reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A wiec tak my juz po wizytach w przedszkolach i po zakupach.
Odnosnie przedszkoli to nasza cora jest za mloda :-Dniestety aby isc od wrzesnia tym programem darmowym dla mnie to jakas paranoja normalnie :szok:
Mozemy ja oddac od wrzesnia na platne 65 euro na tydzien 3 godziny dziennie z jedzonkiem, jest 7 w kolejce za ten rok bysmy musieli placic a w przyszlym roku od wrzesnia chodzila by za darmo, ogolnie po obejrzeniu wszystkiego jestem bardzo zadowolona babeczka oprowadzila nas po salach,ekipa tam pracujaca bardzo mila nasza cora widac tez ze byla zadowolona pierwsze co z robila to poleciala do dzieci i nie chciala wyjsc wogole z budynku byl jednen wielki placz ze ona chce do dzieci.
Przedszkole ma sie rozbudowywac wiec zobaczymy jak to bedzie z drugiej strony sobie mysle jak bysmy ja dali teraz to przez dwa lata by sobie angielski podlapala i wtedy w szkole by miala lzej no ale nic zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ogolnie mamy czekac beda sie odzywac.
W drugim przedszkolu J poszedl juz sam bo wiedzialam jaka bedzie rekacja malej i dali dokumenty do wypelnienia,mamy je dostarczyc,wtedy bedzie rozmowa z dyrektorka.
Po rekacji Natki widze ze bedzie chetnie zostawac w przedszkolu :-)wiec z tym nie bedzie problemu:-)

Asienka gratulacje:-D

Tichonek nie wiem czy normalne :sorry2: bo w pierwszej ciazy nie leciala mi krew z nosa ale coz kazda ciaza inaczej ogolnie ta gorzej znosze...i jeszcze jakies chrypki dostalam ;/

Ostatnia edycja:
reklama
MartaF...ten Szymek:szok:Szogun jeden,no!:-DBuziak w łepetynkę dla biedaczka i gratki dla niego za trójki i dla Aneczki Asienkowej również:tak:
Aniaa ależ jest to normalne tak jak zgaga,której ja,na przykład nigdy w życiu nie miałam:-)Jedne kobiety mają takie czy inne dolegliwości,inne nie.Chodzi tylko o to,żebyś się nie martwiła;-) Krwawienie z nosa - Barbara Pilucik - Eksperci - Onet.pl Dziecko
Ja z Radkiem w ciąży miałam na przykłąd piękne,lśniące włosy,teraz już niekoniecznie:baffled:Ale za to miałam też okropne zaparcia w pierwszym trymestrze a teraz obyło się bez:tak:

dzindusia-100lat synusiowi!

Madbebe gratuluję ząbków, sporo Wam wyszło:-)
no,ale się namęczyła córa trochę-ponad tydzień kataru,kilka zarwanych nocek.Tak myślałam ze większa ilość się wyżyna..A 3ki nadal przed nami...:dry:
Gratuluje trojki!
Marta-Szymowi tez!:tak:
Mi tez Wikta wczoraj spadła.Malo groźnie i generalnie więcej strachu niż bólu.Najlepsze jest to ze zawsze spada na moich oczach:dry:Ale ja za nią nie nadążam:no:,to druga kwestia.

ja tez sie tylko tutaj witam...pozniej poczytam!!!

ja juz obiad zrobilam dla mlodego bo on o 13 teraz je...wczesniej jadl juz o 12;-);-);-)...

reklama
Aniaa83-u mnie Norbert chodzi 2 dni w tyg po 3 godz i place 30e(bez wyzywienia) a od wrzesnia idzie na full time bezplatny, zapytaj moze mala moze chodzic na part time tak jak Norebrt.
Dzindusia-wszystkiego najlepszego dla synka:-)
AsienkoR, MartaF-gratuluje zabkow:happy: i tulasek dla Szymka-kaskadera;-)
Tak to juz z tymi dzieciaczkami jest, ze pelno ich wszedzie :-)
A mnie dopadl taki katar masakra, niedosc ze z nosa cieknie to zatoki zawalone i bolace:baffled::crazy::szok:
dziecie sie obudzilo, wiec zmykam :rofl2:

Do góry