez je pieke w tortownicy zawsze :-)

Marcysia o rany!Wspolczuje!Dobrze jednak, ze teraz, a nie jak bylas sama.

Hej dziewczynki

Ja jak zwykle z doskoku, nie wiem czy mnie ktos pamieta ale wpadlam pochwalić się córcią.
Liwia urodziła sie 05.04.2011 o godz 2.40 i wazyla jedyne 4940g. Jestesmy juz w domku i czujemy sie dobrze.
S8002308.jpg

reklama
Do góry