reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta-bidulek mój...Całusek w główke dla niego:****i w mordzię za ząbka:***
Asieńko-wreszcie-uffff-gratki i czekamy dalej;)
Bozieńko jak sie obiadem obzarłam-dziś pyzy na parze(samodzielnie robione),schabszczak i surówa-jestem fulll(ciekawe na jak długo)

Ciao!

Od razu do rzeczy-Lubiczanko-zaslinilam monitor....pyzy na parze!!!!!! O boze...czemu ja nigdy na to nie wpadlam...nie jadlam odkad opuscilam POlandie chyba. Koniecznie blagam o zapodanie przepisu!!

A jeszcze co do krwawienia z nosa-potwierdzam-w ciazy jak najbardziej normal. Mi nos krwawi codziennie....nie leci ciurkiem ale jak smarkam to tak,a smarkam caly czas bo opuchnieta sluzowka przyprawila mnie o permanentny katar. Krwawienia z dziasel-tragedia...ciurem! A kaszel tez ostatnio mam. Ale taki dziwny-suchy,duszacy i tylko wieczorem,jak sie klade do lozka! Ale nie wiem,czy to ma cos wspolnego z ciaza...haha...watpie.
No to pogadalam.

dziękuje:-)za gratki:-) co do czwórek Szymka to mi sie też wydaje ze to 5-ki bo jak wyszla ta 3-ka to jest duża szpara między 3 a 4 więc nie wiem w końcu czy to 4 czy 5 ale pokaże lubiczance i porównamy z Danielkiem:-D

lubiczanka przez ciebie chyba jutro zrobie schabowe z suroweczką i ziemniaczkami,kurde jak to ciężko byc na diecie:/:/

Aniu83 a jakie to przedszkole? my bedziemy placic za 4h dziennie, 5 dni w tyg 430 eu w Cocoonie.

To sporo my tez bylismy w Cocoonie narazie mamy zlozyc dokumenty i tyle jesli sie juz dostanie to dopiero w przyszlym roku a te drugie przedszkole to takie Snowdrops Creche - Home i nie dodalam jeszcze powiedziano nam ze gdyby corka urodzila sie miesiac wczesniej to by sie lapala na ten program,zobaczymy czy sie z tego drugiego przedszkola odezwa cora jest 7 w kolejce i mam nadzieje ze dostana dofinansowanie aby rozbudowac obiekt bo o to tez sie rozchodzi.Nam by pasowalo bo miesci sie na naszym osiedlu:-)nic zobaczymy ....

Tichonek,Misia skoro mowicie ze to normalne to jestem spokojna :-)

Lubiczanko to obiadzik full wypas :-)

Marcysia narazie i tak nie ma miejsca w razie jak zadzwonia do nas to sie zapytamy,dzieki:-)

Ostatnia edycja:
dziękuje:-)za gratki:-) co do czwórek Szymka to mi sie też wydaje ze to 5-ki bo jak wyszla ta 3-ka to jest duża szpara między 3 a 4 więc nie wiem w końcu czy to 4 czy 5 ale pokaże lubiczance i porównamy z Danielkiem:-D

lubiczanka przez ciebie chyba jutro zrobie schabowe z suroweczką i ziemniaczkami,kurde jak to ciężko byc na diecie:/:/
nom,ja to chyba przestane czytac kto co gotuje:rofl2::sorry2:

Witam.

Kurcze opiłam się kawy i teraz moje łapy delirkę zaliczyły :baffled::dry:

Co to ja miałam :dry:

Aaania83 powodzenia z przedszkolem :tak:

Lubiczanko pyszności zrobiłaś dzisiaj na obiadek :tak: u nas to się nazywa bułki na parze :-D

MartaF buziak dla Szymcia w główkę :sorry2:

Asieńko no to Ania jest bliżej jak dalej z zębolami :-)

marcysia full time (8 h? ) bezpłatny? Toż to cudowne przedszkole :tak::tak:

dzindusiu Sto Latek dla Patryczka.Ahhh ważny dzień dla was dzisiaj :-):-)

dobra,powiem szczerze,że poleciałam dzisiaj po łebkach i wszystkim nie odpisałam,przepraszam,mozecie mnie zlinczowac,ale normalnie delira taka i w dodatku oczy mi łzawią od tego kompa :baffled:

reklama
Do góry