reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No musiałam wpaść się Wam pochwalić moją i J akcja:))))))
Siedzimy przed YCD,ja w pidżamie i nagle-kochanie jedziemy po bułki do pieczenia,bo zapiekankę chcę:))))No i teraz sobie siedzą w piekarniczku takie buły z pieczarkami,szynusią i całym mnóstwem serka-ślinię się na samą myśl(i zapach):))))))
No a tak w ogóle to miłego wieczorku i spokojnej nocki:)))))

Lubiczanko ech...smaka robisz..a ja taka glodna jeststem....

ogarnelam po arz drugi dzi juz moj mega sajgon w chacie:-D:-D:-D
Mialam gosci-mega super gosci :-D:-D:rofl2::-p:szok:nasza prezesowa z rodzinka;-):tak::-Ddzieki za super wieczor:)

Tichonka wcielo..mam nadzieje ze przyczyna sa P urodziny:)
suwaczki juz dzis widzialam...:-Dnie dlugo bedziesz sie pakowac i hop na porodowke:)

Didi no ciacho super ci wyszlo, ja raz robilam jogurtowe ale mi nie wyszlo- jak w piekarniku siedzialo bylo dobrze ale jak wyciagnelam oklaplo na wysokosc 1 cm i jakies takie dziwne w smaku bylo- a slodzik to jaki uzywasz?
W koncu mloda spi, juz sie modle o lepsza pogode bo me dziewcze swira dostaje, od trzech dni maltretuje królika, za uszy go lapie wywleka z klatki, klatke zamyka zeby jej nie zwial, a poxniej lata za nim z kocem i go przykrywa i przytula do tego zabawa z poduchami ze mam dosyc, no i co chwile latam do kuchni myc jej rece bo dostala jakoms schize na tym punkcie- wydaje jej sie ze ma klejace rece i sie wydziera zeby jej umyc grrrr 2 ,3 razy to rozumiem ale nie 30 w ciagu dnia grrrr

dziekuje za komplementa co do ciasta..:)
Didi no ciacho super ci wyszlo, ja raz robilam jogurtowe ale mi nie wyszlo- jak w piekarniku siedzialo bylo dobrze ale jak wyciagnelam oklaplo na wysokosc 1 cm i jakies takie dziwne w smaku bylo- a slodzik to jaki uzywasz?

pierwsze jak kiedys robilam te mi klaplo..a slodzik mam z tesco taki z czerwona zakretka

ok..milej nocki zycze..spadam lulu bo bylam z moja cala banda d... zawracac Kamci i ospe lapac ...hahaha

reklama
Bry
Ja nie wiem jak to jest możliwe ale dziś znów czwartek!!!:szok::szok::szok:Zostało mi 6 tygodni:szok:Już mam stresa jak stąd do Polski conajmniej:zawstydzona/y:
Brakło mnie wczoraj bo najpierw ponad godzinę na Skypie z teściową spędziłam,potem ciacho dla P robiłam,obiad.Po szkole szybko z Radkiem odrobiłam zadanie i poszłam na kawusię do koleżanki,z której wróciłam przed 17-stą:tak:Szybko ciacho jeszcze kremem wysmarowałam,świeczki wcisnęłam i z Radkiem laurkę dla taty tworzyłam:-)P był około 18-stej i się z lekka zszokował:-DTak więc jaka by nie była,ale niespodzianka się udała:tak:
Upiekłam ciasto marchewkowe Larci z tym,że w tortownicy,zrobiłam frosting na wierzch,świeczki wsadziłam i wyglądało jak tort:tak:A jakie pyszne wyszło...mniam:-pDodałam orzechów i rodzynek,no pyszotka normalnie:tak:P był zachwycony:-)

Aniaa Wszystkiego najlepszego:tak:Zdrówka,szczęścia,pieniędzy,szybkiego i bezbolesnego porodu:tak:Pociechy z męża i córeczek:-)

Idę śniadanko szamać:tak:

Do góry