reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
343452d1295530918-mamy-z-irlandii-kwiaty-na-imieniny.jpg

A ja dziekuje za wczorajsze zyczenia.
na urodziny od meza dostalam ekspres do kawy o ktorym marzylam Nescafe Dolce Gusto. Musze jeszcze kupic sobie ladne filizaneczki i zrobic zapas kawki i zapraszam na kawe.

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
hello
Ja od wczoraj zla chodze bo autko odmowilo posluszenstwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:J zawiozl go do mechanika,ciekawa jestem co to sie stalo:confused:.Mam nadzieje,ze nic powaznego i drogiego_Oby go szybko naprawil,bo dzis kolezanka mlodego do przedszkola wziela.Wrrrr
Aniaa-wszystkiego najlepszego:-)
Tichonku-masz racje,ciasto Larci przepyszne;-)ja zrobilam z polewa, bo akurat serka braklo i dodalam migdaly,mniam:tak:
lece cos przekasic:-p

Aaniu-100 wspaniałych latek!wszystkiego co sobie wymarzysz i zdrówka:)A wiesz,że mi się dziś śniłaś????Byłam u Ciebie na kawce i wystawiałyśmy do wynajęcia dwa pokoje z łazienkami w Twoim domku:DDDDDDD
Tichonek-faJNIE,że P zaskoczony,a co ważniejsze zadowolony...a teraz to już finiszujesz:))))
Marcysia-uuu-trzymam kciuki za szybkie i tanie rozwiazanie kłopotu z bryka:))))
Anineczko-no co-czasem się zdarza-Matt lubi poprzymierzać garderobę w każdym rozmiarze;)
AsieńkoM-no cóż za prezent-ostatnio w dunnes widzieliśmy takie przepiękne filizanki-4 na takich slicznych podstawkach prostokątnych-na połowie stoi filizaneczka a połowa jest pusta-na ciacho np:))))
Marta-przygadal kocioł garnkowi;))))

Witam sie

Tichonek ciesze sie ogromnie,ze ciasto Ci zasmakowalo. Ja tez je pieke w tortownicy zawsze :-)

Marcysia o rany!Wspolczuje!Dobrze jednak, ze teraz, a nie jak bylas sama.

Hej dziewczynki

Ja jak zwykle z doskoku, nie wiem czy mnie ktos pamieta ale wpadlam pochwalić się córcią.
Liwia urodziła sie 05.04.2011 o godz 2.40 i wazyla jedyne 4940g. Jestesmy juz w domku i czujemy sie dobrze.
S8002308.jpg

reklama
Do góry