reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hop hop:-p
sorki ze mnie tak długo nie było ale chwilowo nie miałam czasu na pisanie..
musiałam połatwić parę spraw i wogóle...
no a w weekend mieliśmy remoncik..
landlord kazał nam wymienic wykładziny w domu oczywiscie na nasza prośbę - za jego kasę;-)
i przy okazji malowanie... więc jak powoli zaczęłam nadrabiać to wkońcu dotarłam i tutaj:-p

u mnie wszystko ok..
do porodu prawie wszystko gotowe..
potrzebuję tylko proszek do ciuszków dziecięcych i wyprac wszystko i poprasować:-)
i jestem gotowa:-D

wkońcu zostało tylko 30 dni:tak:

widziałam ze sa nowe mamuśki.. więc witam witam :D

reklama
Witam w ten wietrzny dzionek

Vikamcia jeszcze troche i bedziesz tulic Malenstwo,qurde ale zlecialo :szok:

Tichonek ja tez mam cykora ale damy rade :-)Udanych zakupow:-)Mi tez puchnie ale tylko jedna noga troche dziwne :baffled:

Wisienka oby szybko jej zabki wyszly

Ollena kolezanki corcia jest mlodsza od mojej i sie dostala na ten darmowy program do przedszkola wiec nie wiem od czego to zalezy

Dzis moze nam sie uda podjechac o Cocoona to wypytamy, jak sie ten program nazywa jeszcze raz? zapisze sobie..

Aneneczko mam zwierzeta w PL, kota i psa, tutaj mielismy kotke ale jak pojechalam do PL to moj maz ja wydal bo nie mogl zniesc, ze ona rozdrapuje fotele, skacze po roletach itd :-((((
Tez jestem przeciwna wypuszczaniu kotow na ruchliwych osiedlach, co innego domek, ogrod i brak ulicy w poblizu.

Hej.Kurcze wieje dzis jak cholera,i wszystko na dworzu lata:szok:.
Vikamcia o to juz niedlugo poród:-).
Mały z dnia na dzien coraz mocniej sie rusza,super uczucie:-):-).
Zaraz ide ogarnac w domku,codziennie to samo:tak:.Milego Dnia.

Na stronie Cocoona jest forma i mozna juz zlozyc podanie na ten darmowy rok:-) spisalam date rozpoczecia ten wrzesien co bedzie, zobaczymy.

oj tak szybko zleciało ale ja jakoś tego nie czuję... z Vi dłuzyło mi się jak diabli a teraz..
myk i mijają miesiące w mgnieniu oka:tak:
i tu nawet nie wiem kiedy a zabrakło mi czasu na pranie.. hehe
trzeba się szybko brać:-p

a u mnie ładnie słońce świeci choć nie powiem w nocy wiło strasznie:szok:

Ollena powodzenia z przedszkolem :tak::tak:

my na szczęście trafiliśmy na kotkę nie niszczącą,ale strach był ogromny,w końcu to nie moje skórzane kanapy :sorry:

dobra,idę przygotowac obiad :tak:

Ja już po zakupach:tak:Tylko się rozebrałam i usiadłam tu bo już mi się nic nie chce:baffled:Zaczynam czuć zmęczenie ciążowe,do tej pory jakoś tak szybciorem mi wsio szło a teraz...eee...szkoda gadać:eek:Chodzę kołyszac się na boki jak ta zabawka z naszych dziecięcych czasów-Wańka Wstańka:-D:-DKojarzycie?Taka lala co jak bałwanek wyglądała i nigdy nie dało się jej przewrócić bo się kołysała:-D:-D
Aniaa mnie nabrzmiewają z lekka obie stopy ale prawa mocniej:eek:
Szukam wszędzie malutkiej butelki z TT 150 ml.takiej na herbatki i znaleźć nie mogę:sorry:Tzn.jest ale w pudełku po 2 sztuki,a ja chcę jedną i co?Ktoś widział poszukiwaną?
Lodziki sobie zakupiłam,mmmmm...zaś się będę wieczorem opychać:zawstydzona/y:...O matko!Właśnie,lody!Ja tu siedzę a ona w torbie zamiast w zamrażarce:szok::szok:

reklama
Do góry