reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
U nas targania ciąg dalszy,do tego ciemne chmurzyska doszły:baffled:
...Pamiętacie mój żart sprzed roku?:-pKto by to pomyślał,że za rok już będę z taką piłką z przodu chodziła:-D
Nogi od dwóch dni jakoś mi nie puchną:eek:Dziwne,raz tak,raz siak:sorry2:Ale to już wolę siak:laugh2:
Za to katar zaś mam tak męczący,że spać nie mogę a jak przysnę to ponoć tak strasznie chrapię,że P wymięka i poważnie myśli o przeprowadzce na te ostatnie tygodnie do salonu,na materac:baffled:
Ollena dla twojego dziadka
[*]

reklama
No a ja zdecydowalam sie i ide na ten babski wieczor, kupilam bilet wstepu:-).
Zaraz ide umyc glowe, musze isc na miasto do bankomatu jakas kaske wyplacic, na drinki i taxi do domku:tak:.
P smial sie, ze musze dogadac sie z Zuzia, bo jak bedzie niegrzeczna jak pojde to mnie wiecej nigdzie nie posci:szok:.
Najgorsze jest to, ze nie mam sie w co ubrac bo w nic sie nie mieszcze bo po ciazy jeszcze nie schudlam:-(.

bry!

Tichonek-właśnie miałam Cie pytać czy pamiętasz jak nas w balona zrobiłaś rok temu i aż się zastanawiałam,bo ciężko uwierzyć ze to już rok minął:szok:
Ollena-
[*]

Sie witam tylko.Dziecko na chodzie wiec ciężko klikać bo chętnie dodała by tu coś od siebie:-D

Wczoraj dojrzałam zęba..Tylko mam ten sam problem.co Vikamcia-bardziej mi on wygląda na 5ke niż na 4ke,ale na razie niech będzie ze to 4ka.
Żeby było śmieszniej dziś namacalnie znalazłam kolejne...3:-DTak wiec lecę zaktualizować suwaczek,a Wam miłego piątku!...i znowu weekend:-)

Asieńko-dobry wybór:)Co do ubrań-przecież nie musisz wskakiwac w najlepszą sukienke;)Chociaż kto wie,kto wie;)))
Didi-rozłożyłas mnie na łopatki:)))))
Ollena-tulasek na poprawę humorku:)
Madbebe-skąd ja to znam-jak Daniel nie spi albo jak nie siedzi w swoim extra pomocnym foteliku to o kompie mogę zapomniec;)No i gratulujemy kolejnych zębólków
Tichonek-hmmm...faktycznie juz rok...I się doczekało nasze dziewczę:*

Witam

Ollena [*]

Kamcia to bedziesz miala wesolo jak tylu gosci do Was przylatuje:-)

Dzindusia najlepszego dla synka

Ja dzis nie w formie jakas oslabiona jestem krew z nosa mi w czoraj wieczorem leciala:-(

Milego piatku:-)

Bry:-)
U nas targania ciąg dalszy,do tego ciemne chmurzyska doszły:baffled:
...Pamiętacie mój żart sprzed roku?:-pKto by to pomyślał,że za rok już będę z taką piłką z przodu chodziła:-D
Nogi od dwóch dni jakoś mi nie puchną:eek:Dziwne,raz tak,raz siak:sorry2:Ale to już wolę siak:laugh2:
Za to katar zaś mam tak męczący,że spać nie mogę a jak przysnę to ponoć tak strasznie chrapię,że P wymięka i poważnie myśli o przeprowadzce na te ostatnie tygodnie do salonu,na materac:baffled:
Ollena dla twojego dziadka
[*]

Od razu po wstaniu mi się Twój żart przypomniał:-D:-D:-D

Witam
AsienkoM baw się dobrze:-)
Dzindusiu najlepszego dla Patryczka

U nas jedna z lepszych nocek od tylu tygodni, nie było najgorzej, budziła się i płakała, ale nie z taką częstotliwością, a ząbkom kilku milimetrów brakuje:-)

witam sie z rana :-)
Wczorajszy dzien jakos tak mi szybko minal, ze nawet nie zdazylam do Was zagladnac:zawstydzona/y:
Didi-:-D:-D
Tichonku-moze nogi puchna Ci tylko gdy jest cieplo. Ja tak mialam i w ostatnim miesiacu tylko w japonkach moglam chodzic, bo byly dwa razy wieksze i w zadne buty ich nie wcislam:laugh2:
Lubiczanko-super masz lanlorda:-)jak ja bym chciala miec takiego:-(
madbebe-ale Wam fajnie, tak szybko zabki wychodza:-)my czekamy jeszcze na 3 trojki i dwojke ale jakos im sie nie spieszy:baffled:
Ollena-
[*]dla dziadzia.Co do drugiego dziecka, tak Ci sie tylko wydaje, ze nie pokochasz dzidziusia. Twojej milosci starczy dla trojga, a ze Patryk bedzie czul sie odtracony, to nie tak.Na poczatku na pewno bedzie zazdrosny, bo wiecej czasu bedziesz poswiecac dzidzi ale zobaczysz, ze pozniej bedzie chcial Ci pomagac, bedzie zabawiac malenstwo itp.Zreszta i tak bedzie szedl do przedszkola wiec ten czas poswiecisz dzidzi a pozniej Jemu.
AsienkaM-na schudniecie masz jeszcze czas, ale zeby to przyspieszyc to polecam Ci szybkie chodzenie np. jak maz wroci z pracy zostaw mu mala a sama idz na "chodzone" ja juz tak robilam miesiac po porodzie i szybko wrocilam do wagi sprzed ciazy, praktycznie po miesiacu :-)
dziecko sie domaga uwagi, wiec popisalam:dry:
milego dzionka:-)

reklama
Do góry