reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkoM udanego wyjścia:-)
dzindusia,najlepszego dla syneczka:tak:
1stbday1.gif

marcysia ja z Radkiem jak w ciąży chodziłam to nawet w japonki nie umiałam nogi wsadzić:szok:Ale faktcznie było wtedy gorące lato:tak:Ale teraz jakoś ta temperatutra się na podobnym poziomie utrzymuje a tu takie niespodzianki:sorry2::-D
Aniaa krwotoki z nosa to normalne w ciąży,nie martw się:sorry2:No ja akurat nie mam,ale ten ciągły katar mnie dobija no i dziąsła mi krwawią dość:baffled:Już szczoteczkę na ultra soft zmieniłam,ale nadal niewiele to poma
ga:sorry2:

Hej, witam sie :)
Patryk jeszcze spi, ja juz zdarzylam sie umyc i ubrac i czekam na tego mojego spiocha, bedziemy robic na sniadanko prazona kasze jaglana z jablkami i cynamonem:-)
Poza tym dzis pewnie dostane @, bo od 3 dni mnie noga strasznie boli a dzis juz brzuch do tego doszedl:(
Wiecie jeszcze dlaczego boje sie ciazy? Tzn moze nie ciazy tylko jej nastepstw;) Nie boje sie porodu tylko samego lezenia w szpitalu...z Patrykiem lezalam jeden dzien, ale to bylo straszne, nie moglam tam wysiedziec, a teraz dochodzi, ze nie chcialabym zostawiac Patryka, umarlabym z tesknoty...glupia jestem, wiem ale dla mnie nie porod ale lezenie w szpitalu po porodzie bylo najgorsze. Od razu jak urodzilam, wstalam to zebralo mi sie na placz 'no mam juz dziecko, nie chce tu zostac...' No i poza tym boje sie, ze nie pokochm drugiego dziecka, ze nie bede miala tyle czasu dla Patryka ile teraz i bedzie czul sie odtracony:( Popukajcie mnie w glowe...;)

Dzis najsmutniejszy dla mnie dzien w roku...4 lata temu odszedl moj wspanialy przyjaciel, moj ukochany dziadzio....powinienes byc z nami ukochany [ ` ]

nie martw sie na zapas..2 dziecko bedziesz kochala tak samo mawsz w koncu 9 miesiecy aby pokochac je mocno ale napewno kochac juz bediesz od pierwsych chwil czy ruchow... ja tak samo balam sie emoj Al bedzie zazdrosny ale cala ciae mu tlumaczylam ze bedzie starszym bratem bedzie musial sie opiekowac dzidzia i bronic jej aby nikt krzywdy niezrobil..a jak ju wiedzialam ze bedzie corka to mowilam mu ze bedzie jej rycerzem ktory zawsze bedzie odwaznie bronil siostry ..ze jego pomoc mi bardo potrzebna itd... czasami byl zazdrosny bo mala wiecej prytulana.. ale tlumaczylam mu i prytulalam oboje

dla Twjego Dziadka..
[*]

dziendobry

a dla mnie dzis najcudowniejszy dzien bo pierwsze urodzinki mojego synka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

milego dnia wszystkim

sto lat dla Partyczka
1st-birthday.jpg

reklama
Do góry