reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-lepszy rydz niż nic-smacznych gofrów;)))

oj tak zle nie byly:-)

Ollena no to super ze jestes zadowolona,ja jutro zobacze jak sytuacja wyglada w naszych przedszkolach

Kamcia widze ze odliczas czas do przylotu siostry:-)ja odliczam czas do przylotu Mamy :-)

Natula spi wiec odpoczywam sobie bo dzis dala mi popalic dobrze ze jutro J ma wolne to troche oddetchne.

reklama
lubiczanko to super że wam problemu nie robi..
nasz tak samo jak mu powiedziałam ze wykładzina jest uwalona cała w salonie a mała się tu bai i żeby zmienił to powiedział to samo..
z tym że sami ją wybraliśmy i kupiliśmy , ale za jego sianko;-)
i mamy ładną czystą i pachnącą:-D

tichonku ja podawałam małej herbatki w zwykłych butelkach ze zwykłum smoczkiem..
ale jak kuż odstawiałam pierś to w TT dawałam
wczęnsiej jak karmiłam i odciągałam to w tych co miałam w zestawie czyli w Aventu z szerokimi smoczkami:tak:

Aniaa83 a no odliczam, a bardziej Olivier codziennie mnie sie pyta ile jeszcze i wtedy mu pokazuje suwaczek i tłumacze ile dni hihi
Przynajmniej sama nie gubie sie w rachubie:)
Powinnam zrobić ich wiecej, bo siora przyjeżdza na Wielkanoc, kuzynka z mężem i córką w maju, a mama w czerwcu hihi ale nie będe zaśmiecać tyloma suwaczkami.

tichonek ja tez używa TT i są super

robicie mi smaka na te gofry ale ja na diecie:/

a lubiczanka ma super właściciela mówiłam ze da sie wszystko załatwic:-)

do mnie miała siorka przyjechac ale mamusia nie pozwoliła:/ na złość dla mnie oczywiście:/

Dzień dobry
VikamciaG-ale u nas właśnie my wybieramy a on płaci:)))
MartaF-pewnie,ze fajny gość:)))
No cóż-miłego dnia Wam dziś życzę-pamiętajcie,że dziś prima aprylis;))

siemanko

prima_aprilis1

prima_aprilis2

Hej, witam sie :)
Patryk jeszcze spi, ja juz zdarzylam sie umyc i ubrac i czekam na tego mojego spiocha, bedziemy robic na sniadanko prazona kasze jaglana z jablkami i cynamonem:-)
Poza tym dzis pewnie dostane @, bo od 3 dni mnie noga strasznie boli a dzis juz brzuch do tego doszedl:(
Wiecie jeszcze dlaczego boje sie ciazy? Tzn moze nie ciazy tylko jej nastepstw;) Nie boje sie porodu tylko samego lezenia w szpitalu...z Patrykiem lezalam jeden dzien, ale to bylo straszne, nie moglam tam wysiedziec, a teraz dochodzi, ze nie chcialabym zostawiac Patryka, umarlabym z tesknoty...glupia jestem, wiem ale dla mnie nie porod ale lezenie w szpitalu po porodzie bylo najgorsze. Od razu jak urodzilam, wstalam to zebralo mi sie na placz 'no mam juz dziecko, nie chce tu zostac...' No i poza tym boje sie, ze nie pokochm drugiego dziecka, ze nie bede miala tyle czasu dla Patryka ile teraz i bedzie czul sie odtracony:( Popukajcie mnie w glowe...;)

Dzis najsmutniejszy dla mnie dzien w roku...4 lata temu odszedl moj wspanialy przyjaciel, moj ukochany dziadzio....powinienes byc z nami ukochany [ ` ]

reklama
Do góry